АВГУСТовски мами 2018

• 72 763
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Helsinki / Sofia
Ето, виждаш ли.. няма нищо страшно Simple Smile Възможно е и при мен да е така, но докторът беше толкова неадекватен, че ще си чакам да ме види и лекарката в България другата седмица.
Имаш ли болки в яйчниците?

# 181
,Здравейте момичета, аз мислех, че още няма тема а вие сте изписали.. Ехее И аз преди няколко дни направих тест, термина ми е на 17.08, в понеделник съм на преглед който трябваше да е профилактични, но за щастие ще е друг. Имам момченце почти на 5г.За сега нямам никакви не разположения, но и с първата бях така, лека бременност трудно раждане. Пожелавам на всички лека бременност и прекрасен, пухкава финал

# 182
Ето, виждаш ли.. няма нищо страшно Simple Smile Възможно е и при мен да е така, но докторът беше толкова неадекватен, че ще си чакам да ме види и лекарката в България другата седмица.
Имам да основно от този край от който е това жълто тяло.Но са слаби нищо страшно.Сега ще пия Утрогестан и Фолиева киселина и следващ преглед ми каза догодина.
Ти кога ще отидеш?

# 183
  • Helsinki / Sofia
Имам да основно от този край от който е това жълто тяло.Но са слаби нищо страшно.Сега ще пия Утрогестан и Фолиева киселина и следващ преглед ми каза догодина.
Ти кога ще отидеш?

На 21ви се прибираме и или още същия ден, или на другия ще отида Simple Smile

# 184
Ще стискам палци всичко да е наред.А при теб някакви болки или други симптоми?

# 185
  • Helsinki / Sofia
Ще стискам палци всичко да е наред.А при теб някакви болки или други симптоми?

Само болки в яйчниците. Иначе една идея повече ми се спи като симптом за бременност и някак ми намаля апетита като определено сладкото грам не ме влече, но нищо повече - няма напрежение в гърдите, няма гадене, нищо.

# 186
Яна, и на мен ми се е появила внезаоно някаква малка киста на левия яйчник и там имам болка понякога, но лекарката ме увери, че ще се спука сама. Не се притеснявай!
Момичета, изследванията ми не са много добри... Оказа се, че ми се е появила отново инфекцията, заради която предния път загубих бебето... Дори не й знам името, но била най-опасната за бременни... Започнахме веднага антибиотично лечение...
Съсипана съм...

# 187
Надявам се всичко да бъде наред oblache_m.На мен не са ми правили никакви изследвания, каква е тази инфекция.Дано хваната навреме да се излекува.Благодаря за успокоението.

# 188
  • Helsinki / Sofia
Ей, oblache_m, не бързай да се отчайваш. Purple Heart Според мен след като сте хванали толкова рано, би следвало да може да го овладеете. Нямах идея, че има такъв вид инфекции, които са опасни за бременността. Какво ти предписаха?

# 189
Яна, Дива - благодаря ви! Heart
Предписаха ми Сумамед - на мен и на мъжа ми и полижинакс. И след Нова година пак ще правим микробиология.
За капак май ще изкарам цялата бременност на инжекции, понеже корема ми по време на Б се възпалява много сериозно и болките са ужасни... И предния път беше така!
Егати ужаса...

# 190
  • София
Здравейте и от мен скъпи бъдещи мами! Аз днес разбах, че ще бъда майка и съм в голяма еуфория. По календар термина е 22,08,2018, но утре съм на преглед за доуточняване. Стискам палци на всички за лека бременност и успех!!

# 191
  • Silistra
Облаче, щом е хваната навреме, значи може да бъде овладяна. Не се тревожи, всичко ще бъде наред! Кураж!

# 192
  • гр. София
Облаче сега и аз се притесних 😯
Септември имах бактериална вагиноза, която лекаря прецени, че няма да лекуваме
Сега виждайки твоя коментар се уплаших и нямам търпение на 20.12 да споделя с гинеколога
В изключително колебание съм къде да се проследявам ,като се колебая между Токуда и Щерев
Иска ми се много другата седмица да чуя добри новини и след това веднага ще трябва да взема решение😊

# 193
Криси, благодаря! Дай Боже да е така! Heart
Смърфиета, задължително поискай Микробиология, за да изключиш притеснението.
Моето са бактерии стрептококи, които причиняват най-големите инфекции...
Успех! Simple Smile

# 194
Смърфиета, аз имам ужасни впечатления от проследяването в Токуда. С баткото първо започнах там, но в 11гс се записах в Щерев при д-р Коновалова. Заслужава си всяка стотинка проследяването в Щерев.

Общи условия

Активация на акаунт