Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 57

• 117 854
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Blondeville
Здравейте, искам да попитам лесна ли подмяната на термоплот и термогръб, с такива от технически камък? И изобщо кой е най-издържливият материал за плот? Обмислям и гръб с плочки, но не съм сигурна доколко лесна е поддръжката.

# 421
От плотовете най-стабилен е гранитът, техническият камък си струва практически колкото него, а понякога и по-скъпо.
Аз съм с плочки в кухнята, класика - честно казано перфектни са за поддръжка. Много приятелки са с гранитен гръб и също са много доволни от към поддръжка и визия.

# 422
  • Перник
Здравейте и честит празник на всички креативни хора тук. Имам два дивана голям и малък и са разположени на буква "  Г ", като там където се срещат е един празен ъгъл в който в момента съм сложила цветарски, но не успявам да се грижи за цветята и искам да го махна. Бихте ли дали идея какво да сложа там. Също бих искала да освежи текстила- какъв цвят възглавници мога да сложа на този оранжев диван?( не успявам да прикача снимка)

# 423
Масичка
Висок лампион

# 424
Аз подкрепям за високия лампион, за цвета може да сложиш бежови или по-светло оранжеви възглавнички. Ако си по-смела и има с какво други в стаята да се съчетае може и нещо светло синьо в студената гама.

# 425
  • Canada
В ъгъла спокойно могат да се поместят една малка масичка и един лампион. Аз бих сменила калъфите на възглавниците със сиви. На мястото на тези в двата ъгъла бих сложила бели, космати възглавнички.

# 426
И аз бих казала помощна масичка и лампион. На масичката си представям място за книга, чаша кафе, някаква красиво рамкирана фотография от пътешествие или едно некапризно цвете.

Разгледай снимки в интернет на такъв вид постановки - ето например нещо, което ми допада:

Харесва ми, че лампионът повтаря цветовете на възглавниците и целуят интериор е някак балансиран.

Правилно ли се ориентирам, че корпусът на дивана е тъмнокафяв? Личното ми мнение, надявам се не те обижда, е, че цветовете и стила на дивана, тапета и пердето не са много в хармония. Ако планирате скорошна промяна, най-добре не ги пипай въобще, за да можеш после да ги смениш без угризения. Ако ли не, бих сложила бяло и студено бежово за възглавниците, лампион с текстилен абажур пак в бяло и бежово, помощна масичка от тъмно дърво. При всички случай, според мен тези оранжеви възглавници са силно ангажиращи и поне на мен не ми допада комбинацията от металик сребърен тапет и морковено оранжево.

# 427
Аз в такова ъгълче бях сложила ракла, супер много багаж поема Wink отгоре слагахме списания, играчки... зимата елхата... лампиона беше твърде висок, та стоеше до раклата.
За да свържеш малко дивана с тапета, възглавнички в някаква сребриста тафта?!?

# 428
  • Перник
Благодаря ви за идеите.  Тапетът е бял перлен ( снимката малко го променя). Иначе корпуса на дивана е тъмнокафяв, да , изкуствена кожа. Другите възглавници на дивана са цвят шампанско, каквото е и на цвят пердето. Като материя не зная как се води, но то също ме дразни, но ако намеря подходящо ще го сменя със сигурност. Основен ремонт няма да правя затова искам с някои по- дребни промени да освежи стаята.

# 429
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали програма за интериорен дизайн, ако сте се занимавали лаишки? Има толкова много и не мога да се ориентирам. Чета, че sketchup била добра.

Скрит текст:
А искам да видя как да набутам много неща (спалня, два скрина, трикрилен пакс гардероб, тоалетка и бюро) в стая с размери 4.4x3m Laughing

# 430
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали програма за интериорен дизайн, ако сте се занимавали лаишки? Има толкова много и не мога да се ориентирам. Чета, че sketchup била добра.

Скрит текст:
А искам да видя как да набутам много неща (спалня, два скрина, трикрилен пакс гардероб, тоалетка и бюро) в стая с размери 4.4x3m Laughing
https://planner5d.com/
Не е кой знае какво обаче.

# 431
  • София
Благодаря ти Simple Smile Пробвах я тази и нещо не ми се получи. Май с нито една онлайн не ми се, защото са бедни откъм избор на настилки и мебели.

# 432
  • In transit
Благодаря ти Simple Smile Пробвах я тази и нещо не ми се получи. Май с нито една онлайн не ми се, защото са бедни откъм избор на настилки и мебели.

Икейската не е лоша. Ако искаш по-сложна и с повече функции си изтегли Better Homes - Home Designer Suite 8 от замунда.

# 433
  • София
Мерси!

# 434
Благодаря ви за идеите.  Тапетът е бял перлен ( снимката малко го променя). Иначе корпуса на дивана е тъмнокафяв, да , изкуствена кожа. Другите възглавници на дивана са цвят шампанско, каквото е и на цвят пердето. Като материя не зная как се води, но то също ме дразни, но ако намеря подходящо ще го сменя със сигурност. Основен ремонт няма да правя затова искам с някои по- дребни промени да освежи стаята.

Ясно - значи цветовете са съвсем различни от тези на моя монитор. По твоето описание звучи добре.

Скрит текст:
https://planner5d.com/
Не е кой знае какво обаче.

Планерът е много приятен и лесен за употреба, но трябва да се инвестират час-два в разучаването на функциите на програмата. Ако искаш да ти разиграе вече съвсем реалистични проекти, трябва да платиш.

Иначе ето неща, правени с планера:
Скрит текст:

Последните са все едно сте идвали у нас в хола.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт