Черен петък 2017

• 103 128
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
"Cyber Monday започва! Всеки ден от 20.11(понеделник) до 26.11(неделя) ще активираме част от предложенията ни за промоцията на годината. Връщай се всеки ден на тази страница, за да видиш какво сме ти подготвили, а на 27.11 тук ще намериш над 25,000 предложения с отстъпки до 70%"

https://www.ozone.bg/landing/cyber-monday-2017/

# 121
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Някъде дали ще има намаление на матраци?Simple Smile

Вчера мернах,че имаше на Дормео,но не обърнах внимание колко и дали е на всички. Peace

# 122
Защо няма блак фрайдей в икея Sad((
Защото не е задължително.

Оле, наистина ли? Аз си мислех, че е задължително :/ Много ти благодаря, че ми разясни въпроса - не знам какво щях да правя без добри и конструктивни съвети!
На такива въпроси елементарни отговори.

# 123
  • София
Миналата година емаг бяха ли обявили някакви срокове за доставка? Не ги харесвам много, но сигурно ще поръчам нещо от там и се чудя дали няма да го замотаят много, че е за повод.  Thinking

# 124
# 125
Пазарува ли ли сте от сайта baby.bg, как са с наличностите, доставка, гаранция?
Пише, че ще имат добри отстъпки на 24-ти.

# 126
Миналата година емаг бяха ли обявили някакви срокове за доставка? Не ги харесвам много, но сигурно ще поръчам нещо от там и се чудя дали няма да го замотаят много, че е за повод.  Thinking
Аз взех една сокоизстисквачка, бързичко дойде, но поръчвах рано рано сутринта на старта.

# 127
Аз взех една сокоизстисквачка, бързичко дойде, но поръчвах рано рано сутринта на старта.

Няма значение часът на поръчката, а това в кой склад се намира продуктът. Дали при тях или при партньор.
Това относно срока на доставка.

Аз се оглеждам за нов лаптоп, но не мога да си харесам нещо кой знае колко по-изгодно. Ще почакам до петък да преценя...

# 128
  • София

Няма значение часът на поръчката, а това в кой склад се намира продуктът. Дали при тях или при партньор.
Това относно срока на доставка.

Аз се оглеждам за нов лаптоп, но не мога да си харесам нещо кой знае колко по-изгодно. Ще почакам до петък да преценя...

Aко е от техен склад по-бързо ли би трябвало да дойде?

# 129
  • Beyond the stars

Няколко неща поръчвах миналата година (и от тях и от партньори) - в рамките на дни бяха доставките  Peace

# 130
Между другото, отварях сайтовете на няколко куриерски фирми да си проследявам поръчки, почти всички са обявили, че заради намаленията са претоварени и може да има забавяне. Така че и куриерите може да забавят допълнително.

# 131
  • София
Благодаря ви, да, особено спиди миналата година такива номера ми въртяха, че не е истина... ooooh!

https://money.bg/business/balgariya-er-puska-evtini-bileti-za-vs … ii-ot-sofiya.html

# 132
Момичета, къде има намаление на Лего?

# 133
  • София
Пазарува ли ли сте от сайта baby.bg, как са с наличностите, доставка, гаранция?
Пише, че ще имат добри отстъпки на 24-ти.
2-3 пъти съм пазарувала от сайта, както при големи намаления, така и по друго време. Цените им са наистина добри и една идея по-ниски отколкото в други бебешки магазини и сайтове. С намаленията съвсем на сметка. НО имат кошмарно обслужване, тоест става така, че едва след като приключена поръчката и т.н. почват да звънят по телефон ида обясняват кой артикул го няма или не е наличен в цвета, в който сте поръчали иииии направо късат нерви, защото в движение се налагало да си променям заявките....всеки път. Пращали са ми грешни артикули. Та добре, че са им ниски цените и не съм претенциозна та съм била на сметка от цялата ситуация. Иначе по телефон са мн любезни и отзивчиви

# 134
Някой да чака поръчка от Комсед? Моята стои "приета, непотвърдена" от четвъртък срещу петък.

Общи условия

Активация на акаунт