Черен петък 2017

• 103 132
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
Аз чакам две- едната ми я потвърдиха още в събота и утре я чакам с рапидо. Другата е от събота срещу неделя, късно беше, стои си приета и непотвърдена и не се обаждат.

# 136
  • София
Тази не съм, но миналата поръчвах от комсед и мисля, че чаках около 2 седмици.

# 137
  • Beyond the stars
Слушах реклама за Черен петък в Баня Мечта на 24.11, та ако някой е на вълна на ремонт и баня може да провери  Wink
И Черен петък във Fashion days https://www.fashiondays.bg/black-friday/?utm_source=newsletter_s … sc_uid=DvejRfJOuW

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 17:05 от Вълшебство

# 138
Идея в колко ще стартира в емаг черния петък ? Минах през the mall теранова имат между 30 и 50 %още от сега

# 139
  • Beyond the stars
Идея в колко ще стартира в емаг черния петък ? Минах през the mall теранова имат между 30 и 50 %още от сега

Минали години - в 7 сутринта.

# 140
За Емаг очите на четири, нали знаете. Огледайте предварително артикулите, които желаете да закупите. Миналата година си набелязала няколко неща и се оказаха с намаления от сорта на:
Редовна цена 180лв
На черния петък същия артикул с редовна цена 230лв и намален на 179лв

Те й не случайно плащат глоби в милиони левове и хич не им пука.

# 141
Ние миналата година купихме няколко неща, бяхме доволни и от доставка и от качеството на продукта впоследствие.

Мислех, че само 1вата година са злоупотребили!

Странно ми е, че сега не правят никаква реклама, поне не съм видяла още нещо да се върти по ТВ.

# 142
Пазарува ли ли сте от сайта baby.bg, как са с наличностите, доставка, гаранция?
Пише, че ще имат добри отстъпки на 24-ти.
2-3 пъти съм пазарувала от сайта, както при големи намаления, така и по друго време. Цените им са наистина добри и една идея по-ниски отколкото в други бебешки магазини и сайтове. С намаленията съвсем на сметка. НО имат кошмарно обслужване, тоест става така, че едва след като приключена поръчката и т.н. почват да звънят по телефон ида обясняват кой артикул го няма или не е наличен в цвета, в който сте поръчали иииии направо късат нерви, защото в движение се налагало да си променям заявките....всеки път. Пращали са ми грешни артикули. Та добре, че са им ниски цените и не съм претенциозна та съм била на сметка от цялата ситуация. Иначе по телефон са мн любезни и отзивчиви

Благодаря.
Имат ли опция наложен платеж? Ако ми пратят не каквото трябва да не се окаже, че съм го платила...никак нямам доверие на българските сайтове...
Чакам от хиполенд поръчка, да видим колко време ще отнеме. Crossing Arms

# 143
Имат опция наложен платеж. Гръмките 67% , поне от обявеното към момента, е само на някаква марка играчки...малко съм разочарована. Някои категории въобще не са включени, на някои марки само определени артикули са с до някакъв процент, ще видим.

# 144
Имат опция наложен платеж. Гръмките 67% , поне от обявеното към момента, е само на някаква марка играчки...малко съм разочарована. Някои категории въобще не са включени, на някои марки само определени артикули са с до някакъв процент, ще видим.
Моята марка е обявена на -25%, ще видим. То и в космед трябваше да е -30%, обаче не се случи така. Laughing

# 145
Ние миналата година купихме няколко неща, бяхме доволни и от доставка и от качеството на продукта впоследствие.

Мислех, че само 1вата година са злоупотребили!

Странно ми е, че сега не правят никаква реклама, поне не съм видяла още нещо да се върти по ТВ.
Ще пуснат реклами в сряда, вероятно Simple Smile

# 146
  • София
Моята марка е обявена на -25%, ще видим. То и в космед трябваше да е -30%, обаче не се случи така. Laughing

В Комсед  си се случи точно така, както и беше обявено -30% на всичко.  Без значение дали имаш промо кода или не, на касата се правеше отстъпката директно.
Аз лично пазарувах в събота.

# 147

В Комсед  си се случи точно така, както и беше обявено -30% на всичко.  Без значение дали имаш промо кода или не, на касата се правеше отстъпката директно.
Аз лично пазарувах в събота.
Аз също пазарувах и то още в петък. Нямаше наличности в магазина, а като се прибрах след обяд нямаше нито един артикул на марката Мутси. Писах им, естествено без резултат. В сайта продукти на медела и авент, бяха почти нулеви... Хубаво щеше да е, ако се бяха подготвили малко, а не да си разчистят застоялата стока само.

# 148
Да, бройките бяха малко. Аз също не можах да взема колкото бройки исках, просто според мен повече залагат на играчките и по-малко на бебешките стоки.

# 149
Ние миналата година си купихме много неща от Емаг.Бях набелязала всичко предварително и в 7 и 15 бях пуснала поръчката.Не помня всичко,но ютия,пасатор,миксер,тенджери,чинии,сешар и още неща ..дойдоха за няколко дни и проблема беше във фирмата куриер-Рапидо...такива олигофрени просто няма,но за съжаление няма как да избереш

Общи условия

Активация на акаунт