Черен петък 2017

• 103 142
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
И тук почти нямаше на Медела, аз успях един крем за зърна да си взема.. Имаше 5-6 артикула по 1-2 бройки Simple Smile

# 151
И тук почти нямаше на Медела, аз успях един крем за зърна да си взема.. Имаше 5-6 артикула по 1-2 бройки Simple Smile
Медела ще има в baby.bg на 25%.

# 152
Да но миналата година в ЕМАГ си бях поръчала 6-7 неща, всички те дойдоха отделно, с отделни доставки и 7 пъти се срещах с различни куриери #Crazy

# 153
За мен Baby.bg са голямо разочарование откъм намаления, дори на черния петък. Сега като гледам не са лоши намаления, макар че от нищо от посочените нямаме нужда. Реално съм си доволна тази и миналата година от Комсед и Хиполенд - реални набелязани неща с реални отстъпки.
От Емаг миналия черен петък взех суперския стол за хранене за 300 лв., реално после никога не е бил на подобна цена:

Също и ТВ 32 инча за подарък, май беше Тошиба за 350 лв. Сега може и да има подобни, не съм много сигурна.

# 154
Да но миналата година в ЕМАГ си бях поръчала 6-7 неща, всички те дойдоха отделно, с отделни доставки и 7 пъти се срещах с различни куриери #Crazy

Вероятно си поръчала от 7 различни магазина.
Емаг е онлайн пазар и има отделни продавачи.

# 155

Поръчвам памперси и мокри кърпички от Емаг, през 2 седмици. Всичките мокри кърпички идват в отделна пратка!!! Егати досадата. Свикнах им и си ги взимам от офис, то не се понася иначе.

Не е необходимо да са отделни доставчици. Имала съм пак отделно опаковани само от Емаг: лак в кутия като за чаша, толкова голяма, химикалка отделно, патронечета за писалка отделно.....супер странни са ми.

# 156
Намаление на матраци имаше в Юск.
Влезнах в сайта, но не намерих нищо за черен петък или големи намаления.

# 157
Не знам дали някой го е споменал досега, но Avon имат до -75% (реални) от 7 до 27 ноември ✌😃

# 158
  • Beyond the stars
Намаление на матраци имаше в Юск.
Влезнах в сайта, но не намерих нищо за черен петък или големи намаления.

В магазина раздаваха брошура за Черна седмица/петък, ама нещо не я намирам онлайн. Нищо впечатляващо като че ли нямаше. Имам спомен от предни години, че Тед имаха намаления покрай Черен петък и Коледа.

Carpetmax https://www.carpetmax.bg/savet-black-friday/

# 159
Онлайн: feelunique - всеки ден тази седмица намаления на различни марки
oysho - 20 % от четвъртък 22 часа

# 160
# 161
На мен ми се е случвало с емаг, да ми разкарват 1 пакет памперси, защото втория не е доставен още, а са на една товарителница.Накрая момчето от Спиди ми остави първия пакет, а втория ми го донесе след още седмица.И да кажеш, че бяха различни марки памперси, ми не.
Иначе от първия черен петък на емаг поръчахме съдомиална и фотоапарат.

Комсед са заредени предимно с играчки, най-вече Лего.Аз чакам от там няколко легота и още няколко играчки за дечурлигата.И в Хипото поръчах, но от опит знам, че там може да забавят поръчката и началото на декември да дойде.Та ще чакаме.

# 162
  • София
Някой дали е минал през Дъ Мол. на Цариградско. Цяла седмица ли са намаленията там или само в един ден? Оказва се, че сме на 2 рождени дни, на деца, следващата седмица. Днес разбирам.  Изпуснах Комсед Confused Какво да сторя. Някъде да има намалени детски? играчки , дрехи. Нещо изгодно. Може и онлайн. Мерси.

# 163
Онлайн има в H&M 40% на някои дрешки, може да погледнеш.

# 164
  • София
Онлайн има в H&M 40% на някои дрешки, може да погледнеш.

Благодаря, да, това е някакъв вариант.
А с доставките как са, дали може от днес за 2-3 дни да дойде?

Общи условия

Активация на акаунт