Черен петък 2017

• 102 949
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
Всичко ми е потвърдено, освен от Зора... Rolling Eyes

Обади се утре по телефона или им пиши на имел и уточни как стоят нещата с поръчката ти. Зора е сериозна фирма.

Следя статуса в профила ми, пише изчакваща/не изпратена...
Дори емаг са ми писали, че в сряда ще получа другата част от поръчката...хиполенд -също...нищо нямам отменено. Party

# 556
  • София
На моите поръчки не съм гледала статуса, но фирмите са ми уточнили крайни дати за получаване. Ще видя дали ще ги спазят.

# 557
Даааа, най-добре звънни. Поръчах си на 24ти от онлайн магазина им намален хладилник. Преди да го поръчам специално се обадих да попитам какъв е вариантът да ми го качат до втория етаж. Уж се разбрахме, че превозвачът го качва ако доставката се заплати, а тя се заплащала по левче спрямо килограмите на стоката. Хладилникът от 839 лв. намален на 719 лв. и 68 кг. Ама майната му, аз съм по-близо от работа до вкъщи, отколкото е съпругът ми, но със сигурност не се казвам Чък. Всичко точно уж, получавам мейл с поръчка в изчаквателна позиция. Днес звъня да видя какво става и един наистина много мил и дружелюбен възрастен служител ми обясни да напиша мейл до онлайн магазина им, защото макар и написано в самата поръчка, че искам хладилникът да се качи до 2ия етаж, за което аз съм склонна да си платя 68 лв., никой нямало да го отрази. Писах до онлайн магазина им и ми отговори мъж (шефа на онлайн магазина им мисля) като буквално ми каза, че нямало кой да ми го качи и ми беше сложил линк на гугъл с хамалски услуги Scream Разказах му всичко, което описах дотук и на вас с конкретен въпрос в колко часа и в кой ден да ги викна тея хамали. И последва отговор, че за София доставяли след 15ч., а техен оператор ще се свърже с мен за уточняването на удобен ден. Не разчитай на късмет, звънкай!

# 558
Даааа, най-добре звънни. Поръчах си на 24ти от онлайн магазина им намален хладилник. Преди да го поръчам специално се обадих да попитам какъв е вариантът да ми го качат до втория етаж. Уж се разбрахме, че превозвачът го качва ако доставката се заплати, а тя се заплащала по левче спрямо килограмите на стоката. Хладилникът от 839 лв. намален на 719 лв. и 68 кг. Ама майната му, аз съм по-близо от работа до вкъщи, отколкото е съпругът ми, но със сигурност не се казвам Чък. Всичко точно уж, получавам мейл с поръчка в изчаквателна позиция. Днес звъня да видя какво става и един наистина много мил и дружелюбен възрастен служител ми обясни да напиша мейл до онлайн магазина им, защото макар и написано в самата поръчка, че искам хладилникът да се качи до 2ия етаж, за което аз съм склонна да си платя 68 лв., никой нямало да го отрази. Писах до онлайн магазина им и ми отговори мъж (шефа на онлайн магазина им мисля) като буквално ми каза, че нямало кой да ми го качи и ми беше сложил линк на гугъл с хамалски услуги Scream Разказах му всичко, което описах дотук и на вас с конкретен въпрос в колко часа и в кой ден да ги викна тея хамали. И последва отговор, че за София доставяли след 15ч., а техен оператор ще се свърже с мен за уточняването на удобен ден. Не разчитай на късмет, звънкай!
ShockedОффф
Аз съм поръчала климатик с включен монтаж, няма как и да си го кача сама, не само защото съм бременна в 7мия месец, ами и защото тежи и няма как да го монтирам аз...
Ще им звънна утре, то е ясно.
Мерси много!

# 559
Щом е с монтаж, предполагам, че няма да има нужда да викаш попайци, но за собствено спокойствие, нека ти потвърдят Wink

# 560
Щом е с монтаж, предполагам, че няма да има нужда да викаш попайци, но за собствено спокойствие, нека ти потвърдят Wink
Води се "стандартен" монтаж, дано всичко е наред, да не яхвам метлата.
Мерси много за насоките. Hug

# 561
Аз в четвъртък сутринта си направих поръчката в Зора. Преди обяд вече ми я бяха потвърдили. Първо уж нямаха част от поръчката и щяха да ми я доставят за тяхна сметка до 15 работни дни, после обаче намериха всичко и в петък вече всичко беше при мен. Издадоха ми електронна фактура. За сега всичко е точно и без забележки Wink

# 562
Някой май писа, че поръчал дрон преди няколко страници?! Дребният реши, че иска за рожденния ден. Дайте някаква идея какъв и от къде. Няма нужда да е чак снимащ... ама да лети като хората поне, че да замажем очите на дребното Simple Smile
Аз поръчах и получих дрон ама е снимащ има камерка те всички са малки ето този поръчах ама ако искаш разгледай сайта има и по-ефтини  https://drones.bg/magazin/dron-syma-x5hw/

Благодаря на всички за насоките Relaxed.
Гледах, гледах и поръчах и аз този syma x5hw. Дано не се натроши след първия полет Confounded

# 563
  • София
от Зора поръчах в петък, бяхме се разбрали за доставка ( хладилник) в понеделник, В понеделник доставиха. Звънях им де, щото не знаех кога и дали ще доставят, Казаха че разнасят до късно, да чакам. И така стана Blush

# 564
Звъннаха и на мен от зора за хладилника. Предложиха ми доставка утре след 14ч., но след като разбрах, че работят в събота, оставих за тогава пак след 14ч. Малко по-доволна съм вече Simple Smile

# 565
от емаг си поръчах една прахосмукачка, но още е в етап регистрирана поръчка, има ли вероятност изобщо да не я получа, или да им звъня и да ги питам какво се случва с моята пратка

# 566
  • Beyond the stars
от емаг си поръчах една прахосмукачка, но още е в етап регистрирана поръчка, има ли вероятност изобщо да не я получа, или да им звъня и да ги питам какво се случва с моята пратка

И аз съм само с регистрирана поръчка все още, предполагам има наплив. Не ми е спешна, та не съм им звъняла.

# 567
Моята прахосмукачка дойде вчера, даже вече я ползвах. Само не знам торбата кка се вади и сменя, но ще се науча...за сега всмуква добре...но е доста шумна, комшииите винаги ще знаят кога е чисто у нас и кога не ... hahaha

# 568
И при мен от Емаг няма нищо, освен потвърждение, но при тях е така. Миналият път по промоции чаках две седмици Simple Smile Но ние поръчваме всеки месец и по принцип си идват за два дни.

# 569
От емаг, дойте само машата, за пресата нищо не знам.

Общи условия

Активация на акаунт