Черен петък 2017

• 102 915
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И аз поръчах от обувки.бг, и вчера получих СМС от Спиди. Днес чакам доставка. Да видим!

# 586
Аз също поръчах в петък от обувки.бг и тъй като ми дадоха номер на товарителница от Спиди, при която нямаше никакво движение вчера се обадих на посочения в сайта телефон. Жената ми обясни, че поръчките идват от Полша и поради това срокът на доставката е от 2 до 4 работни дни. Днес имам СМС от спиди да си чакам поръчката  Peace

# 587
По моята обаче в Спиди само
2017-11-26 15:04:01   Получена информация за пратка
гр. СОФИЯ и това е Simple Smile

# 588
От Mdl Поръчката дойде още вчера. От Е Маг все още чакам и май скоро няма да дойде, но това не е проблем. Важното е продукта да е наличен  Simple Smile

# 589
По моята обаче в Спиди само
2017-11-26 15:04:01   Получена информация за пратка
гр. СОФИЯ и това е Simple Smile

По същия начин излизаше и при мен. Те си генерират товарителница към Спииди и като дойде артикулът направо го изпращат  Peace

# 590
  • ГО
Дойдоха и последните ми поръчки. Нещата на Пандора.
Малко се притеснявах дали ще са оригинални, но си дойдоха със сертификат, кутийки, кърпичка... както трябва. Не съм разочарована за сега Simple Smile

# 591
  • София
Малко се притеснявах дали ще са оригинални, но си дойдоха със сертификат, кутийки, кърпичка... както трябва. Не съм разочарована за сега Simple Smile

Казах ти, сериозни са Silvercourt.  Peace

# 592
  • SF

Много ме е яд, че ги изпуснах. Просто в петък бях толкова ангажирана (с глупости), а вечерта късно вече нямаше това, което исках и бях видяла сутринта.
Дано да пуснат преди Коледа такава кампания. Дано! Simple Smile

# 593
  • София
На мен ми дойдоха днес книгите от ентусиаст.

# 594
Тази малката прахосмукачка я имам - слаба е. Чисти, но не като старата. Малко ме е яд, но я взех с ваучер (спечелен) от Кауфланд и това донякъде ме успокоява.

точно за коя става въпрос, за моята на филипс или за star light. Ако на филипс е слаба дали ще мога да я отказвам, че без това не е изпратена, че после да не съжалявам
Ей тази е моята https://www.philips.bg/c-p/FC9334_09/powerpro-compact-bagless-vacuum-cleaner
уж на отзивите пишеше, че е мощна.

# 595
За Старлайт - точно този модел в бяло и зелено. Но четох, че напоследък умишлено прахосмукачките се правят по-слаби, за да бъдели по-екологични (не виждам логика в това, ако е вярно - нали най-важното е да дърпат силно...).

# 596
  • ГО

Казах ти, сериозни са Silvercourt.  Peace
Да! Благодаря много!
Ще дебна за още промоции 😇

# 597
За Старлайт - точно този модел в бяло и зелено. Но четох, че напоследък умишлено прахосмукачките се правят по-слаби, за да бъдели по-екологични (не виждам логика в това, ако е вярно - нали най-важното е да дърпат силно...).

На мен пък ми е интересно защо вече почти никъде не пишат за всмукателната мощност. Миналата седмица ходих до Зора да разгледам прахосмукачките и жената там ми обясняваше, че щом мотора е 750 вата това означава, че и мощността на смучене ще е такава. Аз пък й казвах,че това не е вярно, защото моята беше 2400 и за смучене беше 350 вата. Например само за прахосмукачките на самсунг намерих такава информация напр. http://www.samsung.com/bg/vacuum-cleaners/canister-vc07m2110srge/
Както се вижда от страницата, за мотор 700 вата- дават смукателна мощност 180 W. Но според мен пак зависи от марката и модела, защото не всички бяха 180

# 598

Даже наскоро приеха някакви евро директиви с ограничение на мощността. Ще се разпродаде каквото е със силна мощност и нямат право да произвеждат повече такива.

# 599

Даже наскоро приеха някакви евро директиви с ограничение на мощността. Ще се разпродаде каквото е със силна мощност и нямат право да произвеждат повече такива.

Това са разпоредбите за екопроектиране и етикетиране на прахосмукачки от 2014 г. Няма страшно, не са по-слаби уредите, просто мощностите се указват по различен начин - всмукателна, на емисии, на различни видове повърхности и т.н. Не гледайте ватовете, а самите мощности.

Общи условия

Активация на акаунт