Честит да ни е денят на християнското семейство, нека Господ бди над нас,
семействата ни,
близките ни
и всички хора по света. 
Като гледам Хазал във фраговете и на снимките в НИ
ми харесва почти толкова колкото ми харесваше Азра
в Ашка. 

и Киво като колега беше свикнал да я събира от пода и да я разнася като един друг след него, че даже и подтичваха с нея на ръце
Ама добре и се получаваха припадъците, реалистични
такъв убавец чак две жени се биеха за него

Игра с очи без думи .
2,1 млн туита, в сравнение с предния път след финала на Фериха в Мексико, когато бяха 90 000
А и как да го кажа, ще се повторя пак изглежда
С други думи каквото му било на сърце същото и на лице

не се притеснявай, само 2-3 иречения по смисъл за да разберем горе долу, не се мори да превеждаш всичко че е много, чак ми стана неудобно
Хазал като Фера ми е най-красива и естествена
Нежна, с много лек грим, с прекрасна кожа, а в началото и в перфектна форма.... И прекрасните ѝ очи наместо бижута (очите ѝ нямат нужда от силно очертание).

, само че не ги намирам в началото на сцената по стълбите.... Хазалинда същинска Палечка
Бяха много млади, първични, извадиха най-доброто от себе си, вдъхнаха реализъм на историята и си взаимодействаха по необясним начин, а нас ни притегляха с необяснима сила. За героите си мислеха като за себе си. Поне Ча
Но магията е само веднъж. Ако ги съберат отново, по-вероятно да ни разочароват. 

Допадат ми хора, които не приемат написаното за любимците като лична обида
Чувствам се неудобно, превела си всичко
Аз точно тука като я носи не харесвам, ама горе на етажа като я вдигна
Че и от приклек, с такава лекота.... охх и аз с трайни отклонения 
виж кО съм пропуснала да кажа и аз - повторното събиране ще е разочароващо, затова по-добре не
Веднага след първите серии като видях що за простотия ще се завихри си пожелах в следващото му дизи да го режисира Улуч Байрактар - супер, ама нещо сценария не ми хареса, пропуснаха някои неща, за други направо забравиха все едно никога не са били
Убиха ми и Мелечка
А, няколко пъти съм си пожелавала за Ча, роля като на Киво в ЗП , на нагъл егоист, ама и по-лошо, да пие и да бие, въобще да е много лош и даго режисира Хилял Сарал.... ще видим.... Надявах се като чух за интернет сериал че ще е нещо сериозно, голяма драма с брутални сцени пък сега очакваме фентъзи
Чувствам се неудобно, превела си всичко
Аз точно тука като я носи не харесвам, ама горе на етажа като я вдигна
Че и от приклек, с такава лекота.... охх и аз с трайни отклонения 
виж кО съм пропуснала да кажа и аз - повторното събиране ще е разочароващо, затова по-добре не
Веднага след първите серии като видях що за простотия ще се завихри си пожелах в следващото му дизи да го режисира Улуч Байрактар - супер, ама нещо сценария не ми хареса, пропуснаха някои неща, за други направо забравиха все едно никога не са били
Убиха ми и Мелечка
А, няколко пъти съм си пожелавала за Ча, роля като на Киво в ЗП , на нагъл егоист, ама и по-лошо, да пие и да бие, въобще да е много лош и даго режисира Хилял Сарал.... ще видим.... Надявах се като чух за интернет сериал че ще е нещо сериозно, голяма драма с брутални сцени пък сега очакваме фентъзи 
Дано наистина да пренапишат нещата и да ни спестят глупостите

Та с течение на времето новините се видоизменят 

На моменти доста вбесяваха и двете....
Пък и не разбрах какъв беше смисълът да я убият
Но ме разчуства смъртта и, отдавна не бях плакала на сериал....
На моменти доста вбесяваха и двете....
, а реални човешки същества със съответните грешки, които допускат.
А имаше хляб в нея.
, и няма да са засенчени от феномена АФК.
Препоръчани теми