ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 70 992
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
 wavey

Честит да ни е денят на християнското семейство, нека Господ бди над нас, Praynig семействата ни, Praynig близките ни Praynig и всички хора по света. Praynig
Като гледам Хазал във фраговете и на снимките в НИ Heart Eyes ми харесва почти толкова колкото ми харесваше Азра Heart Eyes в Ашка.

# 166
  • Варненска клюкарка
Наде дано Praynig

На мен Хазал ми е най като Фериха, там и гримът и беше минимален, често с Ча им личеше себума по клепачите и нослетата им лъщяха... а втория сезон направо прекаляваха защото беше и почти винаги без червило, чак устните и се напукваха от студа.  Лицето и там беше най-нежно според мен. Чета ги латините, които са изумени че била без грим. Естествено че има, но е на минимума. Дори не беше нюд, а натюр tooth
Като Азра с тоя тежък грим и червена коса, отделно и филтрите, много шарена ми беше, очите и бяха електрикови на цвят... Но пък беше стегната и спортна... Heart Eyes
В тяло трябва да е слаба, но според мен в лице и отива да е по- загладена, иначе чертите и доста се изострят Peace
Но да, красива Азра беше Heart Eyes

Хазал е с предимствата на джобно гадже Heart Eyes

Peace
Марги за предимствата Laughing Peace и Киво като колега беше свикнал да я събира от пода и да я разнася като един друг след него, че даже и подтичваха с нея на ръце hahaha Ама добре и се получаваха припадъците, реалистични Laughing А и тя дори като понапълня доста, предвид ръста си едва ли беше минала 55 кила, щото в началото беше много слаба към 42-45.... Джейда в едно интервю казва че в началото тежала 42 кг, а с Хазал краката им бяха еднакви клечки, когато в началото нашата ходеше по крака. А и Джейда Атеш е дори малко по-висока....

# 167
 Гримът беше тежък но   в тяло беше в добра форма , секси гадже .  ХаканЮ  разваляше фона  ooooh! такъв убавец чак две жени се  биеха за него  Joy Joy

Марги  

Скрит текст:
за  доста  неща сме единодушни но и да Не сме няма проблем  ако някой мисли различно .     Някой хора у форума   не могат да търпят ирония .    Някой си харесват Яманко    в бозъта  нека си го харесват .  

лелеййй   не го  следите Ямата ама аз го  зяпам  .  Селим май е с обратна резбЪ      Mr. Green  коментират го   рускините    а главния мафиот ще се окаже син на Идрис   Кочовалъ    .   Джошкун , който игра в Ичардето в Ямата играе ролята на бръснар

Sad
   Тъга и болка.    Още ми въздействат    Heart Eyes  Игра с очи без думи .

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 20:15 от femmi2

# 168
  • Варненска клюкарка
Една новина от тези дни Mr. Green
Помните ли хаштага ХазЧаг отра вез и новото туитване.... Ами според тази статия на Едже Ер латините направо са излезли от пътя Joy Joy Joy 2,1 млн туита, в сравнение с предния път след финала на Фериха в Мексико, когато бяха 90 000

Статията:

http://blog.milliyet.com.tr/hazal-kaya-ve-cagatay-ulusoy-hayranl … og/?BlogNo=575040

Мишел ако намине може да преведе 2-3 изречения...

и това

Повтарям се но напразно се хабят... Най много някое интервю, но надали....Нито единият няма да поиска  повторение, веднъж са се отървали един от друг tooth А и как да го кажа, ще се повторя пак изглежда Laughing  но дори и със сегашния си опит няма да им се получи да надиграят себе си...Просто бяха много млади тогава, а младите са по първични, някак с по-голяма лекота им се получават нещата... 
Чачослав  сам беше казвал че мислел за себе си като за Емир, с него бил пораснал, явно това сериал и реал по нЕкое време са му били голЕм карашък Joy Joy Joy  С други думи каквото му било на сърце същото и на лице   Joy Joy Joy
Няма да го бъде, ама щом ги влече нека си туитват интересни са ми реакциите им, връщат ми спомени, неща които бях забравила Peace

Понеже хабер си нямам от тези мрежи, мисля че това е свалено от ФБ, тези дни може да пиша на Джейн, тя нали е международничка, може да знае повече подробности, че тези латини хич ги няма по обобщенията като приключат нещата.... и предния път пак така....

# 169
  • В тъмната гора.
Тук съм...един момент...

Луда фенка на AFK, предполагам блогърка или журналистка пише, че натиска на феновете на Хазал и Чаатай и искането им да участват отново в проект добиват все по-голяма гласност, защото групата набрала огромно количество членове. Коментира доводите на продуцентите за неубедителни:
"И без това идеята не е да се възобновява приключил проект. Всъщност в последните 6 години Хазал и Чаатай са се променили много физически и не върви да участват в този "младежки" проект. Трябва вече да бъдат друг тип двойка, която да бъде представена пред феновете. Продуцентите и някои сценаристи казват, че това няма да стане, защото ще са в сянката на Фериха и Емир. Но и това е глупост. Същата двойка трябва да бъде изградена в съвсем различна история, даже още по-силна от другата. И в Холивуд, колко пъти хиляди двойки играят отново заедно и зрителите продължават да ги гледат. Да се изгради нещо ново, не да се съживява старото. Ако сега вие приемете това, проекта ще се осъществи много бързо. /дават се примери с други турски актьорски двойки и се обяснява, че са играли заедно първо в сериал, а после във филм и обратно/. Темата не е в това дали ще са успешни или не. Отговорете на това - ще бъдат ли партньори...Двойката Чаатай-Хазал е  злато в ръцете на продуцентите, какво толкова ако се съобразите с това, че света иска да ги види пак. А сега да дойдем на темата за самата история. След смъртта на Фериха  и успеха на АФК се реши да бъде осъществен и продължен с проекта "Пътят на Емир", но той остана без зрители. Това не показва неуспеха на Чаатай и успешното представяне на Хазал, а показва силата на зрителите. Почитателите на АФК не искат да гледат отново продължение на старата истоая, а нещо съвсем нова и различно. Ако има неразбрали, аз ще им го обясня.  "....

Не пише да са се навили да направят нов проект, но това става един вид кауза и отново и отново темата ще бъде зачеквана до крайния успех на феновете.

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 22:33 от _Мishel_

# 170
  • Варненска клюкарка
Тук съм...един момент...

Мишел Hug не се притеснявай, само 2-3 иречения по смисъл за да разберем горе долу, не се мори да превеждаш всичко че е много, чак ми стана неудобно Embarassed

# 171
  • Пришълец
На мен Хазал ми е най като Фериха, там и гримът и беше минимален, често с Ча им личеше себума по клепачите и нослетата им лъщяха... а втория сезон направо прекаляваха защото беше и почти винаги без червило, чак устните и се напукваха от студа.  Лицето и там беше най-нежно според мен.
По абсолютно същият начин мисля и аз Peace Хазал като Фера ми е най-красива и естествена Heart Eyes Нежна, с много лек грим, с прекрасна кожа, а в началото и в перфектна форма.... И прекрасните ѝ очи наместо бижута (очите ѝ нямат нужда от силно очертание).
Скрит текст:

И леко закръглено лицето ѝ беше прекрасно Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Много сполучливо я понесе Ча тук Flutter, само че не ги намирам в началото на сцената по стълбите.... Хазалинда същинска Палечка Mr. Green
Скрит текст:

О, несъмнено успеха на двойката Фера-Емко не би се повторил Naughty Бяха много млади, първични, извадиха най-доброто от себе си, вдъхнаха реализъм на историята и си взаимодействаха по необясним начин, а нас ни притегляха с необяснима сила. За героите си мислеха като за себе си. Поне Ча Mr. Green Химията, която споменах, че ме доведе до трайни отклонения Joy Но магията е само веднъж. Ако ги съберат отново, по-вероятно да ни разочароват.
И да, на Чачовото лице очевидно му се отразява всичко, което е и на сърцето му. И хубаво, и лошо. Peace
Мда, харесваше се повече кат' шкаф, отколкото като мърда Whistling

ФемО Laughing така е и да не споделяме едно мнение-никакъв проблем Peace Допадат ми хора, които не приемат написаното за любимците като лична обида Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 22:26 от Маргарита Н.

# 172
  • Варненска клюкарка
Тук съм...един момент...
Скрит текст:
Луда фенка на AFK, предполагам блогърка или журналистка пише, че натиска на феновете на Хазал и Чаатай и искането им да участват отново в проект добиват все по-голяма гласност, защото групата набрала огромно количество членове. Коментира доводите на продуцентите за неубедителни:
"И без това идеята не е да се възобновява приключил проект. Всъщност в последните 6 години Хазал и Чаатай са се променили много физически и не върви да участват в този "младежки" проект. Трябва вече да бъдат друг тип двойка, която да бъде представена пред феновете. Продуцентите и някои сценаристи казват, че това няма да стане, защото ще са в сянката на Фериха и Емир. Но и това е глупост. Същата двойка трябва да бъде изградена в съвсем различна история, даже още по-силна от другата. И в Холивуд, колко пъти хиляди двойки играят отново заедно и зрителите продължават да ги гледат. Да се изгради нещо ново, не да се съживява старото. Ако сега вие приемете това, проекта ще се осъществи много бързо. /дават се примери с други турски актьорски двойки и се обяснява, че са играли заедно първо в сериал, а после във филм и обратно/. Темата не е в това дали ще са успешни или не. Отговорете на това - ще бъдат ли партньори...Двойката Чаатай-Хазал е  злато в ръцете на продуцентите, какво толкова ако се съобразите с това, че света иска да ги види пак. А сега да дойдем на темата за самата история. След смъртта на Фериха  и успеха на АФК се реши да бъде осъществен и продължен с проекта "Пътят на Емир", но той остана без зрители. Това не показва неуспеха на Чаатай и успешното представяне на Хазал, а показва силата на зрителите. Почитателите на АФК не искат да гледат отново продължение на старата истоая, а нещо съвсем нова и различно. Ако има неразбрали, аз ще им го обясня.  "....

Не пише да са се навили да направят нов проект, но това става един вид кауза и отново и отново темата ще бъде зачеквана до крайния успех на феновете.

Мишел, златна си, благодаря ти Heart Eyes Hug Чувствам се неудобно, превела си всичко Embarassed

Марги, колкото пъти прочета за трайнтите отклонения и прихвам, както и за другите неща де  Mr. Green  Joy Joy Joy Аз точно тука като я носи не харесвам, ама горе на етажа като я вдигна Heart Eyes Че и от приклек, с такава лекота.... охх и аз  с трайни отклонения hahaha
А подсети ме Bulb виж кО съм пропуснала да кажа и аз - повторното събиране ще е разочароващо, затова по-добре не Peace
Аз не смея да си пожелая в нещо да гледам Ча- преди феномена си пожелах яхти моди къщи и бла бла, стана ама каква боза вкиснала се получи Sick Веднага след първите серии като видях що за простотия ще се завихри си пожелах в следващото му дизи да го режисира Улуч Байрактар - супер, ама нещо сценария не ми хареса, пропуснаха някои неща, за други направо забравиха все едно никога не са били Joy Убиха ми и Мелечка Rolling Eyes И сЯ както казах ме е страх да си помисля нещо, камо ли пък да го напиша hahaha А, няколко пъти съм си пожелавала за Ча, роля като на Киво в ЗП , на нагъл егоист, ама и по-лошо, да пие и да бие, въобще да е много лош и даго режисира Хилял Сарал.... ще видим.... Надявах се като чух за интернет сериал че ще е нещо сериозно, голяма драма с брутални сцени пък сега очакваме фентъзи Crossing Arms

# 173
  • В тъмната гора.
На Хазал не и отива да играе роля на изтънчена и богаташка. Сега отново е много добра в НИ. Докато Чачо може и така, и иначе... Единият много отслабна, а другия стана едър. Те са вече изградени мъж и жена. Ето... Бегюзар и Халит отново са заедно и играят много добре. Има надежда да стане. Цели сценарии се променят заради исканията на феновете. Спомням си "Вътрето", ако бяха убили Чачо или пък Арас ..чак се заканвах, че ще стане лошо. Аз също останах разочарована, че Мелек беше убита и Сарп остана сиротен на фона на любовта и щастието на брат си. Ами не е справедливо.

# 174
Тук съм...един момент...
Скрит текст:
"И без това идеята не е да се възобновява приключил проект. Всъщност в последните 6 години Хазал и Чаатай са се променили много физически и не върви да участват в този "младежки" проект. Трябва вече да бъдат друг тип двойка, която да бъде представена пред феновете. Продуцентите и някои сценаристи казват, че това няма да стане, защото ще са в сянката на Фериха и Емир. Но и това е глупост. Същата двойка трябва да бъде изградена в съвсем различна история, даже още по-силна от другата. И в Холивуд, колко пъти хиляди двойки играят отново заедно и зрителите продължават да ги гледат. Да се изгради нещо ново, не да се съживява старото. Ако сега вие приемете това, проекта ще се осъществи много бързо. /дават се примери с други турски актьорски двойки и се обяснява, че са играли заедно първо в сериал, а после във филм и обратно/. Темата не е в това дали ще са успешни или не. Отговорете на това - ще бъдат ли партньори...Двойката Чаатай-Хазал е  злато в ръцете на продуцентите, какво толкова ако се съобразите с това, че света иска да ги види пак. А сега да дойдем на темата за самата история. След смъртта на Фериха  и успеха на АФК се реши да бъде осъществен и продължен с проекта "Пътят на Емир", но той остана без зрители. Това не показва неуспеха на Чаатай и успешното представяне на Хазал, а показва силата на зрителите. Почитателите на АФК не искат да гледат отново продължение на старата истоая, а нещо съвсем нова и различно. Ако има неразбрали, аз ще им го обясня.  "....

Мишел, златна си, благодаря ти Heart Eyes Hug Чувствам се неудобно, превела си всичко Embarassed

Марги, колкото пъти прочета за трайнтите отклонения и прихвам, както и за другите неща де  Mr. Green  Joy Joy Joy Аз точно тука като я носи не харесвам, ама горе на етажа като я вдигна Heart Eyes Че и от приклек, с такава лекота.... охх и аз  с трайни отклонения hahaha
А подсети ме Bulb виж кО съм пропуснала да кажа и аз - повторното събиране ще е разочароващо, затова по-добре не Peace
Аз не смея да си пожелая в нещо да гледам Ча- преди феномена си пожелах яхти моди къщи и бла бла, стана ама каква боза вкиснала се получи Sick Веднага след първите серии като видях що за простотия ще се завихри си пожелах в следващото му дизи да го режисира Улуч Байрактар - супер, ама нещо сценария не ми хареса, пропуснаха някои неща, за други направо забравиха все едно никога не са били Joy Убиха ми и Мелечка Rolling Eyes И сЯ както казах ме е страх да си помисля нещо, камо ли пък да го напиша hahaha А, няколко пъти съм си пожелавала за Ча, роля като на Киво в ЗП , на нагъл егоист, ама и по-лошо, да пие и да бие, въобще да е много лош и даго режисира Хилял Сарал.... ще видим.... Надявах се като чух за интернет сериал че ще е нещо сериозно, голяма драма с брутални сцени пък сега очакваме фентъзи Crossing Arms
Е те тогава ШЪ станИ мноУ лошо за гледане. Mr. Green Joy

# 175
  • Варненска клюкарка
Аа няма няма Наде, Ча като се наеме кви мълнии може да мята, много ще ни хареса даже. Че аман от студенти. Веднъж не стигаше ли,  първият път и най му отиваше че си изглеждаше и на годините  като за студент.... Ама сега като се сетя за Каракалема и че го гласят за 19 годишен студент чак идва да върна вечерята Sick Дано наистина да пренапишат нещата и да ни спестят глупостите Praynig

# 176
  • Пришълец
На Хазал не и отива да играе роля на изтънчена и богаташка.
Скрит текст:
Сега отново е много добра в НИ. Докато Чачо може и така, и иначе... Единият много отслабна, а другия стана едър. Те са вече изградени мъж и жена. Ето... Бегюзар и Халит отново са заедно и играят много добре. Има надежда да стане. Цели сценарии се променят заради исканията на феновете. Спомням си "Вътрето", ако бяха убили Чачо или пък Арас ..чак се заканвах, че ще стане лошо. Аз също останах разочарована, че Мелек беше убита и Сарп остана сиротен на фона на любовта и щастието на брат си. Ами не е справедливо.
Не съм съвсем съгласна Laughing Понеже АФК и ЗП вървяха един след друг по две различни телевизии гледах успоредно и двата. Хазал доста добре се вписва и в ролята на бедната портиерка и тази на малката богата глезла. Отива ѝ да пресъздава героини с характер, не да вади овчи поглед Stop

О,  за това, в което ще участва Ча истината наполовина ще отговоря на написаното. Като Черно-бялата любов с Ибрахим Челиккол, в която щяха да играят Киво и Туба. Това тръгна като слух може би през 2015-та, Киво и Туба започнаха съвместна работа през 2016, а ЧБЛ е едва сега през 2017-та Joy Та с течение на времето новините се видоизменят Joy

Сарп много странно да не кажа смешно оплакваше Мелечка, аз гледах само него на фрагмана и нещо не можа да ме убеди нито в мъката, нито в любовта си newsm78

# 177
  • Варненска клюкарка
На Хазал не и отива да играе роля на изтънчена и богаташка. Сега отново е много добра в НИ. Докато Чачо може и така, и иначе... Единият много отслабна, а другия стана едър. Те са вече изградени мъж и жена. Ето... Бегюзар и Халит отново са заедно и играят много добре. Има надежда да стане. Цели сценарии се променят заради исканията на феновете. Спомням си "Вътрето", ако бяха убили Чачо или пък Арас ..чак се заканвах, че ще стане лошо. Аз също останах разочарована, че Мелек беше убита и Сарп остана сиротен на фона на любовта и щастието на брат си. Ами не е справедливо.
Според мен в ЗП много и отиваше да е богаташко чедо  и може да го играе почти аристократка - беше си една малка  фръцла, но като вкараше онзи леден поглед от високо.... точно аристократична изглеждаше.  За Нихал и за Фера не мога да кажа че са само отрицателни или само положителни персонажи, но характерите им.... smile3555 На моменти доста вбесяваха и двете....
Относно Мелек, тя беше една от забравените във Вътре-то  Rolling Eyes Колкото рев изрева за нея Сарп, толкова не го показаха да я е обичал някога, а накрая само лудия и баша се сети за нея, не беше последователен сценария ooooh! Пък и не разбрах какъв беше смисълът да я убият 33uu Но ме разчуства смъртта и, отдавна не бях плакала на сериал....

# 178
  • Пришълец
За Нихал и за Фера не мога да кажа че са само отрицателни или само положителни персонажи, но характерите им.... smile3555 На моменти доста вбесяваха и двете....
Абсолютно Laughing
Нито изцяло положителни, нито изцяло отрицателни. Нещо средно Mr. Green
На Нихал ѝ бяха в повече надменността и глезотиите. Оф, голям дразнител на моменти smile3511
Пък при Фера всички истини бяха полуистини Laughing И там едно голямо противоречие между  добро и лошо. Повтарям се, но на Хазал много ѝ отиват такива роли, не на някакви смирени женици изтъкани от добродетели Stop, а реални човешки същества със съответните грешки, които допускат.
И Азра като малко нетипичен злодей също беше интересен образ.

# 179
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мишел, мерси за превода   bouquet

Не ми напомняйте за Мелекчето, че още ми е мъка колко неизползвана оставиха екранната двойката Чаатай-Бенсу! Stop А имаше хляб в нея.
Колкото до възможно повторение на Хазал-Чаатай, за да се реализира успешно ще е необходим много добър и силен сценарий. А такива напоследък липсват. И пак да си помрънкотя, че най-добре ще е да е комедия. Поне аз така си ги представям. Мисля, че само така енергията и химията ще са аналогични, защо не и по-силни  Wink,  и няма да са засенчени от феномена АФК. Peace

Общи условия

Активация на акаунт