Е, сигурно ще се намери някоя по-читава, но ще е абсолютно изключение. И понеже комедии не могат да направят без да изглеждат като ситкоми а ГГ като абсолютни идиоти, драмата пък би напомнила на първия им опит заедно, затова мисля че по-добре да си останем със спомените, отколкото с разочарованието. Ама не че съм се разтревожила по въпроса за комедията де, сигурна съм че няма шанс някой от тях да приеме

Помните ли едно гифче от Габи отпреди няколко години, доста е голямо, запазила съм го но не намирам фотохостинг откъдето да го кача пак защото е над 20 МБ ... Хазал в интервю за една арабска телевизия, камерите вече са включени но Хазал не знае и отново напомня на водещата да не я пита нищо за ЧУ защото няма да отговори
Тц няма начин просто
А даже не разбрахме какъв беше въпроса, който толкова притесни Хазал
Това е кадър от въпросното интервю. Ако Габи се завърти насам или към Ашковата тема може да я помоля пак да го качи или поне в Туитър, пък от там да даде линк

Ча латино мачоооо и Хазалинда . 
Нов сериал, ново заглавие, пък някои от физиономиите нека бъдат и познати.
Но какво от това като историята не струваше, а и 2 сезона гледахме и ни обещаваха други работи.
Не си представям още един сезон в сдобрявания и раздели...
Абсолютно невъзможно е да гледам сериал/филм с грозни и отблъскващи за мен актьори/си та ако ще дадения сериал/филм да е с претенции за шедьовър, ай няма нужда.
Доста се беше разчувствала след заснемането на последните сцени, налагаше се да я подпират....Няма да разберем никога защото версиите на продуцента и Хазалинята се разминават... Според мен се бяха изчерпали вече въпреки високия рейтинг. Мразя истории с отмъщения, а пък и това изобщо беше толкова изсмукано от пръстите на сценаристите че няма накъде повече, характера на главния герой нямаше нищо общо с това което направиха от него накрая
Него 2 сезона нищо друго освен Фера не го интересуваше, даже и родителите си беше отписал от живота си - беше и казал "остави ги, не ме интересуват, да правят каквото искат само да не се занимават с нас..." Даже малко остана една да им тегли, то и без това много пиукания се чуваха заради нецензурни думи 1-2 повече или по-малко....