ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 072
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Варненска клюкарка
Аз Перла-та два пъти се опитах да я загледам но и до там докъде стигнах едва я изтърпях хем ми беше едва втория турски сериал. То чичовци, лели.... неизброимо количество роднини, аз докато им "хвана" имената и историите дето хич не ме вълнуваха... а дядката като го видех и направо сменях канала ooooh! Отказах се от по-нататъчни опити....
Виж ЗП мога да го гледам безброй пъти и не ми омръзва Peace Смятам че и на Киво там ролята му отиваше най-много Peace
И аз не си падам по героини изтъкани от добродетели, доскучават ми бързо, предпочитам по- реалистични образи, нямам нищо против да гледам дори такива натоварени с повечко отрицателни черти Wink

Цитат
....но за сериозни отношения ще избере нещо по-подходящо, щом се отърва невредим от шамана, значи не е чак толкова глупав Laughing
Заради шамана се смея с глас ама и Чачослав нещо не мога да си го представя в сериозни отношения tooth

ПП Марги носят се слухове за повторение на Мирай Данер и Буран някакъв си от Родината. Голяма химия имали там. И Фема го беше писала, но и аз да кажа че ги наричат новите Емир и Фериха и очакват и при тях финалът да е трагичен, просто нямало как да стане друго.

# 271

Скрит текст:
Има некъв гаден вирус и не ме подмина  ooooh! #Cussing out  Очи ме болят ,  стомах ме били  лошо ми е .   Нямам апетит.

Ох бе Маргиии свободен електрон  Joy  такъв ще си остане  Naughty

ша ги бройка и разкарва   Mr. Green

Ако се зажени , което не ми се вярва  бързУ ша станe  пак ерген  . Примери с колеги , колкото щеш

Скрит текст:

лайкнал  Лабумски  аркадаша  получил награда за  Ла буум  

Ча мой да иде да иска Тубата   Joy Joy

СеритУ   наградена за актриса    от някво турско издание  

Перла си я харесвам .  Ако  не  греша е  първата  главна роля на Киво .  Със Сонгюл имаха химия . Арабския сват  беше луднал по Мехмет и Инджи .  Мяркала съм клипчета .

ЗП  е класика  Peace

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 18:12 от femmi2

# 272
 wavey

Скрит текст:
Перла за мен е перла в короната, Heart Eyes а Киво най го харесвах с визията на офицер в КСШ, а ЗП е серила с Къванч, който ми бе най-непоносим за гледане(не го гледах от-до) с цялата тази гадория около двете ББ зад гърба на всички и най-вече зад гърба на човека, който го отгледа. Stop
Драйфа ми се от Лабумски, а неговата настояща дружка вече не ми е тази Stop която ми беше навремето.

Феми, ти яко адвокатстваш на Ча. Laughing

# 273
  Ха , неадвокатсвам бе вардим го  от самия него  Mr. Green Blush Joy Joy

По- добре ли е да  намери неко кобра и го трови

Искам го в дизи и в реал   с кадъна с  нежни черти

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 17:54 от femmi2

# 274
  • Пришълец
Свободен електрон Феми, ама до време Twisted Evil Ще се намери някоя кака и за него в далечното бъдеще, не сега Mr. Green нЕма да успееш да го опазиш Mr. Green
Каква награда за Бума получил онзи, за любовно гнездо ли hahaha Ча щял да иска Туба за Лабумски ли бе, баджаначке tooth Щом мислиш, че нашия скоро няма да се даде на някоя, а Бел каза веднъж, че бъдещата снаа може да е още в детската градина, представи си ситуация, при която Ча да си набележи някоя от щерките на Туба hahaha И точно както искаш още дълго ще си е ерген.... hahaha
Феми, Сончето ти с Киво бяха много харесвана двойка в България. Спомняш ли си, че тя беше в България Wink
И на мен повече ми харесва ЗП Blush Heart Eyes
Скрит текст:
да оздравяваш бързо Hug И при мен вече 2-3 седмици една настинка, много трудно ми минават кашлицата и гърлото.

# 275
 Баджаначке    нали са аркадаши с Лабумски    ша пият солено каЙфе  ама да не се развали годежа  щото и двамата са шавливи  hahaha

Ла бума е бар за свалки нали с Дидето се бехме наточили   Mr. Green Joy

Помня  гостуването в Б- я . Беше при Слави . Една актриса от Листопад също гостува там .

Heart Eyes

виде ли как изгърме яхтата   

# 276
  • Варненска клюкарка

Каква награда за Бума получил онзи, за любовно гнездо ли hahaha

Нещо такова Joy Joy Joy

За мен не е толкова важно какви роли им се налага да играят на актьорите от морална гледна точка, а как ги играят Peace Последното което бих искала да видя е нещо сапунисано и лигаво с добри и мазни ГГ чак до преливника.... В този смисъл в ЗП всичко ми е точно -  и изневерите и морала, по-точно липсата му у главните, предателството, лъжите  и т.н. Това е рецептата за жизнен сериал и когато всеки си пасва за ролята за която е подбран или по-скоро може да я изиграе така че да му повярват зрителите Peace По-добре ли биха стояли нещата с някоя на вид ала градската разпоретина пък метната в ролята на божа кравичка в сериал с такова сапунисано съдържание? Всъщност има такъв конкретен пример сигурно ще се сетите... горкия Ча Mr. Green Даже и в бозата не е хубаво да се прави компромис с качеството, трябва да си бъде истинска tooth

# 277
  • Пришълец
Феми, след време даваш-не даваш и Ча ще пие солено кафе за сладък живот smile3534 Лоша съм, нали, харизвам го на всяка Mr. Green
Гледам ги Козан Mr. Green И на другите два сценаристките са познатите ни Laughing
Скрит текст:

Пак ще има туитване за нашите Laughing Joy Май на 2-ри декември, забравих....

Бел, разбира се, даже и бозата трябва да е качествена, не пълна с изкуствени подсладители smile3503
В случая със ЗП, аморалността и за мен не беше отблъскваща, просто всички се вписваха изключително добре в ситуацията, главните не изглеждаха изкуствени, историята не издишаше... (не е за пренебрегване факта, че е базирана на роман) Peace Прегрешенията взеха превес, Бехлюл и Бихтер вряха в собствен сос, особено той слабохарактерния егоист.... Път назад нямаше, а краят логичен и изначално предначертан. Подобно поведение естествено, че не заслужава одобрение, но това че създадоха усещане, че това наистина се случва- похвално за актьорите и останалите.   Хубав сериал Peace На второ място в личната ми класация Blush Heart Eyes
Да, и мен ме дразни прекаленото изтъкване на добродетелите на героините- все бели и добри, без недостатъци, пък нетърпими за мъжете си дето все тичат подир чужди. Mr. Green Mr. Green

# 278
Хи, хи, не само нашата я катерят на трупчета. Laughing
Скрит текст:

Партньорката на Фуркан в Чукурдере също са я качили, Joy че той какъвто е висок 1.90, а тя е 1.60. Mr. Green
Май и не само тази Су съм виждала покатерена на трупче.

# 279
  • Варненска клюкарка
Наде, на мен ми се струва че Фурканчо малко послъгва за ръста си Mr. Green Мисля че е към 195 см, ако не и отгоре Laughing Нашия за бест модела се е писал 190, а като спечели Фуркан, където са един до друг онзи стърчи над Ча с половин глава tooth Но да, ползват си трупчета но се хванаха конкретно с Ча и Хазал щото успяха да ги снимат така. Иначе Берен с равна подметка стигаше също до рамото на Енгин, както е Хазал до Ча,  пак Берен е само с 2-3 см над рамото на Киво и в близките сцени също личи че са ползвали трупчета, но като нямаше такива снимки като на наЩи и не ги и предъвкаха tooth Има една сцена в АФК Пелин Ермиш върви към Ча и като стигна до него както вървеше изведнъж стана по-висока и тя просто стъпи на трупче tooth

Марги и аз за 2.12 видях че се готви новото туитване Peace
Хубав колаж, но  сякаш повече ми допада тоя и с него също върви съобщението Peace

Аз в ЗП съчувствах и на двете героини, едната си беше виновна сама, другата пък беше в абсолютно неведение за нещата, но страдаха и двете.... Нещата от живота, сред нашите познати имаше подобна история, а мъжът се самоуби и понеже беше истинска, нещата бяха още по жестоки защото имаха и дете.... Но да, заслуга за хубавата сериална история има и  романа по който е бил създаден сценария, а доколкото съм чела неща по въпроса, книгата е писана по реални събития.. Peace  За мен историята може да се каже че е по-важна от главните актьори. Например в Мелодията Аслъ Тандоан и Бурак Хакъ са отчайващи актьори, мъка ми беше да им гледам сцените докато той си сричаше репликите, но каква история само..... smile3544 С месеци ме държа впечатлението, финала... почти ме вкараха в депресия Rolling Eyes В случая на Мелодията нашия дублаж беше доста полезен за главната двойка Mr. Green И там моралът не беше на висота- да преспиш с момиче което смяташ дори  за дете, да знаеш какви проблеми ще му създадеш лягайки с него и да го оставиш  да се оправя само, така както е пълно сираче... Ноо нещата от живота....

# 280
Наде, на мен ми се струва че Фурканчо малко послъгва за ръста си Mr. Green Мисля че е към 195 см, ако не и отгоре Laughing Нашия за бест модела се е писал 190, а като спечели Фуркан, където са един до друг онзи стърчи над Ча с половин глава tooth Но да, ползват си трупчета но се хванаха конкретно с Ча и Хазал щото успяха да ги снимат така. Иначе Берен с равна подметка стигаше също до рамото на Енгин, както е Хазал до Ча,  пак Берен е само с 2-3 см над рамото на Киво и в близките сцени също личи че са ползвали трупчета, но като нямаше такива снимки като на наЩи и не ги и предъвкаха tooth Има една сцена в АФК Пелин Ермиш върви към Ча и като стигна до него както вървеше изведнъж стана по-висока и тя просто стъпи на трупче tooth

Скрит текст:
Марги и аз за 2.12 видях че се готви новото туитване Peace
Хубав колаж, но  сякаш повече ми допада тоя и с него също върви съобщението Peace

Аз в ЗП съчувствах и на двете героини, едната си беше виновна сама, другата пък беше в абсолютно неведение за нещата, но страдаха и двете.... Нещата от живота, сред нашите познати имаше подобна история, а мъжът се самоуби и понеже беше истинска, нещата бяха още по жестоки защото имаха и дете.... Но да, заслуга за хубавата сериална история има и  романа по който е бил създаден сценария, а доколкото съм чела неща по въпроса, книгата е писана по реални събития.. Peace  За мен историята може да се каже че е по-важна от главните актьори. Например в Мелодията Аслъ Тандоан и Бурак Хакъ са отчайващи актьори, мъка ми беше да им гледам сцените докато той си сричаше репликите, но каква история само..... smile3544 С месеци ме държа впечатлението, финала... почти ме вкараха в депресия Rolling Eyes В случая на Мелодията нашия дублаж беше доста полезен за главната двойка Mr. Green И там моралът не беше на висота- да преспиш с момиче което смяташ дори  за дете, да знаеш какви проблеми ще му създадеш лягайки с него и да го оставиш  да се оправя само, така както е пълно сираче... Ноо нещата от живота....

Ти пък и защо да го прави? Thinking
Виждала съм го в личната му характеристика, ръст, тегло, цвят очи и т.н.
Да, сетих се за въпросната сцена, бяха снимали на крайбрежието и Корай/Юсуф бе с тях.
Мале Ивчеееее, за първи път виждам критикар като теб, Laughing  няма сериали или актьори в тях де да не ги одялкаш, Mr. Green само и единствено ЗП ти е ОК отвсякъде(поне с това впечатление оставам до този момент).

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 21:14 от Neidjal

# 281
  • Варненска клюкарка
Тц, не ми е ОК отвсякъде, ама да не го подхващам и него че и там бая глупости има.... Както в много други сериали, обаче в някои са повече отколкото в други и много бият на очи и дразнят Peace Но сериали, не може без това....
Наде в такъв случай излиза че Ча би трябвало да е под 185 см а не е възможно- имат осезаема разлика с Фуркан Peace Иначе и Кенан Имирзълъолу се води 190 см вярваш ли че е толкова? Аз не Whistling Малкия Езел се писал пък 192 см... абсурд hahaha  Прави ми впечатление че доста от турските актьори които са по-високи спестяват по някой сантиметър, както и по-ниските които добавят tooth Нищо не приемам аз за чиста монета hahaha
Хазал официално се води 158 см. но в един репортаж Ча казва че разликата им е 35 см- въпросът е кой е закръглил цифрата tooth

ПП Точно за същата сцена на брега говорех Peace

# 282
Тц, не ми е ОК отвсякъде, ама да не го подхващам и него че и там бая глупости има.... Както в много други сериали, обаче в някои са повече отколкото в други и много бият на очи и дразнят Peace Но сериали, не може без това....
Наде в такъв случай излиза че Ча би трябвало да е под 185 см а не е възможно- имат осезаема разлика с Фуркан Peace Иначе и Кенан Имирзълъолу се води 190 см вярваш ли че е толкова? Аз не Whistling Малкия Езел се писал пък 192 см... абсурд hahaha  Прави ми впечатление че доста от турските актьори които са по-високи спестяват по някой сантиметър, както и по-ниските които добавят tooth Нищо не приемам аз за чиста монета hahaha

ПП Точно за същата сцена на брега говорех Peace
Ще ме скъсаш значи, таман си рекох ахаааааа най-накрая един сериал и актьори в него без да са им резнати зелките. Joy
Добре деееее, ти Ча с метъра ли го мери та си убедена, че е едиколко си, а Фуркан не е 1.90?
Както и да е, за мен хич не е важно кой точно колко е висок и стърчи ли някой над други или не.

# 283
  • Варненска клюкарка
Не съм го мерила, но когато на снимка видимо единият стърчи над другия с поне 5 см, значи единият от двамата е послъгал.... Да кажем че може да са послъгали и двамата и Ча да е към 188 (щото за конкурса и той се е писал 190) , а Фуркан 193-195... Не че ми е важно ама се вижда затова и го коментирам Peace
По-горе след като си ме цитирала се допълних и за Хазал Peace

# 284
  • Пришълец
Цитат
Бел, наистина хубав колаж като цяло, още повече, че както онзи ден ти каза е съобразен с пропорциите им Wink
И как ефектно се е получило това с ризата, нашия напънал нещо копчетата, малка му идва tooth, в оригинала на Киво му стои по-различно tooth
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт