ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 085
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Варненска клюкарка
Освен че е поизпънал ризката и са спазили пропорциите и бая са ги слепили, повече от оригинала Laughing
Като знам какви колажи могат да правят някои чак смут и объркване всяват, като един на Габи преди 2 години hahaha Него и Ферзан Йозпетек го беше лайкнал, а Габа разбрала чак след месеци Crazy

И този на Габи много добре е направен Laughing

Посмях се тези дни - рускините обсъждаха туитването и се шегуваха че ще са по-активни ако има хаштаг анти зет ни hahaha
Офф да си го обича там като си го е харесала, явно ще е той, ама  дано да изчакатг 2-3 години  преди да се вземат официално че е млада още.... Но ако остане с нея в такъв сложен период какъвто е болестта на майка и значи е мъж на място...

Гледах Севдата, Кемал в офиса на Аднан.....

# 286
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ча е 1,88 поне в началото на АФК.  Peace После може и да е станал 1,90, както и килцата са му Фръкнали нагоре. Wink Че в тази информация, която пазя в оригинал на турски, пише, и че е 82 кг. Някъде из много старите материали и публикации в темите на АФК я бях намерила. Peace

П.П. И информацията на IMDb е за ръст 1,88.  http://www.imdb.com/name/nm4293138/bio?ref_=nm_ov_bio_sm

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 23:06 от profi_1

# 287
  • Варненска клюкарка
Профче, в началото Ча е под 80 кг, доста е слаб, особено като го показват гол и омотан с хавлия много си личи.... Сам казва че е 82-3 в края на Фериха и там видимо е по-едър отколкото в началото на първия сезон, казва че е отслабнал от 90 кг т.е свалил към 7-8 за няколко месеца.... Това в един репортаж заедно с капитана Peace В свободното от снимки време посещавал фитнес край сета и е бил на диета Peace

Както и да е, но определено формите му са доста променливи, хубаво е че може да изненадва с различна  визия като актьор, но за сметка на теглото му май не е много добре Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 23:14 от Беллора

# 288
  • Пришълец
Я да ви пусна нещо хубаво Heart Eyes

dancing dancing dancing

Аз много на подадената информация за ръста не мога да се доверя Blush И особено за жените. Лейля Тугутлу ми изглеждаше по-височка от СС Thinking, а и двете ги пишат по 1,75. Лейля за мен е около 1,80 Thinking, много добре са ми познати тез дълги ръце Joy Стоеше едра и до Ча (но имаха симетрия) Wink, а е и нежна де, хич не изглеждаше зле момичето в Делибала.
Според мен Ча е 1,87-1,88 ако беше по-висок Хазал до него съвсем щеше да се губи и не биха си подхождали. И разлика в ръста повече от необходимото не е за предпочитане Rolling Eyes

Любимото ми Габелфи Laughing

Минава почти за истинско. Даа, и Ферзан Йозпетек го беше лайкнал Flutter (а все казвам, че един лайк не значи нищо, но понякога може да усмхне човек) Wink
Ох, аз доскоро на този фамилията му мислех е Йозтепек, но около отличието на Червеният Истанбул в България разбрах, че съм в грешка Mr. Green

# 289
  • Варненска клюкарка
Я да ви пусна нещо хубаво Heart Eyes
Скрит текст:

dancing dancing dancing

Аз много на подадената информация за ръста не мога да се доверя Blush И особено за жените. Лейля Тугутлу ми изглеждаше по-височка от СС Thinking, а и двете ги пишат по 1,75. Лейля за мен е около 1,80 Thinking, много добре са ми познати тез дълги ръце Joy Стоеше едра и до Ча (но имаха симетрия) Wink, а е и нежна де, хич не изглеждаше зле момичето в Делибала.
Според мен Ча е 1,87-1,88 ако беше по-висок Хазал до него съвсем щеше да се губи и не биха си подхождали. И разлика в ръста повече от необходимото не е за предпочитане Rolling Eyes

Любимото ми Габелфи Laughing
Скрит текст:
Минава почти за истинско. Даа, и Ферзан Йозпетек го беше лайкнал Flutter (а все казвам, че един лайк не значи нищо, но понякога може да усмхне човек) Wink
Ох, аз доскоро на този фамилията му мислех е Йозтепек, но около отличието на Червеният Истанбул в България разбрах, че съм в грешка Mr. Green
Аз не вярвам точно заради това- ключовите думи тук са "подадена информация" Никой не е ходил с метъра да ги мери, колкото са казали, толкоз и са ги писали Peace Може би от конкурса инфото да е по-точно но няма гаранция че са ги мерили и теглили Peace И за Лидия си права повече е от 175 см Peace

Така е Марги, какво е един лайк, обаче когато става въпрос за творчество от такъв вид и особено за режисьор от ранга на споменатия влизам у филма hahaha
Иначе и стилово си подхождат- тя се спретнала като лелка, а Чачун като шотландски чичка, само бастунче и  и някой каскет му липсват tooth  И са си от едно и също събитие но от различни години, предната тя беше водеща на въпросния фестивал на турското кино, при това водеше на италиански Peace

Клипчето страхотна песен пък и кадрите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 290
  Ехааа , любимото ми Габелфи  
 Габи е майсторка   Wink Като ги съберат отново ще има такава страст  Crazy само да им свършат сегашните проекти .   Гинчо ще трябва да причупи ината на Хазал .
 Такава сцена в Каракамела нИ чакайте  . Зави си от сценария и партньорката  , ако е кобилеста и едра  ooooh!

Що се отнася до ръста му тези които са го виждали на живо казвт, че е висок  и слаб.   Като гледам Фуркан ми се струва по - висок от Ча  Rolling Eyes

Цитат
Стали известны подробности соглашения между турецким телеканалом D и чилийским каналом Mega. Каналы планируют выпускать совместные мини-сериалы продолжительностью около 10 часов каждый, в которых будут задействованы звезды, популярные в Латинской Америке. Напомним, что самыми популярными турецкими звездами у испаноязычных зрителей являются Халит Эргенч, Чагатай Улусой, Кыванч Татлытуг, Энгин Акюрек, Мурат Йылдырым, Бурак Озчивит и Озджан Дениз. Среди актрис латиноамериканцы выделяют Берен Саат, Бергюзар Корель, Хазал Кая и Тубу Бюйюкюстюн. Таким образом, нас ожидают достаточно значительные подвижки на телевизионном рынке в самое ближайшее время

Керем бос нямаше ли акции в канал Д  newsm78     Да не позная , че ще продуцират наЩИ  Mr. Green

МаргарелО   как мойш го харизаш на всяка  ooooh!

Бе ,  ЧешИм  си клавиатурата  има си глава на раменете  да се оправя .

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 17:00 от femmi2

# 291
  • Варненска клюкарка
В новата серия на НИ се очаква да вземе участие Чаатай Акман, песента му за сериала гонела вече 90 млн. посещения Shocked
Скрит текст:

Някои друга гост звезда очакваха, ама ако би било, трябва след гостито направо един кръст да сложат върху НИ и да сгъват цирка..... tooth

Хазал с майка си Peace

# 292
  Въпросната гост звезда  дето я  чакат беше на сета  но фото с главната героиня  йок скриха го

това беше скрито но след време се появи  Mr. Green  

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 16:16 от femmi2

# 293
 wavey

Още една фотка с майка й.
Мъка ми е като я гледам женицата.

# 294

Mr. Green
   колежката зарад , която се скарали с Дуня  Joy

# 295
  • Варненска клюкарка
Спойлер Фемо спойлер ooooh!

А онова по- горното не беше скрито, а случайно беше открито сред снимките на сайта на един ресторант... Беше си стояло там 3-4 месеца без никой да го види tooth

# 296
  що спойлер  не свикнахте ли   Mr. Green  колаж е не  са снимки от Прилива

Сценаристите на Ичардето ще пишат за новото дизи на Япъма с Бурджу

Така , де като видяха  ква находка са намерили  в ресторанта  и го показаха

# 297
  • Пришълец
Вярно камъкът тежи на мястото си Peace Mr. Green На Сера сегашната роля сигурно е най-силната ѝ до момента.
Баджаначке, и по-лоши неща сме виждали, един колаж нищо не е Mr. Green
Цитат
Ама Мишока не се смее Joy, и си е подпрял брадичката- човек го прави или от скука, или когато е съсредоточен Mr. Green

# 298
  • Варненска клюкарка
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_374268
Ранини казва да очакваме нова фотосесия от Хазал. Ще я очаквам ама с ужас tooth Ах Илкнур.... Twisted Evil

# 299
  • Пришълец
Бел, вече си представям каква ще е, ooooh! ама дай да мислим позитивно до появата ѝ tooth
От туитър Joy Снимката на Хазал, провокираща подобна реакция според феновете обаче не я донесох Joy

Общи условия

Активация на акаунт