ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 101
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_374268
Ранини казва да очакваме нова фотосесия от Хазал. Ще я очаквам ама с ужас tooth Ах Илкнур.... Twisted Evil
hahaha Чак пък толкова!  Wink
Илкнур следи модните тенденции, колкото и абсурдни понякога да са визиите. Беше облякла Хазал в актуално жълто за промото на канала в началото на новия сезон. На една изтекла снимка около заснемането на тази фотосесия, която очакваме, Хазал беше в нещо златно. Което пък е една от тенденциите за зима 2017-2018. Трябва да очакваме нещо такова -
 Mr. Green , както и някои от модерните за сезона цветове определени от екипа на цветовата институция Pantone. https://www.pantone.com/fashion-color-report-fall-2017
Два от модните червени тонове са точно от онези, които "залепват" на Хазал. Но такава вече сме я виждали, както и в цвят тъмен смърч. Спомнете си зелената рокля от една сватба това лято. Надявам се освен "Златна маслина" и "Златен лайм", които явно ще са застъпени  Mr. Green, Илкнур да подбере някой от сините нюанси на сезона, защото другите не мисля, че подхождат на Хазал. Може да се очаква и да е ярко и шарено.

# 301
  • Варненска клюкарка
Проф, може да облече Хазал с неща които и отиват и пак да са модерни! Прическата и може да е по-хубава, такава каквато и отива на нея, гримът също без да прекаляват с шарениите че тя и без това с тези ярки очи като я наклепат и нещата излизат от пътя... Вместо боти и ботуши които и хлопат като рибарски галоши и скъсяват и без това късата и подбедрица, може да е обута с нежни обувки или сандали като за малкото и краче... Има си начин нещата да иглеждат хем модерни хем красиви Peace
Общо взето страх ме е от вкуса на Илкнур, не харесвам и как облича Ча, пристрастена е към скини джинс, които на него му стоят ужасно, а самата тя се облича с класически модели дънки.
Във видеото от Ранини я мярнах с онези ужасни очила в стил диско от 80-те, видях пак боти и облизана прическа на път по средата... офф ooooh!

И да, в жълто беше красива Heart Eyes

Втората снимка е в почти цял ръст на Хазал но не знам защо се публикува такава, два пъти правих опит и все така излиза ooooh!

ПП Марги май се сещам за колажа hahaha Да не би да се облизват заради лилавото рокле и по-точно как и стоеше в една част от тялото Mr. Green Мярнах нещо такова тези дни ама и аз няма да го сложа.... Embarassed

Като ги видях тези кадри и не можах да се въздържа да не ги метна, нещо много му се е усладило кафето Laughing

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 23:23 от Беллора

# 302
Проф, може да облече Хазал с неща които и отиват и пак да са модерни! Прическата и може да е по-хубава, такава каквато и отива на нея, гримът също без да прекаляват с шарениите че тя и без тгова с тези ярки очи като я наклепат и нещата излизат от пътя... Вместо боти и ботуши които и хлопат като рибарски галоши и скъсяват и без това късата и подбедрица, може да обута е с нежни обувки или сандали като за малкото и краче... Има си начин нещата да иглеждат хем модерни хем красиви Peace
Общо взето страх ме е от вкуса на Илкнур, не харесвам и как облича Ча, пристрастена е към скини джинс, които на него му стоят ужасно, а самата тя се облича с класически модели дънки.
Във видеото от Ранини я мярнах с онези ужасни очила в стил диско от 80-те, видях пак боти и облизана прическа на път по средата... офф ooooh!

Скрит текст:

Втората снимка е в почти цял ръст на Хазал но не знам защо се публикува такава, два пъти правих опит и все така излиза ooooh!

ПП Марги май се сещам за колажа hahaha Да не би да се облизват заради лилавото рокле и по-точно как и стоеше в една част от тялото Mr. Green Мярнах нещо такова тези дни ама и аз няма да го сложа.... Embarassed

Като ги видях тези кадри и не можах да се въздържа да не ги метна, нещо много му се е усладило кафето Laughing
Скрит текст:

Абсолютно си права, обаче такива описания правиш, чеееееее прихвам. Joy

# 303
  • Пришълец
Скрит текст:
Проф, може да облече Хазал с неща които и отиват и пак да са модерни! Прическата и може да е по-хубава, такава каквато и отива на нея, гримът също без да прекаляват с шарениите че тя и без това с тези ярки очи като я наклепат и нещата излизат от пътя... Вместо боти и ботуши които и хлопат като рибарски галоши и скъсяват и без това късата и подбедрица, може да е обута с нежни обувки или сандали като за малкото и краче... Има си начин нещата да иглеждат хем модерни хем красиви Peace

Скрит текст:

Така, така, почти позна. Mr. Green Акцентът наистина е върху определена част от тялото, но не става въпрос за лилавото рокле, а нещо от скорошна фотосесия на колежката. tooth

Пак нещо го оставила с отворена уста Heart Eyes Laughing

# 304
  • Варненска клюкарка
То вече е обедно време, пък аз със закуската,  ама да повдигна малко темата с една маса и с Ча Laughing

Много се покри тоя човек, скоро ще стане месец откак за последно видяхме негова снимка, пък то и една снимка бешИ... ooooh! Говоря за Хелоуинската... Ако липсва до май каквито слухове се носят... не знам Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 12:26 от Беллора

# 305
 wavey

Зетя.  Laughing
Ма ни е Убавец бе. Mr. Green
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456242570%2Fcd58469cf5210 … pl_wall_-58199741

SET
Най-накрая да видя режисьора на снимка без кривунделска физиономия. Stop

# 306
  • В тъмната гора.
Хади тази вечер ще гледаме пак сиири. Толкова години собственика на къщата го няма и изведнъж се появи с искане да се изнесат. Нямат край проблемите на Филиз.

# 307
 Здравейте  Hug

Оффф като видех мишока от линка   да не ви казвам на кого го оприличих  Mr. Green ooooh!

Надяваме се   да се появи на Келебека но едва ли  Rolling Eyes    скоро ще пуснат фото   как разпуска с аркадашите  Mr. Green

Цитат
Уже на протяжении долгого времени, поклонники в соц сетях сватают Хазал Филиз Кючюккёсе в партнёрши к Чагатаю Улусою. Подкрепляются их желания тем фактом, что в последнее время актриса очень сблизились с окружением Чагатая и очень часто проводит вечера в компании его друзей в заведениях Умута Эвиргена. А как по вашему, подойдёт ли Хазал на роль Аслы в Каракалем?

Добре стои до Ча .    В  развод е  не знам   това ще прече ли  за партньорка ?

Любопитно    що за проект ще е  но трябва да чЕкаме 

https://vk.com/teammy?z=video260386433_456239079%2F34df17a77b397 … _-58199741_374807

денсат в Ла бума стилистката и Кючюксе

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=DadhbTy2m8U

Рориии  , как си ?  Hug  

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 14:11 от femmi2

# 308
  • В тъмната гора.
Иииии голема фантазия имат тези фенове бе. Как пък сглобиха този клип с Чачо и Хазал!!!!?

# 309
 Мишел  то има още такива . С Ханде Ерчел   също  и с Несла  . Хич не ги  аресвам тях и добре че няма да  играят с него .    

https://www.youtube.com/watch?v=xe8MT5CAXNM

Героя му наистина ли ще се влюби в Зейнеб или е за отмъщение със сестрата на Кенан

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 16:59 от femmi2

# 310
  • Варненска клюкарка
То моето шесто чувство никакво го няма, макар че понякога имам и проблясъци hahaha но някак си мисля че ще е Хазал Филиз.... Rolling Eyes Тези дни видях някаква нейна фотосесия в спортно облекло, дали не беше от фитнес зала.... Беше на корицата на списание някакво. Никога не съм я виждала да изглежда толкова зле. То всички имат неуспешни фотосесии ама там беше с такова разкривено лице, а по принцип сега като я гледам в Севдата ми харесва newsm78
Писаха за кастинги, но аз мисля че ако имаме партньорка в дизито, то тя вече е избрана отдавна  newsm78 А и Илкнур май с никоя не се сближава току така Rolling Eyes
Чудя се и ако е важна колкото ролята на Бенсуто в Ичердето защо ни е колежка въобще newsm78 Като им преглеждам преводите на рускините не останах с впечатление за голям принос от въпросната Аслъ към историята  Wink Ама имам и пропуски де, че чета по диагонала, не ми харесва и това си е...

# 311
 В Карата Кючюксе е хубава . Не съм мяркала споменатата фотосесия .  

Шестото чуство   Не е безгрешно  но за сега  е от полза Mr. Green       Не знам що си мисля ,че Явуз няма да е по книгата 19 годишен  33uu Като отслабне и махне брадата  може и да мине

Илкнур се мазнеше с Дуйгу  Sick  Не знам  Кючюксето мой да харесва бара на Лабумски и  са се засекли със стилистката  .

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 17:59 от femmi2

# 312
  • Варненска клюкарка
И ново интервю ще има Peace

Смятам че белият цвят отива много на Хазал но няма да бързам преди да видя модела че не вярвам вкусът на Илкнур да ме изненада tooth

Забравих да коментирам на Надето линка за Мишо... Дано да е много умен и добър човек и много да я обича, че иначе не знам... даже и гласът му никак не ми е мъжки... Rolling Eyes

# 313
  Направи нови фотосесии , интервюта ама що требва да са на конвейр  ooooh! Бенсуто и тя  къде ли не се  щрака

# 314
  • Пришълец
Скрит текст:
wavey

Зетя.  Laughing
Ма ни е Убавец бе. Mr. Green
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456242570%2Fcd58469cf5210 … pl_wall_-58199741
Скрит текст:
SET
Най-накрая да видя режисьора на снимка без кривунделска физиономия. Stop
Зет като мед Joy

Хазал Филиз на мен ми харесва точно с тази си визия в сглобеното клипче с Ча Peace Не знам как изглежда в момента, но дано е просто кофти период, иначе има красиви черти. Хич не е случайна навярно близостта с Илкнур Thinking Тя се навърта около жените, които по някаква причина се навъртат около Ча Wink Mr. Green Примери в това отношение не липсват...
Каква случайност само- нашата Хазал е в ролята на Филиз в НИ, а тази, която обсъждаме като евентуална нова колежка е комбинация от двете newsm47

Феми, Ча вече няма как да заприлича на 19-годишен, дано не сглупят да го представят за такъв. Меко казано несериозно е. Както вече казахме дори в първия му сериал Емко беше на повече- на 21, а реално Ча е бил на 20 навършени. Wink

Общи условия

Активация на акаунт