ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 106
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  при Аксой много случайности  с едно друго дизи  Mr. Green  Joy

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 20:34 от femmi2

# 316
  • Пришълец
Ааа, за рубриката „открийте разликите” аз много не мога да кажа. Ети е по тази част Joy Тя и собствен сценарий пише Joy
Феми, ако сегашната колежка е Хазал, ще излезе че името на всяка следваща Чачова колежка се предопределя от първата. Да не изпадам в подробности Mr. Green Blush

# 317
 Ти кО ша кайш ша  има ли скоро фото със супермена   ?

сънувах нещо го разкажем ли  #Crazy

# 318
  • Пришълец
Ще има newsm47 Мина месец от предишната- време е да ни покаже, че все още мърда hahaha
Разкажи, ако искаш Laughing Аз все едно като ти разказах ми даде рецепта за пицата ooooh! hahaha Вече две години чакам hahaha
Да не би да видя Ча, а пак да си нямала спирала?! rotfImbo

# 319
 Марги то майтап  , амЪ   има нещо такова   за името на колежките   Mr. Green 

Скрит текст:
Тц.... не беШИ за спиралата  ама ша се подготвим  hahaha Хазал сънувах  Shocked[ четях  интервю   и на въпрос за   хащаговете и  дали ще играят пак заедно   отговорила, че са лъжи    как изобщо го сънувах това не знам  #Crazy сигурно щото постоянно се коментира . После се събудих стресната  Joy/spoiler]

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 14:06 от femmi2

# 320
  • Пришълец
Ох бе, Феми Joy
Аз съм сънувала Ча и Хазал само веднъж и то още като гледах ОС нон-стоп, тъкмо беше почнал hahaha
Скрит текст:
Много рядко помня сънищата си. А свързаните с битовизми ако ми харесат вярвам, че са пророчески; ако не- казвам си, че са огледални, т.е. че ще се случи наобратно Mr. Green

# 321
   И аз рядко помна сънища  .

# 322
  • Варненска клюкарка
Аз Ча и Хазал не съм ги сънувала, ама мен си и Ча да hahaha Сериалът вече беше преполовил, Ча вече беше много красив... Иии...алармата на телефона звънна на най интересното, умрях си от яд hahaha
После го сънувах от една фотосесия по времето на Феномена  не помня точно  подробности, ама по едно време му викам виж се на какъв олигофрен си заприличал hahaha

Бекстейджа на фотосесията на Хазал. Бива Peace
https://vk.com/askts_yukseksosyete?w=wall-122060490_175373

# 323
  • В тъмната гора.
Хайде бе девочки, няма ли да гледане НИ?

# 324
  • Варненска клюкарка
Хайде бе девочки, няма ли да гледане НИ?

Май само Ети го гледа, но тя не е писала от 2 седмици сигурно... Но аз обичам да ви чета като пишете за него и преглеждам фраговете. Нищо не следя в момента, ама на НИ се канех като направи 10 серии той вече ги премина, значи е време да го почвам....
Да не забравиш после да наминеш да разкажеш впечатленията си Grinning

# 325
  • Пришълец
И Рори го следи, но явно по различно време. Не се събирате с коментари по едно и също време Laughing
Мишел, и аз очаквам да разкажеш Laughing

# 326
  • Варненска клюкарка
Марги, нищо не казваш, прецъка ли видеото с Хазал? Според мен добре изглежда като мърда, ама дали ще изглежда добре на снимките newsm78

# 327
  • Пришълец
Марги, нищо не казваш, прецъка ли видеото с Хазал? Според мен добре изглежда като мърда, ама дали ще изглежда добре на снимките newsm78
Току-що го разцъках Laughing Опънатата коса наистина не ми е по вкуса, но пък Хазал на места ми хареса и особено в края.
Да видим и снимките тогава по-обстойно ще си кажем Mr. Green

# 328

не са с хубаво качество но първите биват а това с жълтото като надут балон  #Crazy   тая мода не я разбирам    тия очила са смешни

Дилян Чичек  ми не ми аресва фотото

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 00:20 от femmi2

# 329
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз не знам как ще са снимките, но като мърда е екстра. Мен балонестите неща и очилата ми харесват.  Heart Eyes Освен това познах за цветовата палитра. bowuu

Гледам Иит и Нур по Бтв, като свършат може да видя НИ. Peace

Общи условия

Активация на акаунт