Ама наистина е много досадно да се опитват да те баламосват така като имаш очи и истината ти ги вади отвсЕкъде 
Скрих я има в няколко мнения ...
Дали някой ще и повярва
Както се казва посмали дЕдо попе посмали

Маргиии вместо маргаритки ти нося от другото ти любимо, Емко 2 3/4
Като се абстрахирам от покривката за маса с която е облечен и на мен ми харесва, особено погледа

И това много харесвам, какви вълчи очи са му направили
И растителността е точно както харесвам, вижда му се красивата горна устна 
ПП
Аз помня и изказването на онзи журналист Синан със сложната фамилия, който от името на Гинчо каза че можел и още неща да разкаже, но щяло да има сърдити.... Беше по повод срещата му с Енгин и разговорът им на един рд че никога не е имало Ча + СС, Че Сера е с Керо (когато никой и не подозираше за това
) и че Ча никога няма да седне до нея при Беяз, когато Т вреше в догатки ще отиде ли Ча 
Тези дни мярнах някакви техни снимки и пак ще кажа че приликата на Сера и Керо се засилва с всеки изминал ден- ако си направи като неговата прическа направо няма да мога да ги различа
Аз и без това се чудех на един колаж що се смее народа, а там май им бяха сменили главите ли нещо такова, а аз дори не се усетих

Ча натири чЕлосаната дано няма повече изненади

кво ли си е казал наум я , да гушна силно , щото ша я гръмнат и после требва без нея да играя
Боцнала си е и горната устна и резултата е че като говори устната не помръдва
Бел, Аху е на 36.
Много ми харесва, много. Стига да се намери подходяща Чачова. Пък и Бел ги подбира, последните бяха с чудно качество, аз само сглобявам.
Тя завалийката вратно разтежение щеше да получи и аха да му се измъкне и да го погледне и той пак я придърпва под брадата и руйва с пълна сила. Та така си изкараха нощта, пийнаха едно чайче и тя пак му заспа в краката. Ние нормално спане не можем да видим, пък надали повече.