ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 028
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Варненска клюкарка
Лежа си днес на дивана и чета нещо, ама тв-то пуснато на Бтв-то и чувам как някой от героите от АШК каза че Керем ( на ХаканЮ героя) бил мнооого красив мъж Joy Joy Joy Ама наистина е много досадно  да се опитват да те баламосват така като имаш очи и истината ти ги вади отвсЕкъде tooth

Скрит текст:
Снимката от корицата с високо качество Peace Скрих я има в няколко мнения ...

Цитат
Юная звездочка Аслыхан Каралар, которая стала лучшей моделью мира на прошлой неделе в Париже, призналась, что в ее жизни еще ни разу не было любовных переживаний и она даже ни с кем не целовалась. Впрочем, для 18 лет это не слишком большой недостаток. К тому же он быстро пройдет 😜
Скрит текст:
Да бе tooth Дали някой ще и повярва tooth Както се казва посмали дЕдо попе посмали  Joy Joy Joy

Маргиии вместо маргаритки ти нося от другото ти любимо, Емко 2 3/4
Като се абстрахирам от покривката за маса с която е облечен и на мен ми харесва, особено погледа  Heart Eyes

И това много харесвам, какви вълчи очи са му направили smile3544 И растителността е точно както харесвам, вижда му се красивата горна устна Crazy

ПП
Цитат
Помня изказване като го питаха каза, че като мълчим Не значи , че е вярно !
Фемо, то и други го помнят, нищо че се правят на разсеяни.
Аз помня и изказването на онзи журналист Синан със сложната фамилия, който от името на Гинчо каза че можел и още неща да разкаже, но щяло да има сърдити....  Беше по повод срещата му с Енгин и разговорът им на един рд че никога не е имало Ча + СС, Че Сера е с Керо (когато никой и не подозираше за това hahaha) и че Ча никога няма да седне до нея при Беяз, когато Т вреше в догатки ще отиде ли Ча Whistling
Тези дни мярнах някакви техни снимки и пак ще кажа че приликата на Сера и Керо се засилва с всеки изминал ден- ако си направи като неговата прическа направо няма да мога да ги различа Crazy Аз и без това се чудех на един колаж що се смее народа, а там май им бяха сменили главите ли нещо такова, а аз дори не се усетих hahaha

# 556

Цитат
Ча никога няма да седне до нея при Беяз, когато Т вреше в догатки ще отиде ли Ча Whistling

гаден номер им извъртя  hahaha Седна при Беяз само , че с Лидия Тугутлу .  Беше си себе си и не се прайше на палячо .    О, Гинчо и за Дуйгу може да се разприказва но не  го направи . Кви ли неща ще излязат Mr. Green    

чок гюзелииим Heart Eyes  може да стане за шапо на темата  

Рориии  за теб  Hug

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 23:50 от femmi2

# 557
Оффф да  минава тая зима бързо    cold

Скрит текст:
 Кучетата си лаят кервана си върви . Няма да спрът да пишат измишльотини дори Ча  да се намеси . Знае го сигурно затова  мълчи .  Някой  колеги изригват . Лятото като го изтипосаха на яхтата със зълвата на Киво Букет . Киво отрече връзка между Ча и нея .  Добре , чИ нищо нямаха щото щешИ да ми дойде ту мач - в повече  след шамана  Sick  #Crazy

Помня изказване като го питаха каза, че като мълчим Не значи , че е вярно !  Беше му писнало  за него и СеритУ .

Ся е момента да сложа  стих от Марги  bouquet

Цитат
И зетя, и патрона да пийват умеят Drunk
може и пиянски песни да пеят tooth
Чачко ще засуче мустака,
чат-пат ще гали шкембака......

За Лудогорски ще бъде готов,
на вид як и суров Mr. Green
Красотата му след това може и да не се върне,
а патрона от Чачо в Чичо да се превърне

Joy Joy

нЕма Лудогорския  ша става супермееен  ,  ще  извае релеф моят мачооо  Crazy

Джан Яман се е разделил с мумията  Party  Ча натири  чЕлосаната   дано няма повече изненади   Naughty  

ваййй  Crazy  не знам кой е стилиста на Арас в дизито  издокараха го  с пръстен и синджир като Сарповия герой

как не асоцираш с  едно друго дизи  като  е пълно с подобни кадри в НИ  .  Бурак  е симпатяга но Чааа такива погледи вади   Crazy  като бяха пред камината   докосваше нежно   ръката на   колежката

хубави  Барфи и котрета  Heart Eyes Heart Eyes

wavey
Къде я виждаш, че аз нещо зима не виждам?!
Обожавам я снежна, бяла и мразовита, и много ми липсва, защото това навън е всичко друго, но не и зима.
Ивче, кога дават готиния ХаканЮ? Mr. Green
Азра бе прелестна, Heart Eyes а той Страшимир от класа. doh smile3555

# 558
  Наде нали не пречи аз да ти отговоря  ?  Готиния ХаканЮ  го дават  обедно време  11 : 00

txtloves    кво ли си е казал наум я , да гушна  силно , щото  ша я гръмнат и после требва без нея  да играя  Joy

# 559
 Наде нали не пречи аз да ти отговоря  ?  Готиния ХаканЮ  го дават  обедно време  11 : 00

Скрит текст:

txtloves    кво ли си е казал наум я , да гушна  силно , щото  ша я гръмнат и после требва без нея  да играя  Joy

Разбира се, даже напротив, тенкс.
Малииииииии, трябвало е не по обедно време да го дават Хаканю, а сутрин, че да могат хората да се разсънват отраз като го зърнат. Sick
В инста го мярнах в някакви клипчета в Пълнолуние и не ми бе да го гълтам за страх, просто ми беше никакъв, но до прелестната Азра изглеждаше като бостанско плашило. Sick

# 560
  • Варненска клюкарка
Фемо  в грешка си, аз днес го засякох почти в 16 ч. обикновено Бтв си има сутрешен блок нещо развлекателно, тогава не се излъчват сериали Peace Виж ако го повтарят по някоя от другите им телевизии може, но по Бтв си е явно от 15 ч, щом в 16 свършва Peace

В петък пък бях се преместила в друга стая заради Севдата, но нещо ми дотъпя и съм оставила телевизора да работи с идеята да се върна по някое време пак да погледна че с моите не мога да гледам турски сериали, но така и не се върнах... Преди лягане отивам да изгася телевизора и гледам че дават Моят живот и насреща ми Аху Сунгур... Ама към 5 минути съм така newsm78 newsm78 newsm78 защото се чудя тя ли е, не е ли.... Главата и е станала двойна, направила си е скули, които не и стоят като скули, а като бузи ooooh! Боцнала си е и горната устна и резултата е че като говори устната не помръдва ooooh! Прилича на добре поддържана 48 годишна жена, а всъщност е на 37 или 38... Не е млада, ама в момента изглежда доста зле отколкото преди, направо и е сменена физиономията.

За мен този със стиснатите очи е по въздействащ Heart Eyes

# 561
  Проверих в програмата . Дават го вечер 21 :00 по лейдито   но съм го мяркала и на обяд . Бтв го дават и следобяд . 

от къде е това?  newsm78 

# 562
Здравейте, всички! Hug Heart Eyes

Фемиии, благодаря за лилавкия Ча  Heart Eyes

Белл, тя Ахуто в този сериал е голяма кукувуца и изглежда много автентично в тази роля, поне в моментите в които съм я гледала. По едно време се мяркаше и Хандела/Джейда, ама неузнаваема. Едвам се усетих че е тя. Но не знам в каква роля беше и играе ли още там. Отдавна не съм се мотала в кухнята по времето по което го дават този сериал.

Откак Хазал играе с Бурак той сякаш стана по-симпатичен и си мислех, че партньорството им му придава чар, въпреки че не е красавец като Ча. По този повод се сетих и за Хаканю и се замислих защо този ефект не се получи и с него. Стигнах до предположението, че сигурно и Хазал не го е възприела като свой партньор и затова не е могла да му предаде от блясъка си.

Откакто пуснахте снимките със снежната ваканция в НИ изгубих интерес към филма. Страх ме е че ще ми заприлича на любими сцени от АФК и ще се разочаровам. Иначе дотук беше много добре като не броим колко много ме дразни и изнервя Пинокио.

# 563
Аху е направо плашеща, като леличка е и мъжът й е ръб та дрънка(играе Фикрет в №).
Ей я понастоящем в ролята й на танцьорка в Чукурдере.

https://www.instagram.com/p/Bc1wDtfFtLS/?taken-by=olga501501

https://www.instagram.com/p/Bcxd_bllUxz/?taken-by=olga501501

# 564
  • Варненска клюкарка
Зад кадър Пинокио е забавен hahaha
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_394501

Но да, според мен повторението на някои сцени е много лоша идея. Ако е просто в друг сериал ОК, но когато единият от актьорите вече е играл в подобна сцена... ooooh! Дано не изпортят сериала че веднъж намигване към АФК втори път, третия да не им излезе през носа ooooh! Сигурна съм че ще ни закарат и в същия комплекс на Буюк Ада, ако не и в същата стая...
И на мен Бурак ми е един такъв издялкан, но до Хазал ми харесва Peace
Оо ХаканЮ просто си е зле отвсякъде, един мъж може да не е красив но да има харизма-маризма нещо което да привлича, а онззи там ни го навираха за треньор по нещо си, плуване това-онова, а той с мъка държеше голямата си глава изправена. Отделен въпрос че абсолютно по нищо не си подхождаха с Хазал и беше много дървен край нея.... Край Аслъ също, пък и въобше си беше пълно дРъво.

Наде, тя тука е китка вярвай ми- това което видях в Моят живот не мога да ти го опиша, до степен както казах че 5 минути се чудех тя ли е или не ooooh! При това промяната беше рязка. Аз не го гледам сериала, но се е случвало да го засичам и до едно време си беше съща Айсун и изведнъж станала неузнаваема Shocked
На новата снимка с червената коса явно ефекта от хиалурона е попреминал или каквото там си е правила го е махнала.... А може просто да са я позамазали с фотошопа Peace

# 565
   Джейда как си загрози  , а такава  барби беше .

Рориии Hug Heart Eyes много съвпадения станаха в НИ . Оставаше  да снимат  в хижата  Joy  

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 14:26 от femmi2

# 566
  • Пришълец
Добър вечер! Laughing
Много хубава сцената С мен ли си 2. Heart Eyes Взимам си и карирания Емко 2 3/4 от Бел Heart Eyes

Аху последно лятото я бях мяркала в Моят живот, но толкова за кратко, че и името на героинята не разбрах. Тогава все още приличаше на Айсун и крещеше по някого Mr. Green
Не го следя, но из туитър съм срещала кадри от този сериал освен с Аху и Джейда, също и Юсуф/Корай, лелка Гюлфидан и дойната (Ети така казва на млечната) hahaha Все стари познайници....

Ето ги сем. Лунгур, т.е. Сунгур hahaha Двайсетте години разлика хич не им личат newsm09 newsm62 Бел, Аху е на 36.

Не стига, че Хаканю не е това, за което го представят ами и българското заглавие е подвеждащо tooth Кое ли е това Изкушение, навЕрно Керем tooth От много време не съм разцъквала обстойно каналите, от вас се информирам къде какво дават. За момента гледам само Нур и Ийт. Laughing
Баджаначке, поинтересувала си се за финала, ми ето знаех си и аз, че типично за дизитата любовта няма да е истинска кО не е съпътствана от развод, а след него втора сватба. Така се каляват чувствата Joy
Иначе и аз чат-пат надничам в темата, но май за други сериали освен нашия и други актьори освен Ча и Хазал не ми идва отвътре да коментирам Laughing (е Ча, Хазал и колегите им, демек една немалка част от бранша) Mr. Green

Феми,
Скрит текст:
не те разбрах съвсем какво ти се иска за новата тема, ако имаш предвид Хазал с червеното шапо, че е подходяща за част от шапката- о, да smile3521 Много ми харесва, много. Стига да се намери подходяща Чачова. Пък и Бел ги подбира, последните бяха с чудно качество, аз само сглобявам.

Скрит текст:
Здравейте, всички! Hug Heart Eyes

Фемиии, благодаря за лилавкия Ча  Heart Eyes

Белл, тя Ахуто в този сериал е голяма кукувуца и изглежда много автентично в тази роля, поне в моментите в които съм я гледала. По едно време се мяркаше и Хандела/Джейда, ама неузнаваема. Едвам се усетих че е тя. Но не знам в каква роля беше и играе ли още там. Отдавна не съм се мотала в кухнята по времето по което го дават този сериал.

Откак Хазал играе с Бурак той сякаш стана по-симпатичен и си мислех, че партньорството им му придава чар, въпреки че не е красавец като Ча. По този повод се сетих и за Хаканю и се замислих защо този ефект не се получи и с него. Стигнах до предположението, че сигурно и Хазал не го е възприела като свой партньор и затова не е могла да му предаде от блясъка си.
Откакто пуснахте снимките със снежната ваканция в НИ изгубих интерес към филма. Страх ме е че ще ми заприлича на любими сцени от АФК и ще се разочаровам. Иначе дотук беше много добре като не броим колко много ме дразни и изнервя Пинокио.
Рори, и на мен в началото ми се стори, че има нещо общо между едната и другата двойка, особено след тези снимки снежните, но ако трябва да съм честна страшно бързо се отървах от това усещане Laughing Най-малкото заради преобладаващите цветове, Филиз е истинска Червена шапчица и хич не изглежда да е заминала в резултат на това, че татю ѝ я натупал. Пък и Феркините опасения, че ще ѝ се случи случка след сватбата бяха огромни, Емко на нисък старт чакаше, но в планината не я дочака завалията Mr. Green Да видим при Филиз как ще е...
Барфитата ме радват, ама нашите дваж повече smile3503 newsm62

Пу, пу, пу Crazy

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 23:11 от Маргарита Н.

# 567
 стрес за лека нощ  Mr. Green hahaha   

# 568
  • I Love You 3000
Аааа не чакайте да се случи случка в планината, те вече се прибраха Mr. Green Отидоха,покараха малко ски, кой как може, поцелиха се с малко топки, пиха по едно чайче, предложиха си брак пак и туй то Mr. Green А и ако на Савашчо му се катурваше, Филизката си беше готова според мен. Ама той беше трърде зает да я завре в пазвата си и да циври върху косата й Simple Smile Тя завалийката вратно разтежение щеше да получи и аха да му се измъкне и да го погледне и той пак я придърпва под брадата и руйва с пълна сила. Та така си изкараха нощта, пийнаха едно чайче и тя пак му заспа в краката. Ние нормално спане не можем да видим, пък надали повече. ooooh! Във втората серия каквото видяхме на полянката това беше.От тогава нататък 3 пъти вече му заспива в краката.

# 569
  • Варненска клюкарка
Ахуто била на 36 ли Shocked Още по-зле за нея че продължава да ми изглежда на 48 ooooh! Ама то с какъвто се събереш такъв ставаш, той затова и Ча все ни изглежда по-големичък от годинките си дори и когато беше най-крехко агнешко, визуално водеше с 2-3 отгоре - афинитетът му към каки не прощава hahaha
Хазалка все още си изглежда младичка, ама той и Мишо не изглежда дърт....
Марги, вярно, заглавието беше Изкушение Joy Joy Joy Аз бих го прекръстила на Гадене hahaha
Цитат
Баджаначке, поинтересувала си се за финала, ми ето знаех си и аз, че типично за дизитата любовта няма да е истинска кО не е съпътствана от развод, а след него втора сватба. Така се каляват чувствата 35
Което си е истина, истина си е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За шапките- един с шапка и дригия трябва да е с шапка, а и на Хазал тази червената е много ярка, другият ще се загуби....

Рори, и на мен в началото ми се стори, че има нещо общо между едната и другата двойка, особено след тези снимки снежните, но ако трябва да съм честна страшно бързо се отървах от това усещане Laughing Най-малкото заради преобладаващите цветове, Филиз е истинска Червена шапчица и хич не изглежда да е заминала в резултат на това, че татю ѝ я натупал. Пък и Феркините опасения, че ще ѝ се случи случка след сватбата бяха огромни, Емко на нисък старт чакаше, но в планината не я дочака завалията Mr. Green Да видим при Филиз как ще е...
Барфитата ме радват, ама нашите дваж повече smile3503 newsm62

Пу, пу, пу Crazy

Ама все пак да не се оливат че да не пресолят манджата ooooh! Сигурна съм че и Бай ФатЮ знае че онова другото няма стигане, затова пуска само намигвания към въпросните сцени Mr. Green
Не ми се вярва и да има големи семейни драми по въпроса с тънката част, освен ако не дойде нещо от братята на Филиз, а и тя май е по-голяма от Фера и семейството не толкова консервативно newsm78 То при чепикови как да се отпуснеше да го направи като знаеше какво я чака после- бой, село, преглед...мани doh

Ама гифчето като и топли ръцете трябвало да го резнат от момента в който ги хваща и преди да се опита да ги целуне, първо ги погалва Heart Eyes Но да пу пу пу, много хубави Heart Eyes

Кака на снимката дори изглежда добре въпреки челОто дето няма как да го скрие Peace намигване към козметичния бренд Nars  Peace

Последна редакция: вт, 19 дек 2017, 10:54 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт