Многократно съм се заглеждала в на нашата Габи подписа, тук пред огледалото Фера оправя роклето, а то на още няколко места в епизода поема стремглаво надолу
Добре, че Чепиков не я видя в този вид, със слабо сърце беше човека

Добре, че Чепиков не я видя в този вид, със слабо сърце беше човека
има един стоп кадър от сцената до лимузината

Като се изпращаха до лимузината когато колата потегляше, даже не можа да изтрае и в кадър си подръпна нагоре роклята 

Дано като се върне има яснота . Ако е за 6 месеца визата януари най - късно февруари би трябвало да се върне . От август месец е в Щатите .
ако имаш време може да спретнеш за следващата тема Хазал с червено шапо
Най-после са подчертали красивите и рамене и шия, бели и гладки без да са кокалести 
Младичък ми се вжда за Илкнур, ама щом са се Аресали.... Ако е вярно Толга ще стане новият доста близък приятел на Ча
Друг не може да се всели между него и Гинчо 
После ще го прегледам пак. Май ставаше въпрос за лято 2018. Доколкото знам в Аржентина Времето с Арас върви доста добре, готвят се да пускат Марал... Той някак избута 18 серии, но големи глупости натвориха и големи критики имаше към сценария 
може и по отделно . Ще се разбере има време . Сигурно ще я питат нема ли да прават проект с Ча ша видим кво ша измънка 
подстригал се е

та тя не прилича на чоавек, камоли на жена. 
МОре не могат лиии... Ще му изплатят за това за което са подписали че и пушек се вдига. Той се е окопал в неизвестност, както преди всеки нов проект, знаем че е започнал да тренира, ще влиза във форма, пак по стар обичай преди да започне нещо ново
Пък щом ги кефи нека си смучат глупости, няма да им е за пръв път
Името Чаатай осигурява трафик по жълтите сайтове и продава жълтите вестници, какво се пише не е важно, щом има кой да вярва, а такива винаги се намират 
Гарантирано и още простотии ще има
Както много пъти съм казвала, не знам турските жълтури какво пушат преди да пишат, но велики глупости раждат, даже ми е бедна фантазията каква ще е следващата простотия

Като нищо може след Каракалема да играе нещо подобно . Стреми се да е различен в персонажите си , което ми харесва
Харесвам такива аткьори .

Ча натири чЕлосаната дано няма повече изненади
не знам кой е стилиста на Арас в дизито издокараха го с пръстен и синджир като Сарповия герой

Препоръчани теми