ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 011
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Варненска клюкарка
Кайвето Mr. Green Кеф ви Емко, кеф ви Сарпко.....не е като да нямате избор  с кого да го пиете Laughing

Те тия намазаните с мед до ушите очевидно по-лесно се играят, затова на миските им дават подобни роли, да не изпитвам големи затруднения. Просто да се разхождат и въртят мили очи Joy azy: и да, проверих в програмата дават го. В 11 през деня по Бтв лейди, в 15:00 по Бтв, в 21:00 по Бтв лейди. Е, разбира се има и един последен шанс- в един през нощта по бтв hahaha

Така е Марги, но визуално са по-подходящи за отрицателни, но наистина повечето не биха се справили hahaha Затова най-често ги тикат да си дефилират и въртят мили очи както казваш Joy Joy Joy
На мен са ми интересни реалните образи независимо колко отрицателни черти имат- това съживява образа, прави го да изглежда нормален, никой не е само добър или само лош Peace И двете споменати героини изневерителката Бихтер и лъжкинята Ферка бяха такива, доста сложни многопластови образи. Не си представям нито единия, нито другия сериал без някоя от тях Peace И все ми е смешно като прочета някой да се чуди ама що едната изневерявала, другата лъжела и как можело- ами нали трябва да има история някаква, иначе само дефилета дето после никой не помни rotfImbo
Преди няколко години Зиза като беше на почивка в Чешме беше разпитвала персонала за някои сериали какво им е мнението... Оказало се че всички попитани се сетили за ЗП, само един беше чувал за Фериха но не знаел подробности, никой не беше чувал за любимите и Фатмагюл, КГ или Езел.... беше направо шокирана hahaha  А да, това беше през лято 2014 г и никой от попитаните не бил чувал за Феномена дето се биеха тъпаните какъв хит бил hahaha Та инфото от Зиза в известен смисъл даде обяснение защо по въпросното време новините за Феномена излизаха с образа на Емир  rotfImbo rotfImao Помня даже че Профчето  си мислеше че не пускат клюките "украсени" с онзи светъл образ Яман заради авторски права на Стар тв Mr. Green

И като се сетих за Берен... тези дни видях едно гадно видео с нея Rolling Eyes Беше пияна и мъжът и почти я влачеше, тя залиташе, почти неадекватна беше... newsm09
А по едно време я исках за Чачова партньорка в някой игрален филм, първо че не и личаха годините, може би и защото е дребничка и това е една от причините да младее newsm78 А знаем колко би си подхождал с някоя дребна светлоока брюнетка, която освен всичко умее и да играе Wink Нашия само веднъж е играл с такава, останалите през годините само разни ъгловати овчогледащи кобили дето и толкова му се получава с тях, а упорито продължават да му тикат все такива ooooh! Иска ми се малко разнообразие вече hahaha Бенсу визуално беше интересна, но като игра и присъствие пълна скръб, спокойно можеше и без нея че и без това почти не се разбра че е там ooooh!
Тук ми прилича на 26 годишна, а реално май е на 32 newsm78
Скрит текст:

Марги, много богат избор предлага АШК-а- ако някой пропусне голямата красота да може да си наваксва по всяко време и по няколко пъти на ден Joy Joy Joy

ПП Ох сядам, ставам, сядам ставам и опънах един чаршаф рано рано Joy Joy Joy Даже сигурно и ще го допълвам hahaha

# 586
# 587
  • Пришълец
Бел, като ни даваш право на избор- взимам Емковото кафе, макар че съдейки по еднотипните физиономии и това на Сарп ще е без захар hahaha
О, разказа на Зиза звучи съвсем правдоподобно Peace За ЗП ли няма да се сетят, та те на Бихтер помен правят някои Joy #Crazy В България мисля, че турският сериал, за който най-много хора биха се сетили е Листопад Laughing Феномена в родината си вероятно е по-известен с втория си сценарий, Аман и Мира може никой да не ги помни вече, но че Ча имал ”връзка” със Сера по онова време се шуми още, щом има клюки за враждата между русото и черното съкровище и тук-там за цвят и името на Чачослав между техните tooth Язък за Чачовата девойка в бъдеще, която и да е тя, ще има да я преследват призраци от миналото му tooth

Чачун я извози Whistling Joy

Но с Керо нещата стигнаха  по-далече Whistling

# 588
  • Варненска клюкарка
Хлъзгав е Ча, никоя нИмоЙ да го улови, жаби много още ще целува докато намери любовта си hahaha Но един ден....дано да дочакаме де hahaha

Цитат
"10 месяцев назад в этот день я узнала, что Чагатай любит пастырму ...хоть бы у меня была с собой пастырма..."
На този ден преди 10 месеца разбрала че Ча обичал пастърма, ако знаела....  rotfImbo Това ми прозвуча сякаш че е куче което ще подмамва охх умря си народа от скука без новини от Ча Joy Joy Joy

Той в един стар репортаж някъде го бяха хванали навън пред купчина месо и каза че много обичал леко запечени пастърма и суджук- да го е гледала, щеше да знае и да отиде подготвена hahaha

Режисьорът на НИ едва го разпознавам като не е направил някоя физиономия hahaha

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 15:49 от Беллора

# 589
Ох  шЪ  мЪ умориш  намазани с мед до ушите и Ча извозвал  СеритУ  rotfImao rotfImbo rotfImbo  Ча беше млад , зелен  и омазан но бързо се учи  . Който може си го може ! Peace

каста  се забави   сигурно ги е дострашало че   с теб шЪ  ходим  

изкефих са на музикалния фон  

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 17:48 от femmi2

# 590
  • Пришълец
И аз го срещнах това, Неслихан се казва момичето Laughing Ако знаеше от по-рано щеше да носи пастърма в дамската си чанта и да му подвиква ”дръж Чаче”  animal037 hahaha Вярно скучно им стана на феновете, ама лятото като се изсипваха снимките се знаеше, че после ще настъпи суша Mr. Green

Фемо, какво да стане с кастинга, извозиха ни tooth

# 591

Цитат
Ако знаеше от по-рано щеше да носи пастърма в дамската си чанта и да му подвиква ”дръж Чаче”  animal037 hahaha Вярно скучно им стана на феновете, ама лятото като се изсипваха снимките се знаеше, че после ще настъпи суша Mr. Green

Joy Joy Joy   дръж Чаче  пастърмата и той ша захапе  така може да го примамиш с месо   Mr. Green   ади като идеме шЪ носим у джоба мезета  Mr. Green  Joy

на сета на АФК   феновете му носели бюреци  , щото  ги обича    

https://www.youtube.com/watch?time_continue=50&v=CG480NxO0NA

йок не ми аресва замисъла   на рекламата на кока - кола  

Гласа , който припява е на Киво

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 17:45 от femmi2

# 592
  • Варненска клюкарка
О, да, веднъж беше казал че много обичал босненски бюрек и като тръгнаха фенове с едни тави натам Joy Joy Joy Отяде си екипа hahaha

# 593
 Видяхте ли Киво в новата реклама ? Допълних я на поста  

лято 2012

лято 2017

Скрит текст:
 мяза на Майкъл Джексън  преди не беше такава

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 18:44 от femmi2

# 594
  • Пришълец
Феми, сега се върнах на рекламата- не ми харесва Mr. Green
Двойките започнаха да ги повтарят по навик вече Laughing Йозге и Буура са участвали и във филм.
Скрит текст:
Това ме подсеща, че днес е тутването и за нашите, поредното Mr. Green

# 595
Марги като нема други  ги повтарят екранните . Бура Гюлсой и Йозгеге  в кое дизи са играли ?

Проверила си ХаканЮ З  пъти го дават в програмата  щото е чок изкушение да  му глеАш физиономията .   имаше сцена в банята Азра и той  ooooh!  няма я Габи да направи колаж с Ча на  кадъра

не е ли същата девойка   от пастърмата  

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 13:43 от femmi2

# 596
  • Варненска клюкарка
И Бурчин Терзиолу и Баръш Фалай ще се повтарят, преди години бяха двойка в Езел Peace Сега май ще са в сериал който ще се излъчва в интернет Peace
И друг път съм го казвала, но според мен това си е голям риск Rolling Eyes Исторически сериал или повторение на двойка направо им се възхищавам на някои за такъв оптимизъм Crazy

Днес ли беше туитването, странно, друг път бяха винаги в събота. Предвид предстоящите празници няма как, но можеше да е след няколко седмици- примерно  Wink Явно гледат да не изпуснат вълната hahaha За резултата ако случайно го разберем, сигурно ще е някъде след празниците, че латините хич ги няма в обобщенията hahaha

ПП Феми не е същата Peace

# 597
  • Пришълец
Феми, ХаканЮ го дават общо четири пъти в денонощието Laughing Веднъж съм гледала Изкушение, изпаднах в изумление и повече не желаем Mr. Green Аз по принцип повторения на сериали много рядко гледам, случвало ми се е единствено със ЗП, ОС и Менекше и Халил. Последният не знам защо, много тежък ми идва, но беше кратък сигурно заради това съм врътнала и него повторно.

Девойката между Ча и Арас не е същата мисля newsm78

На Буура и Йозге сериала им май се казваше Отново любов, романтична комедия.

# 598
За протокола и на мен не ми хареса рекламата на Кола.
Скрит текст:
#Teammy_CagatayUlusoy #Teammy_Karakelem
⚡Автор романа Каракелем или странная история молодого человека Ипек Гекдель сделала репост статьи журналистки Эдже Эр, в которой она подробно рассказала сюжет романа и подробности будущего сотрудничества Чагатая Улусоя и Нетфликс. Напомним, что Эдже недавно выступала с резкой критикой своих коллег-журналистов, которые рассказывали о том, что проект якобы находится под угрозой срыва. Таким образом Ипек еще раз дала понять, что работа продолжается и все выдумки желтой прессы не имеют оснований

# 599

оххх  как му лепне блузето  Crazy

Марги нали искаш идей за гифки  може да  спретнеш  такава    не знам номерацията на епизода

Това ,което писа Белл за Берен  че  била пияна , заляна   не мога да го асимилирам  

Heart Eyes

Ийт са напи като казак и оная го излъга че са преспали  #2gunfire  същото беше с Емир една пиянска нощ и пред вратата с надут корем    

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 13:42 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт