ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 70 780
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Варненска клюкарка

Бой в чест на Филиз, съпоставка с аналогичната ФЕмирска сцена, само реакциите на героите са различни. Филиз се е хванала за главата, че още не познава много Баръш/Саваш, а Фера гледа лошо че си знае стоката и всеки момент ще го насмете hahaha

Фемо няма лъжа, видях видеото онзи ден, но не исках да го слагам тук че не е приятно. Според мен освен че беше пияна, беше отнесла и конското от мъжа си че беше притихнала странно... Той я изведе за ръка от бар или и аз не знам откъде, минаха през тълпа от хора и журналисти, тя залиташе... И ужасно много е отслабнала, какво им става на тези жени, вече няколко виждам така Rolling Eyes
Тук дрехите и стоят като подарени Rolling Eyes
Скрит текст:

Гледах рекламата с Киво и съм със смесени чувства newsm78 И ми харесва и не ми харесва... Сюжета е плосък, банален до глупост, но Киво интересни танцови движения прави Laughing

# 601
Скрит текст:

оххх  как му лепне блузето  Crazy

Марги нали искаш идей за гифки  може да  спретнеш  такава гифка    но не знам номерацията на епизода

потвърдено ли е за Баръш Фалай и Бурчин ?  Риск е но щом ги харесват хората  . Зави си от сюжета , екипа  . Те могат да играят . На Синем  и дизито окапа щото конкуренцията е голяма  .  Критикуваха  я за играта .

Това ,което писа Белл за Берен  че  била пияна , заляна   не мога да го асимилирам  

Heart Eyes

Ийт са напи като казак и оная го излъга че са преспали  #2gunfire  същото беше с Емир една пиянска нощ и пред вратата с надут корем    
Само, че наш Емко не бе пиян и най-културно Mr. Green Laughing си преспа с Руя.  Whistling
Скрит текст:
Аз четох за Берен, че се била пропила като причина изтъкваха невъзможността й да забременее и се депресирала.
На мен ни самата реклама, ни Киво ме впечатлиха, той вече не ми е същия като излъчване какъвто ми беше преди.

# 602
  • Варненска клюкарка

Само, че наш Емко не бе пиян и най-културно Mr. Green Laughing си преспа с Руя.  Whistling

Наде мисля че баш пиян си беше, все пак не беше я намерил Руята в библиотеката, а беше я забърсал от бара Peace А и реакциите му както беше настървен и за бой и за жена без да му дреме за Фера, въпреки че я видя - точно си беше накиснат със стабилно количество алкохол Peace

И май не е преспал с нея много културно Mr. Green че тя го нарече животно, едва ли само заради това че и отказа закуска на сутринта hahaha

# 603
Да, пийнал беше Емко, но не пиян до безпаметност като Йитчо Laughing де го спомена Феми та чак не помнел.
Културно Laughing Ивче беше шега от моя страна и предположих, че ще се разбере предвид емотиконите, които използвах.

# 604
 от новия филм на  Мишо  -    онзи ден  мернах некъв   актьор в ашка малиии мноУ страшен   верно мяза на плъх   Sick

# 605
  • Варненска клюкарка
А така, нека зетя да има работа, той от филм във филм влиза, ние го плюем, ама е търсен актьор Peace
Ама ми е ужасно труден за гледане дори на снимка, чух му и гласа - ми то там нищо мъжко няма Sick

Наде разбира се че е шегичка, разбрах те Hug  виж и моите емотикони Laughing

Този път май аз ще изляза права и любимата ни рубрика познай Ча на снимката от снощното парти ще я дъвчем отново чак в първите дни след нова година.... Whistling Освен ако някой негов приятел не се е раждал тези дни....
 Ако не бяха Келебеците да ни се самопокаже в онова екипче на алеята и толкова нямаше да видим.... До тук 4-5 месеца, пък до май не ми се мисли как ще е Rolling Eyes Лош Ча Rolling Eyes

# 606
  • Пришълец
Бел, не бъди черногледа Mr. Green
Феми, някой е направил преди мен Laughing
Скрит текст:

Ийт много съжалява за случилото се, а казваш, че такова нещо всъщност няма Joy Много се е издокарал щом няма спомени....
И Емко беше пийнал, ама Руята беше замаяна hahaha и той как културно я нагъна Joy Толкова културно, че като му съобщи, че ще става татко до последно беше под напрежение дали бебока е от него, имал е ясни спомени какви ги е свършил Joy

# 607
 Не мога да се сетя от къде ми е позната актрисата    newsm78  в момента играе в Малки престъпления
Скрит текст:

Чичек я клюкат  ходили с Фуркан Андъч    . То не бе  с Арас , бизнесмени   ,Фуркан

Лео Дикаприо  се загаджил с 20 годишна манекенка известна Камила Мороне . Папараците го видяли да излиза от дома на  момата  в   Лос Анджелис .

Марги  ,  Грасиас за гифката    Hug

Ийт няма спомени  и като се събуди сутринта беше в потрес   и си казваше Спомни си  какво си направил  .   Нищо  не се случи тръшна  се кютюк пиян  Иджлял разфърля нарочно дрехите Нур да ги види .

Емир помнеше кви ги е вършил    притисна я до стената , колко е бил брутален  Mr. Green с Руята  го спестиха . Оназ искаше да я води на закуска ама той йок   облече си тениската    и се изнесе от стаята 

# 608
А така, нека зетя да има работа, той от филм във филм влиза, ние го плюем, ама е търсен актьор Peace
Ама ми е ужасно труден за гледане дори на снимка, чух му и гласа - ми то там нищо мъжко няма Sick

Наде разбира се че е шегичка, разбрах те Hug  виж и моите емотикони Laughing

Този път май аз ще изляза права и любимата ни рубрика познай Ча на снимката от снощното парти ще я дъвчем отново чак в първите дни след нова година.... Whistling Освен ако някой негов приятел не се е раждал тези дни....
Ако не бяха Келебеците да ни се самопокаже в онова екипче на алеята и толкова нямаше да видим.... До тук 4-5 месеца, пък до май не ми се мисли как ще е Rolling Eyes Лош Ча Rolling Eyes
То и по този повод се изляха тонове простотии, бил в депресия защото не го викнали да си вземе Пеперудка  hahahaи затова се разхождал в такъв вид сам-самичък. rotfImao rotfImbo
Марги, от Листопад ти е позната актрисата за която питаш, играеше една от дъщерите(Лейла) на Али Ръза.
А здравейте  Hug..... Hug сега.

# 609
  • Пришълец
Наде, отговаряш на мен вместо на Феми, затова пък аз ти поднасям благодарности от нейно име Laughing Hug
С какви простотии свързват името на Ча hahaha

# 610
 Наде  Hug като ми припомни се сетих    за Листопад

Ча ще се върне преди май месец .  Все ще го щракнат някъде в родината феновете и журналята .
  Кво ни остава освен да сме търпеливи .Някой от аркадашите ще покаже   снимки  за празниците . Да видим при Лорка в имението ли ще  е  или  другаде  Rolling Eyes

Да , беее колкото е лайкнал бившата  , толкоз е верно и за депресията  Joy Joy   Като избега от тях   къв е хепи 

# 611
Наде, отговаряш на мен вместо на Феми, затова пък аз ти поднасям благодарности от нейно име Laughing Hug
С какви простотии свързват името на Ча hahaha

Амииии какво да ти кажа, без коментар. Joy
Жълтини се леят на талази откак Ча се покри.
Всъщност не се е покрил, той по принцип не обича да си показва живота на тепсия, евала за което, за разлика от негови колеги и колежки.

# 612
  • Пришълец
Той и около кака ти Дуня си беше хепи, Фемо newsm53 от малкото, което сме виждали де. Laughing

# 613
Той и около кака ти Дуня си беше хепи, Фемо newsm53
Като спомена снААта Laughing така и не ми стана ясно що я показа у тях си пред света бели. Mr. Green

# 614
  • Пришълец
Била му е важна в онзи момент, заради това навярно, а и някаква я оплю публично. Ответната реакция на Ча в случая ми хареса Laughing Щастлив изглеждаше. Дано и следващите ни снахи го правят такъв.

Общи условия

Активация на акаунт