azy: и да, проверих в програмата дават го. В 11 през деня по Бтв лейди, в 15:00 по Бтв, в 21:00 по Бтв лейди. Е, разбира се има и един последен шанс- в един през нощта по бтв
Така е Марги, но визуално са по-подходящи за отрицателни, но наистина повечето не биха се справили
Затова най-често ги тикат да си дефилират и въртят мили очи както казваш
На мен са ми интересни реалните образи независимо колко отрицателни черти имат- това съживява образа, прави го да изглежда нормален, никой не е само добър или само лош
И двете споменати героини изневерителката Бихтер и лъжкинята Ферка бяха такива, доста сложни многопластови образи. Не си представям нито единия, нито другия сериал без някоя от тях
И все ми е смешно като прочета някой да се чуди ама що едната изневерявала, другата лъжела и как можело- ами нали трябва да има история някаква, иначе само дефилета дето после никой не помни 
Преди няколко години Зиза като беше на почивка в Чешме беше разпитвала персонала за някои сериали какво им е мнението... Оказало се че всички попитани се сетили за ЗП, само един беше чувал за Фериха но не знаел подробности, никой не беше чувал за любимите и Фатмагюл, КГ или Езел.... беше направо шокирана
А да, това беше през лято 2014 г и никой от попитаните не бил чувал за Феномена дето се биеха тъпаните какъв хит бил
Та инфото от Зиза в известен смисъл даде обяснение защо по въпросното време новините за Феномена излизаха с образа на Емир
Помня даже че Профчето си мислеше че не пускат клюките "украсени" с онзи светъл образ Яман заради авторски права на Стар тв И като се сетих за Берен... тези дни видях едно гадно видео с нея

А по едно време я исках за Чачова партньорка в някой игрален филм, първо че не и личаха годините, може би и защото е дребничка и това е една от причините да младее
А знаем колко би си подхождал с някоя дребна светлоока брюнетка, която освен всичко умее и да играе
Нашия само веднъж е играл с такава, останалите през годините само разни ъгловати овчогледащи кобили дето и толкова му се получава с тях, а упорито продължават да му тикат все такива
Иска ми се малко разнообразие вече
Бенсу визуално беше интересна, но като игра и присъствие пълна скръб, спокойно можеше и без нея че и без това почти не се разбра че е там 
Тук ми прилича на 26 годишна, а реално май е на 32

Марги, много богат избор предлага АШК-а- ако някой пропусне голямата красота да може да си наваксва по всяко време и по няколко пъти на ден
ПП Ох сядам, ставам, сядам ставам и опънах един чаршаф рано рано
Даже сигурно и ще го допълвам

В България мисля, че турският сериал, за който най-много хора биха се сетили е Листопад
Язък за Чачовата девойка в бъдеще, която и да е тя, ще има да я преследват призраци от миналото му

същото беше с Емир една пиянска нощ и пред вратата с надут корем