ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 70 746
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • В тъмната гора.
Честита Коледа, дами!!!

# 691
 Сладък снежко  Heart Eyes  

Гинчо като е в родината  вероятно Ча ще си дойде по - рано   но може снимката да е стара .

Турската преса  съобщава, че ЧУ предпочитал Мелиса Памук за партньорка . Последната дума имали продуцентите .   Памука и стилистката дружали и за това ги предпочитал .

За  Кючюксето е видимо , че дружът но за  спряганата не знам .   Как па научиха с коя иска да играе  Joy
   Която ще да е ще я изтърпим  стига да няма лиготии . На него му отиват брюнетки . Каква дълга коса има  Crazy

на корицата на GQ

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 14:20 от femmi2

# 692
  • Варненска клюкарка
Предпочитал той hahaha Добре че са турските медии да ни уведомяват какво предпочитал Joy Joy Joy Как не им омръзна да пишат глупости не знам. До вчера пишеха че такъв сериал няма да има и хем че няма да има, пък хем  преразглеждали хонорара на Ча дето явно отдавна е уговорен, подписан и подпечатан от двете страни  hahaha Съвсем скорощните изцепки за Арас и Толга Сариташ за любовта им с колежките помните ли hahaha А помните ли какво се оказа hahaha Поне за Арас, сега остава да разберем и наЩа любима стилискта дали е забъркана в схема с другия еркек Mr. Green Освен за забавление или да поцъкам с език на поредното съчинение не бих ги чела Peace Има шепа журналисти на които може да се вярва и толкова....
Как ли се забавлява Ча с поредната последвала Нетфликс hahaha Може и залагания да правят приятелите му коя ще е поредната спрягВана за голямата му любов hahaha... ако все още не се знае със сигурност де tooth А хората бяха казали че предстоят кастинги и да не се вкарваме излишно във филми ама къде ти tooth Утре може да прочетем и че Пънар Дениз е хванала Памука за косите, щото била предпочетена от Ча Joy Joy Joy
Ама Коледа е, можеше и още неща да кажа Mr. Green

Феми онази класация на предната страница е от 2013 година, затова и сериалите споменати там са от онзи момент- КГ, Карадайъ, Меджезира и ВВ Peace Едва ли някой ще сложи Меджезира за най-доброто от Ча и КГ за най-доброто от Киво, като и двамата имат по популярни проекти Peace

Ети, Мишел Hug

# 693
   той залита към каки ,  лелки  даскалицата се облажи  къде друг път ша намери   такъв 

знайм репертоара на журналята ша  изкарат ашк в реала  #2gunfireИмали си приятел Памука  ?

От всичите бръщолевения     раздялата с Дуня заради лайка на СеркЪ цепи мрака   rotfImao rotfImbo била му приятелка  да си гледа работата

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 15:57 от femmi2

# 694
  • I Love You 3000
Къде го намериха, та разбраха какво предпочитал?  Joy  Ох, завалиите  ooooh! Ама и те хляб трябва да вадят. Зима е все пак,пари за ток трябват Mr. Green Той се заврял в топлия слънчев ЛА и хич не мисли за родните журналя в този студ Mr. Green

И аз я харесвам тази Памукчийка. Все като злодейка съм я гледала. Първо в Шурата, после и в Севдата -добра е. Да я видим как ще играе положителна роля Thinking  Но не е ли малко височка? В Севдата е на ръстта на Кемо и Козарев горе-долу. А те не ми се струват ниски, хеле Козарев. Той , не че Чачо е нисък, но ако пак ако е отпрал бутове и се е разширил, височината му ще се изгуби. С Лидията някак ми се губеше, а там беше се изсухлил. Абе подхожда му някое по-дребно парче, поне до носа. Такива са мойте предпочитания:mrgreen:

Само да питам гледащите Чукура, ако има такива - Този дето играе Джелесун има ли нещо общо с Бурак Йозчевит? Много си приличат Thinking

# 695
  • В тъмната гора.
Мисля, че нямат нищо общо Кубилай и Бурак Озчевит.
На Кубилай това му е втория сериал.
 Арас Булут и Мирай Данер от Ти си моята родина са близки -1или 2, братовчеди. Все едни такива руси, белички, нежнички.
Аз иначе си останах фен на Халит Ергенч, но не до там, че да припадам по него. Просто за мен той е уникално умен, интелигентен, изключителен човек. Абе велика личност си е.
Неджат Ишлер, Окан Ялабък, ееее и Чачо, но пък той си е още момченце. Иначе много добра роля направи в Ичерде. Най-добрият беше.

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 15:37 от _Мishel_

# 696
 Ети  Hug    Отиват му дребнички  . Памука и Лидия   добре стоят до него .

Да те питам Зерин Текиндор в Севдата каква и е ролята ?   С бащата на Нихан  са имали минало ?

Поглеждам Чукундура   Свекървата и Сена се   прегръщаха  нали не се долюбват .  Главния мафиот ще се окаже брат на Ямач

Нетфликс снимат в  Ел Ей
 Свят необятен  . Ех , мечти  Crazy

мераци на феновете

# 697
  • I Love You 3000
Феми, Зерин Текиндор/Лейля и майката на Нихан са сестри. Лейля и таткото са били влюбени и са щяли да се женят, но в деня на сватбата, сестра й казала, че е бременна от него. Т.е. изневерил й е, не искал, но майката на Нихан явно му е направил някакъв капан, защото и тя е била влюбена в него и нещо такова. Та той се жени за сестра й и оставят къщата на Лейля. Т.е. майката е като прогонена нещо.

Ох, Чукундура - последната и края на предпоследната серия, Арас е не за келебеци ми направо за Оскар. Така превърта,че тръпки да те побият smile3501 Той и Ръза правят сериала. И другите се стараят, но тези двамата са много висока топка.
За Свекито и Сена:
Скрит текст:
Свекито и Сена се прегръщаха,да. Много затрогващо беше Cry Сена я беше отвлякъл първо хърбавия брат, но в същото време Сердар/ново мафиозо, нещо като Кудрет и онзи първия в Ичердето. Т.е вкарват и второстепенни мафиози, че да има сериал/. Та този Сердар отвлече бащата. Хърбата като разбра, предложи на Сердар да ги сменят. Че по-добре Сена да е отвлечена,защото Ямач я обича. Но като ги разменяха, Сердар се отказа и взе двамата. И като си бяха затворени в един хангар Сена разправяше на стария Кошар, за семейството си. Пита го дали обича синовете си, защото нейната майка хич не я обичала. Разказа му как в пети клас, с някаква нейна приятелка правели чай и Сена без да иска заляла момичето. Дошла майка му, прегърнала го и плакали двете. Като се прибрала Сена отишла и се попарила с вряла вода, но майка й обърнала гръб и казала на бащата,че няма да се занимава с тази глупачка. Тогава Сена разбрала, че майка й не я обича. Когато срещнала Ямач и се омъжила за него след 5 дни, знаела , че той е единственият, който я обичал. Но благодарение на тях/Кошареви тя го загубила, зашото го върнали в Чукура и го направили такъв. И когато Ямач ги спаси и ги прибра, Свекито се завтече, прегръщаше я и я целуваше , а на заден фон повтаряха историята й.
Не знам каква е драмата там, че майката да мрази Сена newsm78 Но мисля,че тя няма да излезе истинската й майка. И за брат й още не са казали нищо и какво й е направил. Аз си мислех, че е по-голям от нея, но може и да е по-малък и тогава наистина, тази може да й е мащеха.

За главния мафиозо:
Скрит текст:
Дъртият сял сял семе из цело Чукурово,че и отвъд него Mr. Green Вартолу му е син, но не от най-голямата му любов, ами от някаква друга. От голямата любов, дето я опява , май има дъщеря.Журналистката,но и тя е от лошите се оказа. Журналистката и Вартолу още не знаят,че са роднини и че играят за един и същи злодей. Па и там един адвокат се мота, дето се загледа по Сена. Може и той да излезе някоя семка ИЗдрисова. Те затова пеят Чукур ни е дом, Идрис ни е баща hahaha Ужасна работа. Но Вартолуто не е толкова лош злодей, т.е. има си причина. Малко като Мерт идва - трябва да го мразиш, ама не става. Но поне Мерт не беше убил никого, пък този що народ изтепа ooooh!

........................

мераци на феновете

Това колаж ли е? Много сполучливо направен thumbsup Коя е мадамата? Заприлича ми на Бенсуто. newsm78

# 698
  • Варненска клюкарка
Мисля, че нямат нищо общо Кубилай и Бурак Озчевит.
На Кубилай това му е втория сериал.
 Арас Булут и Мирай Данер от Ти си моята родина са близки -1или 2, братовчеди. Все едни такива руси, белички, нежнички.

Пък Мирай май е Гадже с Кубилай Laughing Не следя Чукура, но неизбежно като ровя тук там ми се появява инфо...

# 699
  сладури  Heart Eyes

Ети   bouquet Идрис  дъщеря ли има  много е вършал на младини   Mr. Green

На колажа са Ча и Пънар Дениз .  Не знам  дали я искам до  него   Rolling Eyes

Две години от премиерата на Делибал

# 700
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честита Коледааааа!  Hug Hug

Напоследък гледам само ... печката.  hahaha hahaha

# 701
  • I Love You 3000
Феми, казвам ти ИЗдрис сял сял та се неспрял Mr. Green Да се чудиш как толкова жени са му се вързали newsm78 В първата серия,в началото има едно момиче журналистка, която го интервюираше. Той й позволи да го направи, защото много приличала на някого. После дадоха снимката на една жена, която опяваше в кръчмата и тя приличаше на момичето. Но въпросната опята жена тоя я нарече Мелиха или нещо такова. Тя е голямата му любов,явно. А майката на Вартолу се казвала Михрибан и татю Идрис май не знае , че й е направил дете. Тя като малък постоянно е обучавала малкия, че баща му ще дойде като разбере, че има син и ще го сложи начело.Искала от доведения баща да иде и да каже, но той не я пуснал и я убил. Та завели малкия при дядо му и той го е отгледал много лошо. Затова Вартолу мрази Идрис, защото цял живот го е чакал да дойде да го вземе и се е наложило да живее лош живот. Ама човека откъде да знае,че онзи не си знае бройката на челядтта Mr. Green И той бая "способен" жрвбец ще излезе, само еркеци посял Mr. Green Та нищо чудно да му припишат и една дъщеря от Мелиха за разцвет Laughing

Добре де , Чачо във филма ми изглежда на един ръст с Лидия newsm78 Пък тук му е под носа newsm78

# 702
  • Варненска клюкарка

По ръцете не личи, но предполагам че двенките Илкнур и Хазал са се гушнали така  Blush Stuck Out Tongue Winking Eye
В Т снимката върви с надпис Ilknur & Hazal Kaya и е от 21.12 може би от инстасторито защото в профилите на двете я няма.

Какво весело и зареждащо слънце имаме навън Heart Eyes

# 703
   Какво слънце пече навъъън Nature Sun With Face

Енгин  една , две години откакто е мениджър на Хазал или ? newsm78 Ча смени две мениджърки преди аркадаша . Селин  и  наква Ясемин  . Тая последната нищо не прайше  за него . Добре, че  я смени .  Гинчо се потруди с договора с Нетфлекс . Хич Не е лесно да се преговаря с араби и американци .  Като обяви   Ча на клипчето че е вярно за фентъзито  някак си изглеждаше как  да  се изразя  ..... се едно по задължение го прави , щото са го накарали . Знаем  , че не се обяснява кво , що .  Като го питаха в мола каза  йок проект .

Последната дума имат продуцентите .  Ако има предпочитания ще се съобръзят ли не знам . Сериозно питам  ?

Аличо  е болен  чок добър актьор е Ръзата  

Ети видяли Тарзан от организето в Ичардето  играе в  Ямата    с нова подстрижка

Скрит текст:
 Mr. Green
визията на Явуз     прическа на бодлички   ,набола брада  не като на снимката   може би очила нали е юпи

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 16:51 от femmi2

# 704
  • Варненска клюкарка
Ауу че отвратително това в скрития текст Sick Аз все така залагам на някоя скромна визия на книжен плъх с очилца, досега такъв не е бил Mr. Green Ако разбира се все още не са се отказали за пореден път да го правят студент ooooh! Скромен докато е студент и преобразяващ се когато се превърне в супер Явуз Mr. Green

Фемо имаше едни снимки правени някъде навън, как Ча и Селин нещо бяха повишили тона и като е станало напечено тя видимо тичаше, за да изчезне бързо от там. Той беше с компания а и си личеше че вика след нея, може би да беше пиян не знам, слагали сме ги в темата  Peace Ако съдя по въпросните снимки май доста грозно са се разделили, но то обикновено така става като се смесват лични и служебни отношения, прекратяването на личните неизбежно слага край и на служебните...Явно след изтичане на договорът му със Селин не е пожелал да го поднови. Иначе да нямаше никакъв смисъл да се натресе на оная Ясемин 33uu

А какво е казал в мола... възможно и да е истината към онзи момент когато отрече, т.е. с Нетфликс още да не е имало подписан договор пък макар и да е имало преговори... И като са подписали иска не иска лично пусна онова видео Wink

Хазал мисля че октомври 2016 отиде при Енгин newsm78 А освен другите две, мениджър на Ча за кратко се водеше и Денис Оур след като Ча се раздели с аблата. Може би за 2 или 3 месеца.... някъде от януари до март 2013 г. Peace

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 17:34 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт