ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 70 757
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Ети, много ти благодаря, че хвърляш светлина върху НИ.
Явно тати си е все същия противен пияница, Sick ноооо то с това оправия няма, до гроб е.

# 676
  • Варненска клюкарка

Пънар Дениз от Родината също последвала Нетфликс

малиии Марги отиде каста на опашка се редят   Joy  
Вярно че тръгнаха опашки Mr. Green Аз съм за тази Peace Тя и без това в Родината работи с ОЗ медия, дали пък няма да зануляват героинята и, или Каракалема ще започне снимки към юни, когато Родината приключва?
Сега да видим от Нетфликса коя ще последват Mr. Green

# 677
  • Пришълец
Феми, нЕма да стигнем до единодушие Joy Mr. Green В Ичерде имаше история Naughty Водещи бяха двамата братя, присъстваха и другите двама, които си споменала плюс Мелека, дето рядко им се мотаеше в краката, къде забрави майката на момчетата Фюсун, Ейлем, Юсуф, Рижавия, Йешим,  комисарката Joy, децата-актьори, Джошкун, Кудрет, кака Хандан и т.н. Laughing....Със сигурност пропускам някого, карах я на описания, снимки и преводи, но знам, че история имаше. Може да са между другото гореспоменатите имена, но ги имаше; останах с впечатление, че е имало накъде да ги доразвият. А АШК какво беше, едно нищо, разчитаха на момичетата, ама те бяха с иззети функции. Срещу кого да се бунтуват, че им е такъв партньора Mr. Green и имаха сцени най-много с него и помежду си Mr. Green

Фемо, глеЙ въпрос с повишена трудност, коя ще е smile3506 По-добре да не гледаме коя следва Нетфликс (аз вече от няколко месеца) tooth, та това ”инфо” е за заблуда на врага. Няма да е никоя от тези двете, мисля си, че Хазал Филиз ще ни е новата жертва, подозрително се влачат заедно с Илкнур Thinking

# 678
  • Варненска клюкарка
Миналата година преди да започнат снимките на Ичерде, един слънчев ден Фарах Зейнеп Абдула, която и без това по стар обичай се спрягаше за новата Чачова колежка в новия му проект, та въпросната в един хубав ден взе че последва Улуч Байрактар и настана буря Joy Joy Joy И ставащото  сега ми прилича малко на онова hahaha

Ама Пънарката има някаква романтична миловидна момичешка красота и според мен от прочетеното тя повече би подхождала на това което се знае за Аслъ Peace Има и малко проблеми с килограмите- и те като Чачовите- нагоре-надолу tooth

# 679
  • I Love You 3000
Чакайте сега, какъв е замисълът на това Изкушение? Поне първоначалият? На Бисквитеното Чудовище и Хазал им трябват пари и решават той да стане "жиголо" на богатата и да й вземе парите,така ли? За какво са им тези пари? В дългове ли са? Или просто така, за да си имат?
И така докато му нахвърлях на последните сценки да видя Хазал с Козарев/Бисквитко го пропусках, че много ме стряскаше/ и аз не видях повече от 5 -6 човека да играят в сериала. ooooh! Та затова се чудех за какво е била цялата драма? Ако е история за едно жиголо и неговото гадже и опита им да измамят богаташка, не ми се струва, чак толкова заинтригуваща. Това е история за някой филм, час-два е достатъчно.Цял сериал с такава основна линия, някак не върви. Особенно пък и за техните ширини.
Та Хазал добре седеше до Козарев. Що не са избрали него за жиголото?По достоверно щеше да бъде поне Mr. Green  Бисквитко и за мутрягите от Чукура не става,камо ли за любовна драма ooooh!

# 680
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Заради дългове. Бащата на бисквитеното чудовище се гръмна, че мафиози го рекетираха безбожно /такса "Спокойствие" предполагам. След което те "прехвърлиха" дълга на таткото върху чудовището, като своевременно му вдигнаха размера няколко десетки пъти.
А идеята е да се ожени за болната богаташка с цел да я наследи.
За филм си права  Wink, направен е преди десетина години от Уди Алън - "Мач пойнт". Сериалът "А.Ш.К."/у нас "Изкушение"/ е комшийска адаптация. Peace

# 681
  • Пришълец
Джан, героят на Каан също не е нещо особено Laughing, но съм съгласна, че на Хазал й отиваше в пъти повече Peace
А бисквитеното в реала се бяха надушили с една точно като за него, заедно ли са още, не знам Laughing
Скрит текст:
Млечната сестра на Фера Laughing
Весели празници, момичета! Heart Eyes
Скрит текст:
Ти вярваш ли във Коледното чудо,
в шейната със елените вълшебна?
Дарявал ли си просяк с топло блюдо,
със къшей хляб и дреха непотребна.

Ти чувал ли си Коледни звънчета,
кристалния им звук и песен чудна?
А виждал ли си елфи и джуджета,
наяве и насън с надежда будна?

Ти търсиш ли все още под елхата,
подаръци – мечти, желани тайно?
Хлапакът в теб годините не смята
и коледни звезди сади безкрайно.

Ти чакаш ли отново през комина
добрият старец тихо да се вмъкне?
Мигът проспа предишната година,
камбаната в нощта преди да млъкне.

Ти казвал ли си: Коледа е, спрете,
и нека всеки близък да прегърне.
Обичайте със страст и си простете,
добрият жест дори врага ще върне!

Ти вярваш ли във стареца с брадата,
оставяш ли му мляко със бисквити?
Носът му зачервен е, а в торбата,
са всичките ти детски тайни скрити!

автор Боби Кастеелс

# 682
Весело посрещане на Коледа. Grinning
Живи и здрави да сме всички ние Praynig и с-вата ни. Praynig
Скрит текст:
Клю-клю, Mr. Green но се оказа истина. Laughing

Скрит текст:
#Teammy_News
💣🔥⚡ Дневная бомба! Слухи о романе Фуркана Андыча и Дилан Чичек Дениз подтвердились самым недвусмысленным образом. Молодых людей "поймали" в процессе поцелуя.
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456242887%2F678d856139017 … pl_wall_-58199741

Оня ден се разделиха Laughing и тая вече е с друг. Mr. Green
Скрит текст:
#Teammy_News

Не прошло и пару дней с тех пор, как Бестемсу Оздемир рассказала о расставании с Джаном Яманом, как журналисты поймали её с новым возлюбленным. Футболист Огюльджан Энгин и актриса были пойманы целующимися в машине, после чего актриса устроила турсми тур по Стамбулу в попытке скрыться на машине. Не найдя другого выхода, пара решила спрятаться в клубе в районе Эмирган

През 2018г. в Аржентина започва излъчването на Вътре.
Ейййййй голяма загадка е бъдещата екранна партньорка на наш Ча, която сто на сто вече е известна, Mr. Green но карай, Laughing ще се правим на учудени Laughing Joy когато му дойде времето.
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456242879%2F1240155c3743e … pl_wall_-58199741

# 683
  Здравейте  Hug

Марги  Hug  Хубаво  Коледно стихче  santa2 People Santa

Как  се смеехме на комиксите едно време

вярно било за Фуркан и   Дилянката    

Скрит текст:

Скрит текст:
каста на Кивовия филм

Всеки път е загадка , когато предстои проект .    Ще се правим на учудени   hahaha  ша ни учуди  момата ако мой да играй и   не е кроки

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 18:21 от femmi2

# 684
  • Варненска клюкарка
Момичета, весели празници ви пожелавам Hug

Фемо за Диляна и Фуркан може да е вярно, но за Диляна и Арас не е, нищо че Арас си замълча, показа к'вот можа, а Диляна я спипаха, та и да си мълчи няма файда  Mr. Green

# 685

https://vk.com/cagaulusoy?z=video-128333062_456239984%2F0e03fd97 … l_wall_-128333062

офф тия класации  

Най - добри  герои  в турско дизи

4.cagatayulusoy
3. kivanctatlitug
2. kenanimirzalioglu
1. HalitErgenç

Яманко    е дъ бест бе    Емир и Сарп ряпа да ядът  Mr. Green

Цитат
Кыванч Татлытуг рассказал журналисту газеты Milliyet Али Эюбоглу о своих планах на новый 2018 год. Актер подтвердил, что у него в силе контракт с компанией Ay Yapim и он читает сценарии, однако подходящего для себя еще не нашел. Пока его работа ограничивается двумя рекламными контрактами с компаниями Coca-Cola и Mavi Jeans. Также Кыванч хочет сыграть еще в одном-двух фильмах. Что касается сериалов, то он предпочитает сюжеты наподобие Крестного отца и Лицо со шрамом, однако никаких конкретных планов у него еще нет

Дизи с Япъма и  филм

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 12:19 от femmi2

# 686
ЧЕСТИТА КОЛЕДАОоооо Баръш/Саваш се завръща.
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456242890%2F9babd1073322a … pl_wall_-58199741

# 687
  Честита Коледа ! santa2

Падна ли ви се паричката от питката  ?

Скрит текст:

ново ли е старо ли може да е отиъшл при батко си за празниците  . Гинчо е станал като рокер

как са го скиприли  Joy
 да видим кво ни е приготвил   патрона 

# 688
  • Варненска клюкарка
Момичета, Честита Коледа Hug

Laughing

Феми, явно Енгин си е в Турция Peace Червено и жълто (шалчето на Аталай) май баха цветовете на Галата Сарай Peace

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 10:42 от Беллора

# 689
  • I Love You 3000
Честите Коледа!

Много здраве, щастие и късмет на вас и всички ваши близки bouquet

Общи условия

Активация на акаунт