ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 70 775
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варненска клюкарка
Ама верно кой му е режисьора на туй чудо? Гледам и Емир Козарев се мота там, ама май не му отива да е добър. Може да съм под влияние на впечатления от Севдата. Там той влачи целия филм, хеле втория сезон. А онез двамата главни, хвани единия удари другия.  ooooh! Циврят до несвяст, за каквото им падне Mr. Green Никва Черна Любов, живо Наводнение си е  Mr. Green
За всяка дума Joy Joy Joy И за Емир Козарев rotfImao Аз каквото гледах го направих заради него, мани ги ревльовците, досада ooooh!
 А режисьора на шедьовъра е някой си Юмюр Атай Peace И по повод фамилията си мисля да не е някой роднина на личното съкровище на Хазал Али Атай, за краткост го наричам Мишо. Тя някъде по това време е тръгнала с него, октомври си празнуват годишнините, сериала започна снимки от края на август или началото на септември- колко му е Мишо да се е завъртял натам и ей ги вече 4 години - сериал не стана ама голяма любов да...

# 661
  • I Love You 3000
Щом е някой си на някой си, може това да му е единствената проба в киноиндустрията. С такъв нескопосан продукт, кой ще му се върже пак Thinking

Колкото и да си въртя езика не мога да им издумам фамилиите на тези и си ги запомням по моя система. Затова този е Емир Козарев, а в Чукура е Ямач Кошарев и те така. Като загледах АФК наш Емко си ми беше Емко Сарафа. И като разправях на една приятелка да го гледа , тя вика "Погледнах го този сериал с Емко Масрафа, дето ми каза. Ще му дам шанс". Та така аз го запомних в последствие, но тя и до ден днешен си му вика Емко Масрафа, че й е по - удобно Simple Smile

Бел, заряза ли Севдата? И аз някъде по това време отказах да го гледам, само пуснах последната серия и Козарев бая се раздаде там. Та после като пуснаха втори сезон, пак му дадох шанс и там той здраво откъсна. На светлинни години беше от тях,но пък и Неслата реве и се подува двойно повече. Тъй че работата е 50 на 50 от към търпимост на сериала,според мен.

# 662
  • Варненска клюкарка
Ехооо wavey

Засега от рускините, пък после ще потърся и друго инфо че в момента нямам много време...
Но според написаното засега се спрягат две за евентуална Чачова колежка- Мелиса Аслъ Памук и Дерен Талу  Peace
Скрит текст:
Памучката е много хубава мадама но е колкото  Ча tooth  Доколкото имам спомен от видяното в Севдата са еднакво високи с Бу.... И може да играе Peace Но пък не прилича много на девойка, а има доста фатално излъчване newsm78
На втората най-хубчавата и снимка е горе в скрития текст, направо съжалих че разцъках изображениата в Гугъл Rolling Eyes
https://www.google.bg/search?q=deren+talu&client=opera&h … p;bih=924#imgrc=_

Пишат че сериалът ще бъде от 20 серии, като всеки три ще се снимат от различен режисьор. Първоначалното инфо беше за 10.

Засега това 33uu

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 12:52 от Беллора

# 663
  • Пришълец
Силен сезон Shocked Улиците с какъв сериозен рейтинг снощи, а колко сезони е навъртял, как не се изчерпи #Crazy
Не са ми познати поредните предположения за Чачови партньорки, Мелиса е хубава Peace Трета актриса от Севдата Laughing И тя ли ще е приблизително колкото Ча Laughing и Лейля Тугутлу беше височка. Няма лошо де Laughing
Ох бе, Ети Joy Емир Козарев, Ямач Кошарев..... Яман в Прилива тогава следва да е Аман Клошарев Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 13:03 от Маргарита Н.

# 664
Добър ден  Hug

За старата версия от този линк : http://old.bg-mamma.com/index.php?board=401

# 665
 wavey

При тези двамата има ли някакво развитие в сериала, newsm78 че докато го гледах двамцата май се позагледаха един-друг?!
SET

# 666
  • Варненска клюкарка
Те сокаците тоз рейтинг за нищо го нямат, две горе, две долу... цифри правят хората Mr. Green

Мелиса Аслъ Памук преди малко последвала Нетфликс в Инста .... Дали ще е тя Whistling
Ама тя била на 26 сега погледнах -14.04.1991. А аз мислех че е към 30. Има някакво такова хладно излъчване, а може и да е от ролята в Севдата newsm78

Само да не е другата че е много страшна Rolling Eyes

Сигурно пак ще се преслушаме тук, но отсега ви пожелавам светли празници Hug

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 15:57 от Беллора

# 667
  • Пришълец
Мелиса Аслъ Памук преди малко последвала Нетфликс в Инста ....
Знам, че само по себе си това всъщност не дава директен отговор на големия въпрос, но дано да е за добро! Mr. Green bishop Започна се с колажите Whistling
Нашата девойка Laughing

# 668
  • Варненска клюкарка
Коментират че била по- подходяща за другата женска роля. И да, не дава директен отговор, виж ако Нетфликс я последва  в следващите часове.... Laughing И после как ще загледам Севдата че и пушек се вдига hahaha
Остави колажите, ами феновете на Несала били направо обидени от евентуалния избор (четох коментари на едно място) не знам там каква е драмата но явно има някаква tooth

# 669
  стига я лайквал тая  козЪ ми да земе да ни покаже тренировка с боксьора   Crossing Arms

Скрит текст:

Мелиса Памук последвала Нетфликс     Thinking

Хубава брюнетка такива му отиват на нашиЯ  

Първоначално епизодите бяха 10 - 12 но ако може да се вярва на Бирсен ще са 20 .

Марги   кажи за твоето предчуствие  ша му ядът ли ушите на Гаргамелчо  Mr. Green Joy Joy

Дискутирали сте ХаканЮ   и кой го е избрал за Хазалин партньор    . Няма да го изберИ комшията я ,   продуцента , тия дето се занимават с каста .   Ако бяха го продължили с  Каан и Хазал като екранни  можеше да се получи .  33uu

Севдата я мяркам но Не ме грабва .    Несла  като  рИве  както казва Ети   двойно се подува . Джуките   дебели .

Добре стоят на колажите супермена и Памука . Докато не се потвърди  нищо не е сигурно .

Цитат
Коментират че била по- подходяща за другата женска роля.

за ролята на Гюнеш . В книгата са Аслъ и Гюнеш . Явуз се влюбва в Аслъ.   Гюнеш  я знам по име . Не съм чела задълбочено книгата .

Весели празници !  santa2  Здраве , късмет  и мир по света ! Praynig  

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 20:12 от femmi2

# 670
  • Варненска клюкарка
За Памука от Уикипедия Peace
Скрит текст:
Ранен живот[редактиране | редактиране на кода]
Мелиса Памук е родена на 14 април 1991 г. в Харлем, Нидерландия. Записва специалност психология в университета в Амстердам, но по-късно спира с изучаването поради желанието ѝ да се съсредоточи върху кариерата си на модел. Мелиса владее добре турски, английски, холандски и немски, като говори и малко френски.

Кариера[редактиране | редактиране на кода]
Памук започва кариерата си на модел на 14-годишна възраст. През 2009 печели също титлата „Най-обещаващ“ в конкурса „Най-добър модел на Турция“. През 2011 Мелиса печели конкурса „Мис Турция“, който е спонсориран от „Л’Ореал Париж“. Тя приема короната от Гизем Мемич, която е победителката в „Мис Турция“ 2010. Като официален представител на страната си тя се състезава в „Мис Вселена“ 2011 в Бразилия, но не се класира в конкурса.
Изненадана съм само че не е родена в Турция, останалото го очаквах с нейната моделска външност...

Аз все така продължавам да си мисля че партньорката отдавна е ясна и сега това е за да вдигнат шум заради тоновете глупости които се изписаха и изговориха предната седмица  че Каракалема въобще нямал да се снима.... И Памука да е и друга да е все тая... Очакваме Ча Wink

# 671
  • Пришълец
Каан му отива злодей  но и в Изкушението  ставаше . Ако бяха го продължили с него и Хазал като екранни  можеше да се получи .  33uu
Тц, пак нямаше Феми. Филм с пет-шест човека не се прави. Скучно беше smile3507 Но пък Азра беше от простосмъртните, не изтъкана от добродетели Mr. Green

Бел, голяма истина- чакаме Ча. Мен ме интересува кога ще се появи, новата му визия, такива неща smile3539
Партньорката е малка подробност, и нея ще видим. Laughing Поредната миска значи, дано играе добре Praynig не просто да седи и върти мили очи. Тя и без това ще създава усещането, че ще го метне на рамо, но дано е способна актриса. Laughing
 Laughing

# 672
  • Варненска клюкарка
Така е Марги 5-6 актьора и 2 сюжетни линии- необмислена работа ooooh!
Тя Хазал незнайно как се намърда в този проект, защото първоначално е била предвидена за нейната роля Аслъхан Гюрбрюз, но явно е излязла по прозорлива като е видяла ХаканЮ ... Но въобще и наличните актьори не бяха за ролите които играеха. Небахат Чехре героината и властна, но освен това най-вече загрижена родителка- нито и се получи, нито и отиваше. Роля на самогъзница въртяща всички на пръста си би  и отивала повече, както беше в ЗП Peace Някои просто не бива да излизат от познатото амплоа, щото не им се получава 33uu Каан Урганджъолу в ролята на как му беше името хванат за полата на властната си майка- не изглеждаше интересно да се прави на мишок и да спи тайно от майка си с асистентката и Rolling Eyes Голям човек а прави детски работи ooooh!

# 673
  • I Love You 3000
Наде, тези двамата все една и съща. Гледам да ги прецапвам с мишката като имам възможност, че не се траят. Лелята му хвърля очи, но той само бирата й търси. Жената му като се беше върнала, тъкмо почнах леко да му симпатизирам,по - точно ми стана по - жал за него. Орева орталъка когато тя беше се върнала, направо беше  се поболял. Тя си отиде в следващата серия и той пак същия измекяр, с тази разлика , че сега предимно пребивава у лелята. Тя като го накара да свърши някаква работа вкъщи тогава се сеща да си търси децата да има къде да спи. Но тъй като и те бяха без дом, а и след като си го върнаха и той се беше настанил на диванчето, големият брат го изгони. И като си тръгваше им се закани, та все си мисля , че той е подал сигнала към социалните. Пълен изрод, Филизката като разбере, не знам ooooh!
При лелята има развитие: бившият й мъж се опита да омъжи дъщеря им, защото й видя снимките в нета, че е върти-опашка и т.н. И докара да я иска един льольо дето досега си нямал приятелка, никъде не излизал и т.н.  Ама малката като рече "Ми като не знае как да си хване приятелка, аз ще го науча" и им показа блога си ,онези избягаха бързешката. Тогава татко поиска да я отведе на село и щеше да я вземе, но Шеимата тъй се разфуча и тъй го подгони навънка. Та оттогава почна да излиза. После пак се затвори, защото един камион влетя в магазина и за малко не я отнесе. Но тази серия дойде до Филизкини да се представи за майка им, но се издаде на бърза ръка. И татЮ се прибра накъркан и ужасна работа ooooh!

# 674

Пънар Дениз от Родината също последвала Нетфликс

малиии Марги отиде каста на опашка се редят   Joy  

Цитат
Тц, пак нямаше Феми. Филм с пет-шест човека не се прави. Скучно беше smile3507 Но пък Азра беше от простосмъртните, не изтъкана от добродетели

Зави си  Peace  Ичардето с добър режисьор и каст  ги отвя . Колко души бяха Арас , Ча , Ръзата и  Четин Текиндор .  Бенсуто ич я нямаше .  

Нашия сериал го направиха обичан Ча и Хазал но те са изключение .

НИ е с добър рейт   турците обичат драми .

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 18:18 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт