И тая я улових наскоро при тях като непоказвана, а аз съм я виждала

Какъв е Илигантен само

Поне при него не 
Капитана е много хубав мъж и с годините става по, много ме изненадва това, защото като ги гледам турските актьори доста зле остаряват- 40 годишните приличат на 50 и отгоре, посивели, ошкембени..... ужасно неподдържани 

Точно така се представяше, аз съм майката на Емир
А когато той е имал нужда от майка къде е била тая повлекана, да се чуди човек. И хич не й е оправдание втория съпруг....
Не спирай да се усмихваш 

Поне при него не 
За разлика от други свои по-млади колеги, които остаряват грозно и преждевременно. Гледам сега един симпатяга какъв ръбест взе да става и той
Поздравявам те че си толкова силна 

Канех се тези дни да разцъкам да видя колко още е набрал 

Канех се тези дни да разцъкам да видя колко още е набрал 

Напоследък Чачопатията ми пак се обажда, нищо че чат пат Чагохулствам

И май досега само в 3-4 съм разбирала за конкретна възраст и то не и на двамата ГГ, а на някой от тях
На Емко и Фера знаехме и на двамата, в началото на 19 и 21+ 1 или 2 години в университета, после +3 г. Фера американка, значи към края 24-26. Ламия от Мелодията започна историята си на 18, Бехлюл беше на 25-26....Щастливи заедно на Беренката героинята знаех но забравих май 20
И ооо къде без феномена, май Аманчо беше на 20 ли?
И нов сериал ще прави с АЯ, но ако пак се метне с тая Еджела повече няма да го споменавам че ще кажа лоши неща
Колегите му сменат сценаристи, компании, а той какво зацикли така, не вижда ли че го провялят
Еджето вече е толкова разпознаваема, няма с какво ново да изненада и от тук нататък няма да става по-добре. И дано да не е любовна роля, дано нещо по-мъжкарско, противоречиво, да пие да бие, по-различно да е 
Но ги навързахме нещата, че щом Фера в първи курс е на 19, Емко в трети е на 21. На финала съответно са на около 23 и 25.
Те всъщност колко време изкараха под един покрив, едва няколко месеца сигурно 

Бехлюл трябваше да е със 7 години по-голям от Нихал, значи в началото на сериала е бил на 25, мисля че и Киво е бил на толкова. А и там Бех все го бъзикаха айде дано тази година да го завърши университета, да не вземе да се пенсионира там, демек бая време се е помотал като студент
За Бихтер нямам спомен да са споменавали годините и 
На есен същата година когато се погнаха да се гонят и мразят с Фера логично е станал на 22...
На следващата година лятото, Фера му избяга ( а на есен мъжо и щом следваме гореспоменатата логиката навършва 23) Плюс 3 години разделени и сметката излиза- 25 годишен-почти на 26
Даже с месеците, но в сериала спазваха и месеците в които бяха родени главните актьори в реала, само че малко по-дълга разлика имаха, вместо само седмица както са Ча и Хазал
Серията с рд на Емир се излъчи през втората или третата седмица на септември, по точно нямаше как да го направят, направо им се възхитих на точността

Журналята даже вече правят свои класации кой пръв ще изгори
Препоръчани теми