ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 70 898
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Варненска клюкарка
Доста са добри в намирането на снимки, но историята на снимките яко им куца, следват едни съчинения и легендите тръгват... ooooh!

И тая я улових наскоро при тях като непоказвана, а аз съм я виждала Wink
Какъв е Илигантен само Heart Eyes

# 46
  • Пришълец
Леле, колко тънък ми изглежда Laughing
А с каптана каква голяма и еднаква крачка са направили Joy

# 47
  • Варненска клюкарка
Тънък и краката му слаби, а първия сезон още по-слаб беше.... Няма връщане това тяло, някак много се е разширил в раменете, а тези буци вместо бедра не знам как се сдоби с тях и дали може да се оправят.... Rolling Eyes Във феномена като беше слаб първия сезон, буците си бяха там, нещо е объркал с тоя пилатес май, а уж този вид упражнения извайвали издължени вретеновидни мускули... извайват трънки ooooh! Поне при него не ooooh!

Всъщност на онази снимка дегизиран като Слаш, доста втален ми се видя, дано да е така наистина.
Много готини и двамата с капитана Марги, така е Heart Eyes Капитана е много хубав мъж и с годините става по, много ме изненадва това, защото като ги гледам турските актьори доста зле остаряват- 40 годишните приличат на 50 и отгоре, посивели, ошкембени..... ужасно неподдържани Rolling Eyes
Като писах че преждевременно стареят, се сетих за на Аху Сунгур мъжа - ами че той бил роден 61-ва година на 56 е в момента Shocked А аз още по времето на Фериха го мислех че е поне на 70 Shocked

# 48

Хазал не изглежда много разстроена. Може да е хванат рано и да има много добри прогнози.

Мишел, майка ми е оперирана от рак на гърдата, баща ми е с един лек инсулт и съответно в риск от нов, а синът ми от 1г. има сериозен здравословен проблем, но не съм спряла да се усмихвам, нито да се смея с пълно гърло на нещо смешно, да се отбивам в диспансера по няколко пъти на ден, да гледам Фемирски клипове с удоволствие и да се радвам на компанията тук. Понякога тайно ми се насълзяват очите, но иначе не ми личи, че имам грижи и за околните не изглеждам разстроена. Hug

Аз харесвам НИ не само заради преплитането на драма и хумор. Интересно ми е как ще се развият ситуациите около героите. Тук са много малките истории, а артистите са много добри в ролите си с малки изключения.
Всъщност, ако гледам с непредубедени очи леките закачки с АФК изобщо не ми се натрапват.
В университета не учи никой /засега/. Показаха го за да посочат изключителния ум и талант по математика/физика /не разбрах точно в коя област/ на най-големия брат, който макар и още ученик получи покана от професора, който толкова е впечатлен, че ще покрие измамата която ги запозна.
И да, има опашата лъжа с обратен знак - богатия се представя за беден, но пак не се чувствам в ситуация на де жа вю по отношение на АФК.
Крис е права. От момента в който се появи майката на шестте деца Фикри ми стана донякъде симпатичен. Няма друго толкова противно сценарийно създание като нея.

В старата тема споменахте новата роля на "майката на Емир". Вечерно време по диема върви филм с нейно участие. Тя пак е майката на ........", но е по-луда и дразнеща от Айсун. Имам чувството, че тази актриса друг образ не е в състояние да изгради . Mr. Green

За протокола: аз съм в отбора на Профи. Харесвам Емко 1,2 и 3, Сарпчи в началото на Ичерде преди да се подложи на "диета" за наедряване и с лилавата ризка на диванчето.

Май трябва да ви поздравя с "Добро утро"  Heart Eyes

Белл, Марги, благодарности за темичката!  Hug

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 02:02 от Рори72

# 49
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Как "Добро утро"  , Рори  Hug, аз сега си лягам. hahaha Лека нощ!  bye sleepuu

# 50
Лека нощ, Профи!

Мислех, че най-рано сутринта ще влезе някой .....

# 51
  • Пришълец
Пък от мен добър ден! Mr. Green Laughing

Цитат на: Рори72
В старата тема споменахте новата роля на "майката на Емир". Вечерно време по диема върви филм с нейно участие. Тя пак е майката на ........", но е по-луда и дразнеща от Айсун. Имам чувството, че тази актриса друг образ не е в състояние да изгради .  Mr. Green
Майката на Емир Joy Точно така се представяше, аз съм майката на Емир ooooh! А когато той е имал нужда от майка къде е била тая повлекана, да се чуди човек. И хич не й е оправдание втория съпруг....

Аз не гледам НИ, но засега четивото ми е достатъчно. Ти и Ети сте доста подробни.
Скрит текст:
Рори, миличка, със сигурност си един много силен човек. И преди съм си го мислила Peace Не спирай да се усмихваш Hug
Колко хубаво, че и ти след Фера, Емко и кофата за боклук между тях на вратата на Джансу и кръстосаните погледи, стана част от нашето виртуално фемили! Heart Eyes
щом не си претенциозна, ето ти Емко 1 Laughing

Скрит текст:
Тънък и краката му слаби, а първия сезон още по-слаб беше.... Няма връщане това тяло, някак много се е разширил в раменете, а тези буци вместо бедра не знам как се сдоби с тях и дали може да се оправят.... Rolling Eyes Във феномена като беше слаб първия сезон, буците си бяха там, нещо е объркал с тоя пилатес май, а уж този вид упражнения извайвали издължени вретеновидни мускули... извайват трънки ooooh! Поне при него не ooooh!

Всъщност на онази снимка дегизиран като Слаш, доста втален ми се видя, дано да е така наистина.
Много готини и двамата с капитана Марги, така е Heart Eyes
Капитана е много хубав мъж и с годините става по, много ме изненадва това, защото като ги гледам турските актьори доста зле остаряват- 40 годишните приличат на 50 и отгоре, посивели, ошкембени..... ужасно неподдържани Rolling Eyes
Като писах че преждевременно стареят, се сетих за на Аху Сунгур мъжа - ами че той бил роден 61-ва година на 56 е в момента Shocked А аз още по времето на Фериха го мислех че е поне на 70 Shocked
Аз въпреки, че доста насмешливо се отнесох с каптана снощи, ти си ме разбрала Laughing Много хубав, пу пу. И с годините още по- хубав става. Като отлежало винце Wink За разлика от други свои по-млади колеги, които остаряват грозно и преждевременно. Гледам сега един симпатяга какъв ръбест взе да става и той ooooh!
Сунгуровци и те са така, особено мъжа й на Аху, както казваш Бел, вярно като на 70, 70+ даже Laughing На теб още по времето на АФК ти е изглеждал така Joy

# 52
  • Варненска клюкарка
Рори Hug Поздравявам те че си толкова силна Hug

За Емко и аз го харесвам в 1 в 2 и 3 но най в 2 Laughing И както обичаме да се шегуваме с Марга на-най много в 2 3/4 Laughing

Глупаво ще прозвучи, но мен направо ме е страх да разцъкам НИ Rolling Eyes Имам чувството че ако го загледам и ще се сурне нещо.... Досега след АФК съм правила опити да гледам Хазал в Ашк-а и в Марал не и потръгна. Първия с 2 сюжетни линии и общо 5-6 актьора, втория  в канал без национално покритие, който излъчваше сериал за пръв път....Отвсякъде  си дрънкаше че нещата няма да се получат но реших да погледна... Сега както казах глупаво изглежда, но някак не мога, а чувам само добри отздиви за сериала, особено за необичайната смесица от драма и хумор....  Crazy
Балканското лято въобще пък и не съм го и отваряла даже, още като видях за коя епоха и колегите и ...ади няма нужда ooooh!

Рори това е за теб- една много красива мърдаща Хазал и едни много хубави мърдащи Фемири Heart Eyes Heart Eyes

https://twitter.com/lovexirony/status/924819164031848448

https://twitter.com/lovexirony/status/925538947303903233

# 53
  • Пришълец
Бел, голяма закачка е това Емко 2 3/4, хем е и на място. С думи не бих могла да го опиша по-точно Mr. Green
И мен ме заинтригува това, че НИ е драма с привкус на комедия (ако правилно съм разбрала). Дано продължи повечко, но да не наблъскат в същото време всичко, което им дойде на ум...
И едноименната песен набира популярност Shocked Вчера са се навършили едва два месеца откакто е качена, гледаемостта е над 78 млн. newsm09

# 54
  • Варненска клюкарка
Бел, голяма закачка е това Емко 2 3/4, хем е и на място. С думи не бих могла да го опиша по-точно Mr. Green

И едноименната песен набира популярност Shocked Вчера са се навършили едва два месеца откакто е качена, гледаемостта е над 78 млн. newsm09

Може и Емко в три без десет важното е че ни идва точнУ на място и се разбрахме идеално за кой период става въпрос Joy Joy Joy

Брех това за нищо ги няма тия милиони - 78 и то за няма 10 седмици newsm09  Канех се тези дни да разцъкам да видя колко още е набрал Crazy

ПП Мишел, ако се появиш.... Как се превежда обръщението към жена Zevkle май е нещо като сладката ми или newsm78

# 55
  • Пришълец
Брех това за нищо ги няма тия милиони - 78 и то за няма 10 седмици newsm09  Канех се тези дни да разцъкам да видя колко още е набрал Crazy
Определено ги няма за нищо Mr. Green До края на годината колко ли още ще вдигне Shocked
Тази песен трябва да е хит при комшиите, то едва ли има и друга такава, чиито клип да е с толкова посещения за такова кратко време Shocked
Понеже днес започна Любов под наем веднага си сверих часовника на тяхното интро какви са му резултатите, че и то по звучене приятно колкото нашето, Mr. Green но там гледанията са по-малко от 21 млн. и то за две години.....

Heart Eyes

Филиз и Баръш на каква възраст са? newsm78

Цитат

Може и Емко в три без десет важното е че ни идва точнУ на място и се разбрахме идеално за кой период става въпрос Joy Joy Joy

За 3 без 10 нещо не ме съгласи Mr. Green По-скоро 3 без 25 Mr. Green Но си права, че идеално се разбрахме кой е периода Mr. Green Ох, как хубаво го измисли 2 3/4, едно че точно това е времето, друго, че сформира спонтанно числова редица 2,3,4 Crazy

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 15:19 от Маргарита Н.

# 56
  • Варненска клюкарка
Ох, как хубаво го измисли 2 3/4, едно че точно това е времето, друго, че сформира спонтанно числова редица 2,3,4 Crazy
newsm47

То малко на майтап се получи като името Чачослав hahaha Напоследък Чачопатията ми пак се обажда, нищо че чат пат Чагохулствам Joy Joy Joy

Кой ги знае на каква възраст са, май по сериалите избягват да конкретизират такива неща newsm78 И май досега само в  3-4 съм разбирала за конкретна възраст и то не и на двамата ГГ, а на някой от тях  Peace  На Емко и Фера знаехме и на двамата, в началото  на 19 и 21+ 1 или 2 години в университета, после +3 г. Фера американка, значи към края 24-26. Ламия от Мелодията започна историята си на 18,  Бехлюл беше на 25-26....Щастливи заедно на Беренката героинята знаех но забравих май 20 newsm78 И ооо къде без феномена, май Аманчо беше на 20 ли?
Определено избягват да конкретизират, защото и рядко ГГ изглеждат на години за които са подбрани hahaha

Бре, Киво ще рекламира Кока кола Shocked Браво Heart Eyes И нов сериал ще прави с АЯ, но ако пак се метне с тая Еджела повече няма да го споменавам че ще кажа лоши неща #Cussing out Колегите му сменат сценаристи, компании, а той какво зацикли така, не вижда ли че го провялят ooooh! Еджето вече е толкова разпознаваема, няма с какво ново да изненада и от тук нататък няма да става по-добре. И дано да не е любовна роля, дано нещо по-мъжкарско, противоречиво, да пие да бие, по-различно да е Rolling Eyes Винаги съм искала да видя  Киво с Джансу Дере....

ПП Ай Ашка ли почнал, можеше да му метна едно око, ама ади друг път, няма да избяга hahaha

# 57
  • Пришълец
Мда, много рядко се споменава възрастта на героите, стана ми любопитно за главните в НИ, ама едва ли и там са конкретизирали....
Аз честно казано съм запомнила единствено възрастта на Фера, на Емко не знам спомена ли я някой newsm78 Но ги навързахме нещата, че щом Фера в първи курс е на 19, Емко в трети е на 21. На финала съответно са на около  23 и 25.  newsm78 Те всъщност колко време изкараха под един покрив, едва няколко месеца сигурно Laughing Емко завършваше унито, а Фера замина преди дипломирането, вероятно премина към дистанционно обучение, и такава екстра предлагат унитата Laughing Тръгна си като Ферка портиерка, а се завърна Ферка хотелиерка Mr. Green
А на каптана му беше достатъчно да ѝ се мотае в краката, че нали предпочиташе празно щастие пред пълно нещастие.

Днес започна Ашка, вкъщи съм и изгледах целия епизод, преди време бях устискала до 15-16 оригинален и сега не ми е интересно, ама става за убиване на времето...  Laughing

# 58
  • В тъмната гора.
[
ПП Мишел, ако се появиш.... Как се превежда обръщението към жена Zevkle май е нещо като сладката ми или newsm78

Жена с вкус, естетически поддържаща се жена - естет. Татлъ е сладичка, сладурана. Зевкле и на по-високо ниво.

# 59
  • Варненска клюкарка
[

Жена с вкус, естетически поддържаща се жена - естет. Татлъ е сладичка, сладурана. Зевкле и на по-високо ниво.
Мишел благодаря ти Hug

А на каптана му беше достатъчно да ѝ се мотае в краката, че нали предпочиташе празно щастие пред пълно нещастие.

Ох бе Маргиии  rotfImbo rotfImao

Скрит текст:
Брей, в меката на латино сериалите Бразилия, ще гледат ЗП, най накрая се предадоха и те и браво за избора  Heart Eyes

За ЗП  и конкретно за Нихал, спазиха оригиналната възраст на Хазал, героинята и помъдряваше заедно с нея и дори  18 рд и беше през октомври Peace Бехлюл трябваше да е със 7 години по-голям от Нихал, значи   в началото на сериала е бил на 25,  мисля че и Киво е бил на толкова. А и там Бех все го бъзикаха айде дано тази година да го завърши университета, да не вземе да се пенсионира там, демек бая време се е помотал като студент hahaha За Бихтер нямам спомен да са споменавали годините и newsm78

Марги за наЩи хора , веднъж като се караха с бена и Емко му метна ключовете за БМВ-то  с думите да спре да му се бърка в живота или нещо такова, щото бил вече на 21. За точните думи всъщност не съм сигурна но за възрастта че я спомена абсИлЮтно съм  tooth  На есен същата година когато се погнаха да се гонят и мразят с Фера логично е станал на 22... Peace  На следващата година лятото, Фера му избяга ( а на есен мъжо и щом следваме гореспоменатата логиката  навършва 23) Плюс 3 години разделени и сметката  излиза- 25 годишен-почти на 26 newsm47
Ех че ги наредих ама, хронология чу-до  rotfImbo rotfImao  Даже с месеците, но в сериала спазваха и месеците в които бяха родени главните актьори в реала, само че малко по-дълга разлика имаха, вместо само седмица както са Ча и Хазал newsm62  Серията с рд на Емир се излъчи  през втората или третата седмица на септември, по точно нямаше как  да го направят, направо им се възхитих на точността Joy Joy Joy
Всъшност ако те интересува, мога да погледна на едно място кога се е излъчила, ама честно казано ме мързи, че първо трябва да се сетя и коя беше като номер 26 или 27  newsm78

Сега такива точности не ги спазват май- то не се знае колко ще го бъде един сериал, дали няма да правят скоци във времето и колко точно ще бъде скока... други по-важни неща имат да оправят, отколкото хронологиите... Сега грижата им е просто да оцелее сериалът по-дълго... И като споменах за оцеляване, нова порция окапали дизита се задава ooooh! Журналята даже вече правят свои класации кой пръв ще изгори Rolling Eyes
Скрих го, че много дълго и обяснително се получи....

Хазал май не е мръдвала от второто място ни надолу ни нагоре и така 2 месеца. Иначе при сериалите има голямо разместване всяка седмица Wink

Общи условия

Активация на акаунт