ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 70 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 90

ново селфи - хубав грим

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 14:47 от femmi2

# 91
  • Пришълец
Фемо, викаш и ние се явяваме чужденки tooth
Хазал не ми харесва на мен, и е челосана и гримът не ми допада Stop

# 92
  • Варненска клюкарка

Хазал не ми харесва на мен, и е челосана и гримът не ми допада Stop
И на мен. Мразя ги тези облизаните прически ooooh! Не се вижда много, но мисля че е облякла нещо ужасно.... Златисто, офф ooooh!

# 93
  • Пришълец
Златисто е ooooh! Илкнур си прави експерименти...
И с път по средата, ауу ooooh!

# 94
  • Варненска клюкарка
Златисто е ooooh! Илкнур си прави експерименти...
И с път по средата, ауу ooooh!

На Хазал обикновено път по средата и отива, само да не е облизана на една страна, че лицето и става още по тясно, но тук нещо не ми харесва Thinking С Есра, ПР в агенцията на Енгин, чудех се откъде ми е познато лицето и newsm78 Едната снимка е качена в инста от Илкнур, а другата от въпросната дама Peace
Значи още като я видях и си помислих че стилистката е някъде наблизо... офф кич и пак кич, а наЩа е оперирана от вкус ooooh! Може би фотосесия, честно очаквам я с ужас Rolling Eyes

# 95
 За Илкнур е ясно , но и наЩа  нема вкус за дрехи  . Може сама да си е избрала  грозното жълто  .

Ех , че красиви  Heart Eyes Heart Eyes

нема ли да лайкне някой колаж  Mr. Green най - добре   наистина да се снимат   и покажат 

пак ще туитват  а дано има полза

Heart txtloves

Барфи  Heart Eyes

# 96
  • Варненска клюкарка
Цитат
Телекомпания Calinos Entertainment, которая является официальным дистрибъютором телекомпании Фатиха Аксоя, утверждает, что интерес к сериалу Наша История на очередном рынке контента в Канкуне у покупателей невероятно высок. Преобладают телекомпании Латинской Америки и Южной Азии. Сериал уже продан в Пакистан, Аргентину и Мексику. Формат продаж - 100 серий по часу каждая с условием покупки дополнительных серий, если рейтинги сериала будут достаточно высоки. Таким образом стало понятно, что в Нашей истории будет не менее двух сезонов - около 50 серий в турецком варианте с возможностью увеличения их количества
Удари кьоравото Фатих Аксой, интереса към НИ на Мипком Канкун е невероятно висок.
Значи както е написано за 100 серии за ЛА, аз го разбирам че ще бъдат към 50 турски които ще нарежат по час да ги докарат 100. Евентуални продължения ако ако ако... Rolling Eyes А дано да не ги спъне нещо рейтинга в Турция. Rolling Eyes

Фемо той Ча сигурно е ограничил достъпа да не получава такива неща,  пък ти да ги лайквал hahaha Предполагам че от Фериха му е дошло до преливника вече Joy Joy Joy  Нали после ще го вдигнат във въздуха и ще излезе че Енгин е лайкнал hahaha

# 97
  • Пришълец
Феми, ако и Мишока ще е с Ча и Хазал на снимката, аз не искам Naughty Mr. Green Ча ходи на сета на НИ, що не ни пуснат да видим снимката, на която с Хазалинда са обградени от цялата челяд на бай Фикри Joy или пък само с онова дребното пухче.... А може и да няма такива hahaha Оф, трябва ли да минат година-две, за да стигне нещо до нас Whistling

Еха Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 98
  • Варненска клюкарка
Май не съм я виждала newsm78
Ама много хубав Heart Eyes Питам се около Делибала ли или след Ичердето че с брадата не мога да определя Crazy

ПП А, сега видях Мерцедеса, явно около Делибала, ама така като не му се веят косите и не  разбрах веднага. Хубав е, слаб и атлетичен, последно беше категория дирижабъл tooth

# 99
  • Пришълец
Бел, пише, че е от юли 2016-та. Супер е в тяло, шията не е двойна Crazy

# 100
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Снимката с това момиченце и преди е излизала.  Peace

Тухлите зад Хазал със златничкото  Mr. Green вероятно са около/в офиса на Енгин, защото и други нейни снимки има на техния фон - https://www.instagram.com/p/BLbhYkvjHCC/?taken-by=hazalkaya

# 101
  • I Love You 3000
Мерси за отговорите Simple Smile Изясних си доста неща.

Профи, на Фуркан Палълъ викам Онур, защото Фуркан ми звучи като Буркан и ми става смешно Simple Smile

1.Значи такова чудо като НАТФИЗ нямат, само частни уроци? Добре де, а старото поколение като Чепика,Джелю и всичките им подобни къде са се учили?

2.Чачо нали му се води дело, как получава такива привилигировани визи?  newsm78 И как така му дават да си купува имущество? Явно нещата с визите доста са се променили. Ама така е колкото и да приказват , че границите се затварят , толкова повече ги отварят. Mr. Green Лошо няма, само да си идва за поне една продукция на година.

3.На Марал още не съм му дала шанс още. Ама и някак ми е странно да го гледам. Нали са били приятели от детство затова може би им се получават неестествено целувките. И аз бих се чувствала странно да целувам приятел от детството,пък дори и на филм.

4.Арас и Чачо не ги искам като Кузей и Гюней. Не че няма как да го изиграят, ама не искам да са един срещу друг. За кой ще викам тогава? В Ичардето повече симпатизирах на Мерт/защото образът му беше по -разгърнат/ и никога не му се ядосах дори и когато правеше мръсно на Сарп. Напротив много се бях ядосала на Сарп като го изгони от масата , заради едното си его и едната си ревност.

5. НИ-то ли ще е 100 серии ? ooooh:

6. Значи аз влизам в отбор Емко 2 3/4, Емко 3 1/2, Сарп Целият  newsm68 newsm44 А отбор Баръш от Делибала има ли ? Ако няма - основавам го Simple Smile

# 102
Хаааай. Party
МайкоУУУУУ, какви са тези снимки на Хазал? Shocked ooooh! Stop

# 103
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Shocked hahaha Joy

Ети, аз не разбрах, че въпросът ти е принципен и отговорих само за Арас.  Peace
Естествено, че си имат академично театрално обучение. Поне имат такива факултети в някои университети. Аху Сунгур (Айсун Сарафоолу) например е завършила такъв театрален факултет в Истанбулска Академия. Дениз Уур (Санем) е завършила театрално изкуство (департамента Консерватория и балет) в Истанбулския университет. Вахиде Перчин (Зехра) е учила други неща, но после завършва и театралната школа на факултета за изящни изкуства на Университета Докуз Ейлюл (9-ти септември) в родния и Измир. Peace

Аууу, форумът твърди, че ме няма, (0 потребители) Mr. Green нищо че чета и пиша/редактирам. Joy

# 104
  • Варненска клюкарка
Ети, по точка 3, точно такива въпроси имаше преди 2 години, как Хазал и Арас ще играят такива сцени при положение че са приятели от деца. Аз гледах едно тяхно танго- на нея много добре и се получи, но тя си танцува танго ог 10 години , а той като повечето актьори мъже, само се поклащаше, но целувките им много спечени си бяха Whistling Тя по принцип в такива сцени се стиска, с някои изключения Mr. Green но и Арас доста скромен беше, явно се е раздавал на друго място -неговата любима беше от същия сериал. Все още си е с нея де Peace

По точка 5- НИ-то вероятно ще е към 40-50 оригинални серии стига рейтинга да го позволи, а латиносите ще ги нарежат до 100 едночасови Peace Примерно Фериха с продължителност от 1,5 до 2 часа 67 серии са нарязани при тях на 182 Peace

по точка 6 кой ще е капитана на отбора hahaha

А така както сме се разговорили за серии, утре рейтинга може да им попари мечтите- предния път бяхме на второ място, утре може и на трето  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт