ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 489

• 71 120
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
 Верно е че не подбира дрехи .  Не е суетен  Peace  За събития  стилистката го облича .

# 391
  • Варненска клюкарка
tiptoe
https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-cagatay-ulusoya-vip-davet/1

Цитат
Чагатай Улусой получил приглашение на новогоднюю вечеринку к Райану Рейнольдсу и Блейк Лайвли, которую они устраивают в своём особняке в Нью-Йорке. Мы напоминаем, что сестра Блейк Лори - преподаватель Чагатая по актёрскому мастерству. Благодаря такому знакомству, актёр уже познакомился со многими режиссёрами, актёрами и продюсерами за время своего отдыха в США. Если Улусой примет приглашение, то он будет единственным турком на этой вечеринке.

Сигурно Ча е звъннал да уведоми жълтурите hahaha

# 392
 wavey

Охххх на тоя наш Ча, Laughing акъл няма да му дойде, Joy но по-добре да е несъвършен отколкото с ореол, че бактън от "светци" в гилдията им, ай няма нужда. Stop
С каки, Mr. Green с лелки, Mr. Green истина или не, да си живее както душа му иска, все пак по една душица си имаме и трябва да си я глезим.
SET

# 393
  • Пришълец
Добре осведомени бре, даже и преди Ча hahaha

Феми, малко със закъснение, но да ти кажа, че абревиатурата, за която питаше значи точно това- жива да не бях. Много ме изненада нашия, та изказването го взех назаем от Бел.hahaha Не се съмнявам, че може и още по-големи изненади да ни поднесе Mr. Green Важното, че на шията му се провесват каки Mr. Green Mr. Green
*(кака го използвам като нарицателно за всяка жена, голяма или малка без значение) Laughing

# 394
  • Варненска клюкарка
Ми то с каките не е нищо ново за него hahaha Провесваха му се откак го знаем, а реално кой знае откога, значи  може би става за някои неща не само за актьорлък.... Или са на принципа че такава красота не е за изпускане пък каквото-такова... Mr. Green
Ама и него го влече....
Абе като стана въпрос за Чачовите каки, каката Диренч на колко години е newsm78 Татенцето Аксой е 61 набор, много млад ми се вижда за да и е баща newsm78

Наде, както казваш аман от ореоли, най го мразя такова фенство. Аз поне на нашия съм му одирала по няколко кожи от дялкане кога си е заслужавал и хич не ми пука на кой от четящите не му харесва  Laughing

Сетих за друга абревиатура-BizimHikaye /Burak-Hazal А с ХаканЮ беше Ха-Ха  hahaha

# 395
  • Пришълец
Там работата направо си беше Ха-Ха отвсякъде hahaha Къде го намериха бе. Ако са го одобрили за главната роля при кастинг, то какви ли ще са били останалите претенденти на вид Mr. Green

На Ча да му се провесват жени, пък каквито-такива Peace Laughing

# 396
  • Варненска клюкарка
Ох и там абревиатурите еднакви ми той Х. Курташ пак ХК ooooh!

Вярно, жени да са, като му дойде времето може да го е надраснал това с каките Joy

Марги, аз доколкото имам спомен на ХаканЮ друга щеше да му партнира Аслъхан Гюрбрюз newsm78 и изведнъж как се оказа  на нейно място Хазал не знам, ама още ми стига до преливника като се сетя как изглеждаха заедно Sick Че и две красиви жени се хванаха за косите заради него newsm09

# 397
  • Пришълец
Скрит текст:
Ох и там абревиатурите еднакви ми той Х. Курташ пак ХК ooooh!

Вярно, жени да са, като му дойде времето може да го е надраснал това с каките Joy

Марги, аз доколкото имам спомен на ХаканЮ друга щеше да му партнира Аслъхан Гюрбрюз newsm78 и изведнъж как се оказа  на нейно място Хазал не знам, ама още ми стига до преливника като се сетя как изглеждаха заедно Sick
Че и две красиви жени се хванаха за косите заради него newsm09

doh ooooh!
Виждаш едно, опитват се да ти внушат друго..... Аз поне не съм толкова духовно извисена, че да си кажа карай, щом две го делят значи е самата прелест tooth
Ами Аман и Мира в Прилива ooooh! Тя някаква девица санким, пък тръгвайки към него все едно ще го насили. Много противоречиво беше излъчването на Сера спрямо това, което трябваше да е Мира.
А Аман за годините си трябваше да е младо агне, не застаряваща овца Naughty

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 15:39 от Маргарита Н.

# 398
 Баш па Ча ще им вдява на жълтурите  Joy Той едвам мъцва нещо като го питат .
    Мой да не му аресва русата даскалица  но ша изтрае да го заведе в имението щом е за кариерата му .

Към празниците   ша има включване  от Ча и бандата

Кво се изненадваш бе Марги  кадъните постоянно мУ се привесват  .   На мен ми иде да го награба само като го гледам на екрана  Blush

ако  си с мене нали нема му удряш шамари   ша станИ сеир  аз му се мятам ти го шамаросваш  rotfImao rotfImbo

Щом е за критики ще се критикува независимо  кой актьор или актриса !

Бестамисуто  гаджето на хубавеца е заприличала на същинска мумия  Sick

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 18:09 от femmi2

# 399
  • Пришълец
Фемо, не се смей бе Mr. Green Ти настояваш да ходим на кастинг, аз само се опитах тактично да ти обясня, че в импровизациите май ме няма и за актриса няма да ме бъде. Да се стигне бързо до тържествената част колко му е, може и да отреагирам импулсивно hahaha Ще забравя, че съм на работа hahaha
Теб ще те водя, ще се губиш до него, Crazy и ще ти трябва стълбичка да го стигнеш Joy

Хади сега, не му харесвала Лорка Joy Не изглежда безразличен.... Joy

# 400
  • Варненска клюкарка
Е, те и затова си ги пишат, щото знаят че от Ча опровержение няма да дочакат hahaha Виж ако беше Киво даже и под съд да ги е дал, много им пали на съчиненията tooth
Не че изключвам възможността Ча да отиде на някое парти на известен човек, та дори на споменатата Лоркина сестра, но просто няма как жълтурите да имат такава информация предварително Wink

Мани Марги ХаканЮ толкоз го докарваше на спортист, колко и Сера на девица hahaha Виж ако и бяха дали роля на кварталната разпоретина щеше да и залепне като ръкавица, голям пропуск за историята, даже можеше да ми хареса tooth

ПП Ох сетих се коя е тържествената част, много оригинално определение rotfImbo  rotfImao

# 401
Мани ги Ивче, то от такива ултраси, Sick Stop човек се отвращава и актьор/актриса, и всьо(поне на мен ми се е случвало).
Ние тук сме ОК в това отношение и добре че е така, кога сметнем за нужно направо с балтията, Mr. Green Joy но кога има защо им отдаваме заслуженото и на Ча, Peace и на Хазал. Peace

# 402

Mr. Green  

Дуня дала интервю . Разказала за новото дизи  но за въпроси за Чаатай нищо  Не отговорила . ЩО  ли ? Joy

размазан е кадъра     във вихъра на купона  

МаргарелО    ако можело така Охоооо ....  чешИм си клавишите

мачото ша се качи с мен на стълбата за тържествената част  Mr. Green  мойм ли да паднем от нея  tooth

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 18:19 от femmi2

# 403
  • Варненска клюкарка
Аз днес тоя червения кадър не знам на колко места го срещнах ама така и не го загледах, а там бил Чачослав Laughing

Марги за теб един Емко 2 3/4 Виж ква съм добричка хич не ми се свиди, а уж щях да те черпя с един орел tooth

# 404
   Ортачката шЪ  я черпим с Яманко   Mr. Green няма бе не се стряскайте

Crazy

Общи условия

Активация на акаунт