История с момиче!

• 19 169
  • 176
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Скрит текст:
Човекът се надява, че семейството ще го "поправи" и ще реши самотата му... Тя няма да има къде да бяга и как да отказва секс, когато той се нуждае от утеха. Grinning Не се е сблъскал още с феномена "боли ме главата".
Едно почвам да се питам: Вие сигурно сте тук и продължавате да мелите едно и също, докато не чуете каквото искате, как аз съм поредния скапан кретен който търси само и единствено секс, как съм поредното безмозъчно мекотело нарекло се мъж, как пиша всичко това само за да видя съпричастност от някой(или по скоро някоя), а всъщност аз изобщо не го мисля това, изобщо не мисля по тоя начин, но искам да се представя като рицаря на бял кон, и се надявам, че и това момиче ще ми пусна а пък ще е бонус и ако някоя тук върже защото вижте колко съм изстрадал?

# 136
Значи, сетих се за мой познат, който има същите проблеми. Просто жените трудно му пускат. Не защото е добър и те не го оценят, а защото е със занемарен външен вид и има навика да плещи големи глупости, когато види, че нещата не тръгват в желаната от него посока. Вместо да спре, да се отдръпне, той продължава да плещи, докато съвсем не се огелпи в обясненията си. По същия начин ме отблъсна и мен като потенциален приятел, но аз се постарах много ясно да му обясня къде точно е проблема, ако иска да си направи изводите. Та имаше и той подобна връзка с едно момиче. По негови думи сексът бил страхооотен, само дето след 1-2 пъти мацката нещо не бързаше да го види и постоянно отлагаше. А той хем разстроен, хем ядосан, че го разиграват. Само че странно защо и той като автора на темата, се опитваше да се представи пред нея, както и пред мен в една по-възвишена светлина. Беше стигнал дотам, че да ме запознае с нея, та да мога да я похваля пред него колко е добър, чувствителен и свестен. Само дето докато се опитах да го хваля как е едва ли не канонизиран за светец и колко държи на нея, момичето ме прекъсна и каза, че през цялото време докато е бил с нея, не престанал да се слага на всичките й приятелки. Неговото обяснение беше: Ами че, да. Аз като не я знам дали изобщо пак ще ми пусне, няма да седя на сухо, я. Естествено, че ще се пробвам навсякъде, пък където ме огрее.
Затова по-малко слушам какво ми се разказва като приказки от 1001 нощ и повече гледам действията. Ако на един човек сексът не му е единствената цел и иска да спечели доверието ти, няма да се опитва да ти го сложи при първия удал му се случай, камо ли против волята ти.

# 137
  • Пловдив
Хър Мяуджести
Аз съм същия, едно към едно.

# 138
На мен ми стана интересно как така добре я познаваш за тези 7 години, след като каза, че тя не те е запознавала със свои приятели, вероятно и с родителите си. Тоест ти не познаваш никой от средата и. Не ти ли става странно, че не те запознава? Тоест какво и познаваш толкова добре, нещо , което представя пред теб и изключително пред теб . Моите родители познават приятелите ми , особено тези , с които се познавам толкова дълго, защото са идвали вкъщи - нормално. Търсят ме, живеем в един квартал, засичат се с нашите пък си кажат 5 приказки. Вие нали живеете на 100 метра един от друг. Приятелите ми от университета познават приятелите ми от квартала, всички познават приятелите ми от училище, защото е нормално за толкова години някой като ти е приятел да се е запознал и с останалите в общи излизания , празници и тн. Та какво и познаваш толкова добре за 7 години и защо те държи в склада и не те показва пред хора?

# 139
Според мен наистина си мислиш, че си рицарят на бял кон, който ще спаси заблудената девойка. Мъж, който е много по-свестен от околните мъже, но по някаква причина неоценен от жените. Такъв специален мъж като теб търси специалната жена, която да не е като развалените днешни момичета. По някаква причина си се вторачил в тази ЖЕНА, която по нищо не отговаря на критериите ти най-вероятно, но все ти се изплъзва и ти създава драма. Потъването ти в тази изкуствена драма е за предпочитане за теб пред това да се изправиш пред себе си и проблемите си, и да се видиш с отворени очи, отвъд маската на рицаря.

По никакъв начин описаната история с тази ЖЕНА не върви в посока сериозна връзка и семейство. Вие не можете да комуникирате, нямате сякаш нищо общо освен утешителния и за двама ви секс, с който се разтушавате в периодите самота. Създаването на семейство не служи за запълване на лични дупки.

Пиша жена с големи букви, защото на 27 не е никакво момиченце, а завършен характер и възрастен човек.

И не ми отговори на въпроса - колко време не сте общували вече?

# 140
  • София
Ако не смяташ да спиш наистина с комшията или да отговаряш положително на свалките, защо да не споделиш?

Защото в много случаи от там се почва и се стига до тема във форума за ескалираща ревност и преравяне на телефоните.
Много по- спокойни са отношенията ако не превръщаш любимия в кошче за душевни отпадъци.
От друга страна- ако в един момент се усложнят отношенията, засегнатият започва да се сеща за споделените интимни неща и според характера си да ги натоварва с отрицателни емоции.
Едно почвам да се питам: Вие сигурно сте тук и продължавате да мелите едно и също, докато не чуете каквото искате, как аз съм поредния скапан кретен който търси само и единствено секс, как съм поредното безмозъчно мекотело нарекло се мъж, как пиша всичко това само за да видя съпричастност от някой(или по скоро някоя), а всъщност аз изобщо не го мисля това, изобщо не мисля по тоя начин, но искам да се представя като рицаря на бял кон, и се надявам, че и това момиче ще ми пусна а пък ще е бонус и ако някоя тук върже защото вижте колко съм изстрадал?

Не виждам причина да рипаш като ощипана мома, защото всички точно това виждаме в държанието ти, а явно и жената това е видяла в случката, която бистрим, и затова те е оставила да си страдаш сам.

От първия ти пост нещата натам биеха- тя не ти позволява да я целунеш, после рядко, но на теб това не ти прави впечатление.
Ти си настояваш да правите нещо сериозно.

Досега ти го спестих, но тъй като почваш да ставаш агресивен в мерака си да те галим по косъма и да пеем колко си прав в напъна да притежаваш това момиче, ще те отрезвя.
Още преди 7 години тя ти е показвала, че не я привличаш, но си го прекрачил, вгледан само в собствените си щения.

Ако имаше чувства към теб, никой не можеше да я спре да ги покаже, а родителите ѝ- съвсем!
Не се залъгвай, не случайно е казано, че жена и вятър, никой не може да спре.

Няма жена, която да се бори с любовта си 7 години и да лъже под път и над път, уплашена да не я нарани обекта на чувствата ѝ, а в същото време да му предложи да се чукат като приятелчета.

И ако ти наистина не си приемал дотогава такива отношения за нормални, а с нея си ги приел, кого заблуждаваш че това е пътя за постигане на семейство и деца? newsm78

Комай, опитваш себе си да заблудиш, което е жалко.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 11:15 от absurT

# 141
  • Няма такава държава!
Цвете от Луната
Разкри ме, аз всъщност исках тя да го прочете това да прояви съчувствие, и съжаление и да си получа заветния секс.
Квото и да кажа, ще се повтарям, няма смисъл. Аз казвам едно вие го виждате коренно различно.

Драко, изобщо не ме интересува какво си искал. Аз ти писах и за живота въобще, но ти реши да се фокусираш върху секса - ми, ок.
Ти постави проблема, ние се опитахме да ти отворим очите какво и защо куца в тези отношения, но ти рече: "Не и не! Не сте прави! Всички не сте, само аз съм, а всички вие грешите."
Не знам, по теория на вероятностите това е възможно, разбира се, но... аз бих се дълбоко замислила, ако аз си меля едно, а целият свят срещу мен - друго. Може пък, съвсем малка вероятност, но все пак... може пък аз да греша, а?
С това приключвам напъните си в тази тема, няма по-сляп от този, който не желае да види.

# 142
За мен освен лечение при психиатър за евентуалната депресия е хубаво да си поговориш и с психолог. Редовно да ходиш. Имаш нужда да си изясниш понятия като семейство, партньор, любовна връзка, в която и двамата са ангажирани, приятелство и приятелство, допълнено от сексуални отношения. Ти имаш такава дупка в представите, че каквото и да ти се говори не можеш да го осъзнаеш. Според мен девойката има доста по-ясна идея и затова си те ползва точно по предназначение независимо, че е "бяла и добра". Разсъжденията ти ми идват доста наивни за човек по-възрастен от мен с поне 3 години. Също би било хубаво да помислиш за комуникацията си с жените и за това как да намалиш леко интензитета на някои черти от характера ти, които те правят човек, с когото трудно се живее и не в ласкавия смисъл. Абе няма какво да си чешем клавиатурите повече, психолозите си знаят работата.

# 143
  • Пловдив
desperate_housewife_
Защо трябва да познавам родителите и приятлеите на някого, за да познавам и него? Аз няма да създавам семейство с приятелите или родителите й. Иначе момичето е затворено, рядко се вижда с други хора има малко приятели и повечето са онлайн.
absurT
Значи трябваха 10 страници коментари за да ми кажеш нещата както са(да не ми спестяваш нищо)
Цвете от Луната
Кой не вижда и не чете? Аз съм го написал по-нагоре, че най-вероятно аз съм грешният, точно защото аз съм 1 с такова мнение а вие сте много, и това не е ирония а наистина го мисля.
qrye
Има хора на 60 а даже и някой си умират без завършен характер и без никакви ценности и без даже да могат да се нарекат човек, а ти за 27 ми говориш.

Не търся вече нищо в тази тема, изчетох всички мнения, направих изводи за себе си и за момичето/жената, получих отговорите който исках, и вече просто си отговарям на въпросите ви. Съмнявам се някой от вас да го интересува аз какъв характер съм, какви ценности имам и т.н. и т.н. Но ако някой го интересува, аз винаги съм открит и съм готов за разговор.
Още веднъж благодаря на всички участници в темата.

# 144
"Има хора на 60 а даже и някой си умират без завършен характер и без никакви ценности и без даже да могат да се нарекат човек, а ти за 27 ми говориш." - напротив, това си е баш завършен характер, просто е недобър характер Simple Smile

да заключа темата?

# 145
  • Пловдив
Аз това не го наричам характер, или поне това което аз си представям визирайки тези хора, но е много дълго да обяснявам какви са и какво си представям а и едва ли на някой му се слуша.
За заключването както прецениш все тая ми е вече.

# 146
На мен би ми било интересно да напишеш за какво те лъже така патологично, ако може и с някой пример.

Все се повтаря този мотив колко те е лъгала, но ти как знаеш, кога тя те лъже. Лъгала те била за чувствата си... Как разбираш, че те лъже за чувствата си?

# 147
  • Sofia
Пиша жена с големи букви, защото на 27 не е никакво момиченце, а завършен характер и възрастен човек.

Авторът май писа назад, че той бил на 27, а девойката – по-малка. Ама с колко точно, не стана ясно.

# 148
Аз не казвам да създаваш семейство с приятели и родители, а че е нормално да ги познаваш за 7 години и ако не ги познаваш , както явно е в твоя случай , то това е ненормално и има причина. Също така не можеш да твърдиш, че познаваш някого , който те държи изолиран от средата си. Пък вече и живеенето на 100 метра един от друг и паузите от по година и половина са много странни.Thinking

# 149

Авторът май писа назад, че той бил на 27, а девойката – по-малка. Ама с колко точно, не стана ясно.

Ами не, уточнил е:

Цитат
Аз съм на 28 тя е с година по-малка.

Общи условия

Активация на акаунт