История с момиче!

• 19 169
  • 176
  •   1
Отговори
# 120
Аз пък не бих споделила на мъжа си за такъв сън. Веднага ще започне да говори, че сигурно си мечтая за секс с въпросният човек и затова го сънувам, и въобще доста време ще мрънка - не че го мисли, но ей така, да ми опъва нервите и по възможност да ме кара да се чувствам виновна. По същата причина нямам и фейсбук - има да ме пита кой е тоя и оня, да намира кусури на всички. За сметка на това ползвам неговия профил, той въобще не се интересува. Но ако аз си направя профил веднага ще се заинтересува

# 121
  • Sofia
По същата причина нямам и фейсбук - има да ме пита кой е тоя и оня, да намира кусури на всички.

Ле-ле, това е много крайно. Simple Smile Аз имам профил във Facebook, МЛ – не. Досега не е проявил интерес към моя акаунт, даже не знае с кого точно съм приятелка там и какво си пиша.

Уж и двамата сме ревниви, ама до такива екстремности не стигаме.

# 122
  • Пловдив
Аз пък не бих споделила на мъжа си за такъв сън. Веднага ще започне да говори, че сигурно си мечтая за секс с въпросният човек и затова го сънувам, и въобще доста време ще мрънка - не че го мисли, но ей така, да ми опъва нервите и по възможност да ме кара да се чувствам виновна. По същата причина нямам и фейсбук - има да ме пита кой е тоя и оня, да намира кусури на всички. За сметка на това ползвам неговия профил, той въобще не се интересува. Но ако аз си направя профил веднага ще се заинтересува
Това е болезнена ревност, направо задушаващо. Да не смееш да мръднеш нещо да не каже половинката, живот в страх.

# 123
Аз не мисля, че съм ревнива, но ММ уж се прави на кротък, но си умре да ме лови. Иначе, той не бърка в моята поща напр., докато аз непрекъснато съм в неговия акаунт - за да отговарям на писмата, разбира се. Според мен не мисли, че кръшкам, но обича да приказва и да ме дърпа на такива теми. Затова премълчавам неща, които мисля, че ще ми донесат проблеми

# 124
Drako, от личен опит да ти кажа, че насила не можеш да отвориш очите на някого. Колкото и добра да си мислиш, че е, хората са различни вселени. Нейните виждания за добро, редно, нередно, може коренно да се различават от твоите. И няма как да й наложиш да приеме твоите.

# 125
  • На Марс
Ще бъда страшно щастлив за нея и ще я подкрепям...

Подкрепяй жената която ти роди дете, преди това всеки сам да се оправя. Подрепящите предимно страдат ... в приятелският ми кръг имам двама дето бая се наиграха с подкрепата ...

# 126
  • Пловдив
punchinello
Определено няма да спра да я подкрепям, защото така е по-лесно. Вярвам в доброто и смятам, че то трябва да се посее. Ако аз направя на някого добро той ще направи на друг добро и така.
Хър Мяуджести
Някога се опитвах да й покажа кое е правилно и кое не, един вид да я променям.Сега знам, че няма смисъл и просто чакам сама да го открие и да порасне. Различават се, но във всеки човек има и добро и лошо, и аз просто се надявам доброто в нея да надделее.

# 127
Тя че ще порасне- ще порасне, въпросът е дали ще е в посоката, в която ти искаш.

И какво лошо има, не разбрах, човек да е близък с родителите си? Може това да е нейната работеща рецепта.

# 128
  • Пловдив
The Siren of Titan
Ако нямаше останалите проблеми е глупава причина да си тръгна защото може да порасне в "другата посока".
Абсолютно нищо, аз даже самият много уважавам това. И още повече, че аз нямам родители никога не бих си позволил да разделям някой от родителите му. Просто в случая тя няма живот, те я ограничават страшно много, те не водят диалог с нея а монолог, нейното мнение се счита за ненужно и незряло, може и да е незряло, но като я гледат под похлупак това никога няма да се промени, по този начин те повече й вредят. В никакъв случай не
искам да я разделям или отчуждавам от родителите й. Освен това аз просто съм й споделил, че трябва да е по самостоятелна и да покаже характер пред родителите й, но аз съм никой за да се бъркам в техните отношения. Гледам да съм много внимателен на тази тема с нея.

# 129
  • Няма такава държава!
absurT
За мен тя е приятел с който понякога правя секс.Но да в случая аз драматизирам и намесвам чувства което не е редно съгласен съм.

Ако не разбереш, че сексът не е спорт, който се практикува с приятели, много има да патиш!

Ще го кажа грубо, дано вденеш- човек не чука приятелите си.

Ето, това е! Драко, определено смесваш много - понятия, състояния, чувства, драми. Вземи си подреди живота и приоритетите, с нея или без нея. Честно, не разбирам какви са тия ваши напъни за връзка, цели 7 години напред-назад, като в танго, а реално не мръдвате и крачка напред. Ти, че не можеш да решиш какво искаш от нея и вашата връзка - ясно, ма май и тя не може да реши и какво се получава - само си лазите взаимно по нервите, събирате се, разделяте се, сърдите се като малко деца. В оная конкретна ситуация пак си смесил нещата - имал си нужда от емоционална подкрепа, пък след киното си решил, че искаш физическа такава /секс/, тя е отказала, ти си я натиснал и си опитал емоционално да и въздействаш. От позицията на жена искам да ти кажа, че това е най-гадния начин, освен изнасилването, да си поискаш/получиш физическа близост - при мен поне, никой поискал си по тоя начин, не го е получил, пък после да реве където ще - фейсбук, приятели, пиянска компания и т.н.

# 130
И то не само напъни за връзка, ами и за семейство. Хич не ми е ясно как може да се мисли за семейство с човек, в чиито чувства не си сигурен и човек, който знаеш, че те лъже.

Дали пък момата не се е уплашила точно от приказките за семейство. Защото не, че не е изключено човек да вземе бързо такова решение, но когато няма взаимност, споделянето на такива намерения звучи наистина съвсем налудничаво.

# 131
Значи, ако чак толкова иска...да каже, че котката му е умряла:)

# 132
  • Пловдив
Е тука вече тва са догатки, тя какво си е помислила, какво е искала, от какво я е страх и т.н. и т.н. За седем години съм опознал този човек и съм го видял в много ситуации, за да знам дали бих искал семейство.
Цвете от Луната
Разкри ме, аз всъщност исках тя да го прочете това да прояви съчувствие, и съжаление и да си получа заветния секс.
Квото и да кажа, ще се повтарям, няма смисъл. Аз казвам едно вие го виждате коренно различно.

# 133
Човекът се надява, че семейството ще го "поправи" и ще реши самотата му... Тя няма да има къде да бяга и как да отказва секс, когато той се нуждае от утеха. Grinning Не се е сблъскал още с феномена "боли ме главата".

# 134
Човекът се надява, че семейството ще го "поправи" и ще реши самотата му... Тя няма да има къде да бяга и как да отказва секс, когато той се нуждае от утеха. Grinning

Еми, изгаднявате масово.

Общи условия

Активация на акаунт