История с момиче!

• 19 177
  • 176
  •   1
Отговори
# 105
Точно пишех същото, но видях, че си постнала.

ако се бях сетила да пусна поста анонимно, щях да напиша на момъка и края Unamused

# 106
  • София

Един въпрос към всички: Защо се драматизира толкова около това, че аз съм имал нужда от отеха емоционално(няколко пъти казах, че можеше да дойде без да правим секс просто за компания), какво толкова сбъркано има в това да помолиш приятел в такъв момент за помощ?

Защото ти драматизираш, забравяйки, че според обясненията ти, сте приятелчета за секс без разни чувства и обвързвания.
За каква " просто компания" говориш, като тя не е приятел за реване на рамо, а секс партньорка на повикване?

# 107
Реално, кое породи емоционалния ти срив? Това, че като цяло още преди вечерта и киното си се чувствал зле и си имал нужда от разговор ли?
Не усещам ситуациията така, защото ако случая беше такъв, в началото нямаше да я питаш за секс, а щеше да й кажеш "Знаеш ли, малко съм тъжен, имам нужда да си поговорим, искаш ли след филма да седнем някъде да си излея мислите, ще се радвам на съвет".
Така че емоционално си се почувствал зле, защото ти е отказала. Но това не е нейн проблем в случая, а проблем с твоето самочувствие или може би чувството ти за значимост в нейния живот (как така аз държа толкова на нея, искам компанията й, близостта й, а тя не), тя не може да ти помогне с това. И да беше се съгласила, тя няма как да те утеши без да се принуди да прави секс с теб или като цяло да намери друг начин да те убеди колко си ценен за нея. Което поне според мен дори не е вярно.
Това е затворен кръг.
Тя ти отказва --> Това те сдухва --> Тя се съгласява да те утеши, но как?
а) пак ти отказва ---> затваряне на цикъла
б) навива се да направи нещо, което не иска --> което не е ОК.

# 108
  • Пловдив
Както и да е. Явно няма смисъл. Всеки е заровил здраво глава в пясъка и отказва да повярва аджеба как може точно тогава да ми трябва утеха. Защо трябва да ме съдите и да мислите, че и аз съм го направил само защото "другите мъже така правят". Не може ли да има изключения, защо всички трябва да се третират под общия знаменател? Иначе поне след толкова мнения ми стана ясно поне защо е реагирала така явно и тя е помислила същото като вас, но от нея поне очаквах да ме познава по-добре.
Google76
Благодаря за мнението, така звучи по-разбираемо. Може би аз така разбирам нещата грешно защото ако мен приятел ме помоли за помощ и утеха бих отишъл без значение от обстоятелствата(ако е поне толкова близък колкото аз се имам с нея)
bgtatko81
Да, това е историята и всичко е вярно, просто вие виждате нещо лошо в нея аз не. Искрено благодаря за съветите за психиатърът, и че сте си направил труда да ми отговорите.
absurT
За мен тя е приятел с който понякога правя секс.Но да в случая аз драматизирам и намесвам чувства което не е редно съгласен съм.
Google76
Просто тя този ден се държа много приятно с мен, показа загриженост която преди не бях виждал в нея, може би това плюс по принцип сдуханото ми емоционално състояние са отключили този емоционален срив. Преди да излезем беше виждане за секс, след като се видяхме и това държание от нейна страна просто исках рамо и утеха . Не знам дали ще ме разберете но когато си в депресия и постоянно се опитваш да се държиш силен и да не падаш духом и видиш едно добро дело отправено към някак си омекваш, аз лично се сринах.

Едит: Първото е по първият ти пост а 2-то към следващия Google76

# 109
Ако наистина смяташ, че страдаш от депресия, тогава е абсолютно наложително да посетиш психиатър, някой нагоре даде предложение да те насочи. Това съвсем сериозно го казвам. Депресията не е просто състояние на тъга, тя е химически дисбаланс в мозъка, който е реално болестно състояние и трябва да се лекува, за да не се задълбочи. Ако наистина имаш такова състояние е редно да те диагностицират и да се обсъдят варианти за решаване на проблема.

Не съществуват приятели, с които понякога правиш секс. Приятелите могат да дават безпристрастни съвети и да ти бъдат опора, да се радват за успехите ти. Ако утре тя срещне мъжа с главно М, рязко се отдели от баща си и заживеят щастливо, ще можеш ли супер откровено да се зарадваш за нея? Ама съвсем искрено. Знаейки, че за теб не го е направила, но другия е бил правилния и по-добрия за нея? А ще я подкрепяш ли и ще я подстрекаваш ли в битката й да създаде семейство с него? Ако не, не си й приятел.

# 110
  • София
absurT
За мен тя е приятел с който понякога правя секс.Но да в случая аз драматизирам и намесвам чувства което не е редно съгласен съм.

Ако не разбереш, че сексът не е спорт, който се практикува с приятели, много има да патиш!

Ще го кажа грубо, дано вденеш- човек не чука приятелите си.
Застани срещу огледалото и си изясни какво чувстваш и какво искаш.
И престани да залъгваш себе си, а че нея не я залъгваш и не ѝ пука за вълненията ти, няма начин да не ти е ясно след 7 години познанство, нищо че си надуваш балоните. Peace

# 111
  • Пловдив
Google76
Ще бъда страшно щастлив за нея и ще я подкрепям. И много ще се радвам за нея, че е направила тази крачка защото с мен или без мен тя един ден ще трябва да я направи и по-добре така по лесния начин от колкото един ден когато родителите и си отидат да стане по трудния начин и да не знае какво да прави.И ще направя всичко за да й помогна в тази битка.
А относно лекаря имам вече час от няколко седмици, даже попитах в една друга тема понеже не съм ходил какво се прави и т.н. Явно bgtatko81 е видял и затова много му благодаря за мнението.
absurT
До преди нея аз бях против тези приятелства и бих написал същото като теб. Балони няма.

# 112
Чудесно е, че ще посетиш лекар. Успех!

Изключено е едновременно да искаш романтична връзка с някого и да го възприемаш като приятел. Винаги е едното или другото. Желанието за секс с приятел (май основно при мъжете към приятелките жени) е възможно, но не и хем да искаш да сте приятели, хем се надяваш да се получи нещо сериозно между вас. Ти страхотно бъркаш моделите. Има море разлика между приятел, близък приятел, приятел за секс, романтична връзка, сериозен партньор. Всеки модел има своя собствена динамика, която е коренно различна.   

# 113
  • Пловдив
Google76
За мен една връзка независимо каква е, в основата си е била едно силно и добро приятелство. Затова сега бившата ми с която имах 3 годишна връзка ми е като сестра. Може и аз да бъркам и затова да съм толкова объркан, не знам но това е бил моят начин винаги.

# 114
  • София
Google76
За мен една връзка независимо каква е, в основата си е била едно силно и добро приятелство. Затова сега бившата ми с която имах 3 годишна връзка ми е като сестра. Може и аз да бъркам и затова да съм толкова объркан, не знам но това е бил моят начин винаги.
Приятелството е да можеш да споделиш всичко с човека до себе си- от хемероидите си, през това че си сънувал как правиш страхотен секс с комшийката до вас, до  мейла, който ти е изпратил един/ една колега, който/която те сваля и не приема отказ.

При положение, че си влюбен, точно такова приятелство няма как да го бъде- Гугъл ти обясни, че не бива да се бъркат нещата.
А, че след приключване на връзката си останал приятел с момичето, няма лошо.

# 115
  • Sofia
Приятелството е да можеш да споделиш всичко с човека до себе си- от хемероидите си, през това че си сънувал как правиш страхотен секс с комшийката до вас, до  мейла, който ти е изпратил един/ една колега, който/която те сваля и не приема отказ.

Тук не съм съгласна. Точно любимият мъж е човекът, с когото мога да споделя всичко, което ми е на сърце. Не съществува друг на тази земя, на когото бих си позволила да доверя срамни или компрометиращи ме тайни. Не вярвам толкова много на хората. Мнителна и недоверчива съм.

Сериозно, на приятелка и през ум не би ми минало да ѝ говоря за хемороидите си (условно казано, хващам се за примера ти). Rolling Eyes

И за в мен в основата на всяка любов между мъж и жена стои едно истинско приятелство.

# 116
  • София
Ми, аз не виждам какво срамно и компрометиращо има в това, че си сънувала как правиш секс с комшията, който може и да е грозен, и дърт? newsm78
Въпросът е, ще тръгнеш ли да си клюкарстваш с мъжа ти и да му споделяш?
Както и че едикой си ти праща мейли със свалки или ти прави намеци..........

# 117
  • Sofia
Ами, на мен досега не ми се е случвало да сънувам еротични сънища. В смисъл – наистина еротични, такива, от които се подмокряш в съня си, без елемент на комичност. Сънувала съм в детайли как правя секс с някой познат, който в реалния живот ми е отблъскващ, или още по-лошо – с близък мой роднина. Laughing Да, споделяла съм на любимия. Не виждам нищо ненормално. И двамата се смеем на подобни глупости. Точно както съм му споделяла и за ужасяващ сън, в който, примерно, режа късове месо от жив човек и накрая го доубивам по кошмарен начин. Между другото, моите сънища обикновено са доста "графични" и всичко все едно се случва наистина.

По отношение на свалките – през годините съм рязала всичко в зародиш. Не ми се случва да ми правят намеци, честно казано. Малко съм дръпната в отношенията си с мъжете. В редките случаи, в които някой е бил несъобразително настоятелен, съм споделяла на любимия. Той се оправя за отрицателно време. Mr. Green

Сори, че малко оспамих и без това обърканата тема на момчето. perko

# 118
  • Пловдив
Скрит текст:
Ми, аз не виждам какво срамно и компрометиращо има в това, че си сънувала как правиш секс с комшията, който може и да е грозен, и дърт? newsm78
Въпросът е, ще тръгнеш ли да си клюкарстваш с мъжа ти и да му споделяш?
Както и че едикой си ти праща мейли със свалки или ти прави намеци..........

Ако не смяташ да спиш наистина с комшията или да отговаряш положително на свалките, защо да не споделиш?

Blаck Cat
Кви са тия сънища!?Smile Да не прекаляваш с филми тип "saw" Smile

# 119
  • Sofia
Blаck Cat
Кви са тия сънища!?Smile Да не прекаляваш с филми тип "saw" Smile

Не само със "Saw", всякакви американски хорър-шитни поглъщах като топъл хляб преди години. Напоследък се поотърсих от този си навик, че май не ми влияят особено добре на психиката. Crazy

Но и принципно съм с много богато въображение и сънувам изключително ярки сънища още от дете. Та, не е само от филмите.

Общи условия

Активация на акаунт