Х Фактор България, сезон 5, тема 2

• 50 288
  • 826
  •   1
Отговори
# 675
  • Брюксел / София
Милена не ми хареса, Мирослава както винаги скучна и протяжна; Йоана не ми харесва по принцип, но тази вечер ми хареса. Мисля, че Йоана е доста стабилна последните няколко изпълнения. Ева не ми харесва, струва ми се фалшива.

# 676
Ева беше ужасна, много вяло и безлично пеене. Аз дори името й не мога да запомня, изчаках водещите да го споменат, преди да почна да си пиша мнението Grinning Все Мая ми идва на ум Joy

# 677
Много фалшива беше Ева тази вечер, това жури глухо ли е?

# 678
  • Испания
Дано са избрали читави песни за квартета, защото могат и да ги закопаят. Смятам, че те трябва да отидат на финала и Йоана, и Милена.

# 679
Аз харесвам всички Smiley

Ева много скромно девойче с мощен глас. Днес нейното изпълнение ми хареса най-много.

# 680
Егати и гаврата с този кошер върху главата на Йоана. За втори път е с него. Само че този път е боядисан.🙄

# 681
  • София
На мен ми харесаха Милена и Йоана до тук. Ева горе-долу ставаше. Мира не ме впечатли, имах чувството, че нещо ни разказва, а не ни го пее. Монотонна и флегматична ми е.

# 682
  • DE
Моля, моля, Йоана беше с прежда на главата  ooooh!

# 683
  • София
Отново неправилно избрана песен. Може би са заложили на вторите  изпълнения тази вечер.

# 684
  • София
4 Меджик са избрали много хубава песен! Браво! Пак акапелно изпълнение.

# 685
  • Испания
Настръхнах, само като чух коя песен ще пеят. Разплакаха ме момичетата. Страхотни са!

# 686
Ето ги най-добритее!

# 687
Много са добри!
Саня да склони и да спечели този път група. Има вече Дара, Михаела, Гери, Тита...

# 688
4 Magic трябва да спечелят, това беше страхотно!!!

# 689
И на мен ми хареса. Simple Smile
А роклите им са като нощници.

Общи условия

Активация на акаунт