Х Фактор България, сезон 5, тема 2

• 50 298
  • 826
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Засега май само Милена най-добре се справи с песента.

# 91
Изпълнението на Милена ми хареса повече от последните две. Песента я чувам за първи път. А съм гледала "Хобит", странно..

# 92
  • Бургас
Докога ще влачат тоя дует се питам.

# 93
  • София
Явно от предаването четат коментарите тук и във ФБ, защото Заки иска да се спрат коментарите за зипълнители, жури.... Няма как да стане!

# 94
  • София
Милена много ми хареса, но тоалета и беше кошмарен.

# 95
  • Испания
Докога ще влачат тоя дует се питам.

Докато не го изгонят.

# 96
  • София
То и кандидатите за участие в Х Фактор не бяха силни участници, и журито избра възможно по-добрите. Но и те не се справят добре.

# 97
  • Испания
Явно от предаването четат коментарите тук и във ФБ, защото Заки иска да се спрат коментарите за зипълнители, жури.... Няма как да стане!

В Туитър им писах още първата или втората седмица да четат в темата. Четат или не - много са зле тази година. Какво трябва да коментираме? Да изпадаме в телешки възторг като тях ли? Ние поне нямаме причина да си кривим душата, защото никой не ни плаща.

Мъчно ми е за участниците. В момента гледам два испански музикални формата и един руски. Нашите участници не са по-лоши. Журито/треньорите ни са отчайващи.

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 01:36 от smileys

# 98
Мирослава ми беше досадна тази вечер-нищо не разбрах от хубавата песен,знаем,че може да вика,защо трябва да го прави постоянно...Ева ми беше много напъваща,Милена много ми хареса:)

# 99
  • София
Дано поне Вирджиния се представи на ниво.

# 100
Представи се! Много ми харесва специфичният й глас, но специфичните й жестове пък ми идват в повече  Laughing

# 101
  • Испания
Добре беше Вирджиния с малки изключения/има страхотна коса/. Дано спрат с тази драма с приятеля ѝ, защото става досадно.

# 102
  • тук, на мястото си
Браво на Вирджиния!
Ето това е според мене  силна песен на силен глас!

# 103
  • DE
На кастинга ми хареса Вирджиния, но вече ми идва в повече вресливия глас. Дано се е излекувала.

# 104
  • София
Вирджиния показа, че е друга класа!

Общи условия

Активация на акаунт