Тренировки в домашни условия - 90

• 71 891
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Ех, какво нещо е циганската душа (или четенето по диагонал)!  За момент помислих, че Джери е забегнала за Австралия.  Завидях, за което... и се размечтах за нови дестинации .. пусто време, все не стига Disappointed

Непо, утре да ни се похвалиш с мускулна треска!

Кейт, jumps, kicks, важното е, че ги правиш.

От мен за днес Ballet Beаutiful - Total Body Workout. Грациозността сериозно ми липсва, но иначе мисля, че се справих що-годе прилично.

Звездичка, Ева определено ще я правя пак.

# 106
Вчера бях пълен гипс, такава мускулна рядко съм си докарвала и то все след периоди на застой. Днес също почивах, няма да направя и традиционните си за петък 10км бягане. Само тениса след малко за час и половина, но него го броя за леко кардио, не играем толкова интензивно все още.

# 107
това с катинара за хладилник е идея. можем да патентоваме смарт хладилник/идеята може да бъде доразвита със смарт шкаф, чекмедже  и пр./, който не се отваря, когато си си изпапкал калориите за деня.
кейт, много мразя БР9. с нея си сецнах кръста преди време.
аз вчера почивах и правих flow on the go за ней-лесната, първа седмица от 3-week yoga retreat.
спринкълс, Ballet Beаutiful е много добра за бедрата. аз доста често правя тази част.

# 108
Ех, какво нещо е циганската душа!  За момент помислих, че Джери е забегнала за Австралия.  Завидях, за което... и се размечтах за нови дестинации .. пусто време, все не стига Disappointed
Taka e - все не стига! До Австралия (и Сините планини!) стигнах преди 3.6 год, а все още имам ненаправени снимки от там...
Ето такива неща тичат из Австралия по всяко време на денонощието :lickingmylips: (простете ми качеството, играех си с 10- стопа филтър, че в тропиците е трудно да се снима с ниска скорост)

И другите красоти Австралийски...

Мери Хелън страшно я харесвам и аз! Благодаря за идеята какво да правя днес, освен кардиото!
(тя май бременна с 3-то!?)
И е крайно време пак да подхвана програма, може би от началото на Дек...

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 19:00 от Agent Provocateur

# 109
За днес БР 10 +кардио 3 (два кръга ),не ми дистигнаха сили и желание Blush за още един кръг, но пък задобрявам с crab kicks, почти успях да ги направя с jumps Joy

# 110
Агент , Невероятни са снимките ти от Австралия ,и красиво интересни !!

# 111
No_frame bitch , може. Просто канселираш  опцията, с която разрешаваш плащането след изтичането на фрии периода. Въпрос на тикчета.  Wink Аз обикновено се презастраховам И като им пратя мейл, че съм отказала по- нататъшните плащания.

Юхууууу,стана,стана  smile3521 newsm44 smile3508 Вътре съъъмм Mr. Green

# 112
 Тренировката днес:
-повдигане на кракаот вис
-рашън туист с 3кг
-гръбна екстензия
-свиване на крака  пред гърди на суис топка
-напади/отпади
-клек преса
-тръстери с дъмбели
-leg curl на машина
лигавене на кардио уредите 10мин преди и след

# 113
  • 1st floor
Агент, благодаря за линка! Hug Пия си кафето, потопена в твоите снимки! Heart Eyes

Sprinkles, нямам никаква мускулна треска! Mr. Green

Аз си отчетох тренировките за седмицата. Днес и утре ще почивам.

# 114
Звездичка , благодаря ти много за линка с информация към тренировките на Джилиян.
В последно време кардио тренировките са ми много трудни и не ми носят удовлетворение и радост, но по-бавните и технични упражнения, ме карат да се чувствам ок. А после имам и мускулна треска от тях. За това към момента, мисля да премина за известно време на такива тренировки. За днес си избрах упражнения от ФБ с тежести, за цялото тяло - 32 минути. Ако се чувствам все още енергична след тях, ще направя и нещо от на Санела видеата (които доста ми допадат) - може би за вътрешна част на бедрата и дупето.
Избрах си това https://www.fitnessblender.com/videos/lean-and-strong-total-body … ning-for-fat-loss
Ако някъде има сходни упражнения с тежести за у дома, бих се радвала на споделяне. Може би Руми има - ще потърся и там Simple Smile
Хубав ден, благодаря че споделяте толкова интересни и различни видове тренировки.

# 115
  • София
Момичета дайте линк към Ballet Beаutiful - Total Body Workout.Искам да видя от коя точно тренирока сте доволни

# 116
https://www.youtube.com/watch?v=LXv8j3Lxtac
разделени са по части на тялото. другите излизат на лентата вдясно.
Дух,  тези програми на Кристи Фрайтаг не са лоши. има аеробни интервали, но са кратки, упражненията не са мого интензивни, а и тя винаги показва по-лек вариант.
https://www.youtube.com/results?search_query=chris+freytag+10+pound+slimdown

# 117
ей, много благодаря, допадат ми!

# 118
Можеш да погледнеш и тук, но от тях съм правила само една. Треньорът ми е малко антипатичен.
https://www.youtube.com/channel/UCXIJ2-RSIGn53HA-x9RDevA
Вчера - тренировка с пудовка от Сара Люри и, в знак на солидарност със съфорумките, десет минути за бедра с Мери Хелън. Днес - Step Boxing с Кели Кофи-Майер и кратка тренировка за дупе с Линда.

# 119
Днес най- накрая пробвах това -charlotte crosby belly blitz .Добре ми дойде като за съботна (без тежести) тренировка.Цялата е около час (заедно с допълн. част за корем ).Започна доста леко, но всеки кръг нивото расте и към края става по-трудно ,и даже си се изпотих много прилично Simple Smile Това което не ми хареса е че преди всеки кръг (12 от по 3 мин.) обясняват упражненията без да се прави нищо .За мен това си е чиста загуба на време ,особено като се има в предвид че ако се прави често,няма нужда всеки път да се слушат тези обяснения.И дори и да се прескачат пак се губи време да ги превърташ - все пак са 12 кръга! Жалко защото иначе не е лоша тренировка

Общи условия

Активация на акаунт