Тренировки в домашни условия - 90

• 71 903
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Вчера - БР4 - пак с 6.8 кг, но накрая преминах на 4.5 кг. Определено имам нужда да поддържам малко по-големи тежести. За днес Кардио 2.
Скрит текст:
Трябва да изключвам звука и да не слушам Джилиян по време на тренировките. Не знам дали аз съм толкова чувствителна, но доста от коментарите ѝ, както и начинът на държание с другите от екипа са доста неуместни, граничещи с малтретиране.

# 151
Привет, момичета! bouquet

Преди малко направих тази страхотна тренировка с Кристин Къри и искам да ви я похваля много!
https://www.youtube.com/watch?v=WZhJoRxWcLE
Точно за моите проблемни бедра, утре няма да мога да ходя.

Голямата контузия ми мина и влизам в ритъм. Много ми е студено обаче и се чудя как да се накарам да тичам.
В цикъл съм и +2кг, но най-вероятно е вода. Не си го слагам на сърце, ще видя след седмица как ще съм. Абсурд да съм качила тлъстини.

Хубава вечер! Hug

# 152
С това бягане и аз не знам какво ще правя, падне ли под 10 градуса и имам чувството, че дробовете ми изгарят. Днес с бурен вятър нахлу топла вълна и си навъртях щастливо 7К, дори на насрещния вятър на половината стадион се кефех Grinning
Нещо намалих темпото от седмица, но ми стига толкова, много бързо губя форма и мотивация. От утре се наритвам здраво!

# 153
Sprinkles , аз също явно съм прекалено чувствителна, така че ставаме миниум две.  Peace Така и не успях да я възприема тази жена и да я допусна достатъчно близо до себе си. Неприятна, груба и прекалено доминираща ми е. Отделно, винаги, когато все пак съм си налагала да я търпя, после съм имала зверски проблеми с кръста, нищо че модифицирам.  Confused

# 154
И аз имам подобни проблеми с Джилиян. Тези викове не ми действат особено мотивиращо, по-скоро леко ме отблъскват. Но пък тренировките като структура са ми много ок - натоварват ме добре, но без да ме докарват до изтощение. Особено тези от БР. И винаги,когато нямам време да издирвам какво да правя, си избирам някоя от втората половина на програмата.
Аз нали ви се похвалих, че доста съм отслабнала, дори с нотка на притеснение newsm78. Зимата и някои околни фактори си оказват обаче влияние и както си мислех, че ям много, разбрах какво е наистина да ти се яде и повече от това,което можеш да допуснеш. В моята стая в офиса дойде един нов  колега, който сигурно хапва през два часа и това ми действа ужасно развращаващо по отношение на дисциплината с храната. Той обаче и млад и висок и нищо не му се лепи. Лошото е, че всички около него взехме да му съперничим с храната.....
Мисля след малко да направя тренировката на Кристин, показана от Дези.

# 155
  • 1st floor
Хахаха, явно само на мен ми харесва да слушам крясъците на Джилиян! Joy Харесва ми, забавна и мотивираща ми е! Laughing Даже в по-старите тренировки, където не се е отпуснала толкова да вика дивашки и се държи примерно, ми е скучна! Mr. Green

Напоследък са ме налегнали едни мисли, че все си тъпча на едно и също - БР, Т25, Фикса. Тоест, правя си това, което знам и мога. И освен да покачвам тук-там тежестите, май нямам особен напредък. newsm78 Вие как надграждате? И всъщност се замислих какво искам да надграждам лично за себе си.  Confused Май съм си направила мускулатурата, която желая и единствен проблем са ми сланинките върху нея. Ама там само с чисто хранене може да се постигне ефект, което ми се отдава трудно. Друго, което наблюдавам в последните три години е, че качвам по около кг нагоре всяка година, като мерките си остават. Единствен плюс имам на бедрата, но като че ли се разширяват напред и назад, не в страни. Поне като гледам на снимките. Thinking Надявам се, че качвам мускулна маса, а не се самозалъгвам, че съм си добре, въпреки това, което показва кантар! Mr. Green При вас има ли такова покачване на килограмите през годините? newsm78

Изпаднала съм в лека депресия, че не мога да разреша един тривиални проблеми. Явно трябва време, но характерът ми на дева не го асимилира и иска всичко да е под конец на момента. Действа ми на психиката и започнах да налитам на тестено. Вчера прекарах почти цял ден на филийки, намазани с нещо си! ooooh! Това отдавна не ми  се беше случвало, обикновено ям по една само на закуска. Усещам, че ако продължавам така, до Коледа ще съм с формата и размерите на добре охранено прасенце.

Днес си продължавам с Шон, имам и МТ от вчера (вече бях забравила какво е  Mr. Green).

# 156
Здравейте,
Изкарах един месец на Insanity и резултата е по минус един сантиметър от ханш, талия и корем.
Доволна съм, но очаквах поне по два сантиметра, защото храната ми беше до 1400-1500 кал. дневно, а въглехидратите 50 - 60 грама.

Януари ще станат две години откакто съм на НВ ВМХ, държа въглехидратите до 50-60 грама дневно, но явно този режим не влияе на килограмите ми в положителна посока, вместо да задържам или отслабвам, аз качвам.

Може ли всяка от вас да напише как се храни, т.е. какъв вид храна, защото всички тренираме вкъщи и с почти еднакво натоварване.

Обмислям да си взема карта мултиспорт, която излиза около 40лв и мога да посещавам над 20 фитнес зали и спа. 30 дни месечно. Цената е страхотна. Дори се спрях на канго, табата и бокс, като ще ги редувам.
Жалкото е, че ще мога да си я взема чак през януари както излиза, защото се заявяват месец предварително, но тъкмо сега ще съм заета с подаръци, банкети и празници и няма да имам много време.

Някоя от вас ползва ли подобна карта?

# 157
Ех, ех, като ви чета за Джилиян дълго време я "отбягвах" именно заради прочетеното. В началото на лятото се "престраших" да пробвам БР и страшно много ми допадна и като програма и като емоция. В момента правя четвърта нейна програма -  Killer Buns and Thighs. Еми така съм свикнала с присъствието и в дома ми, че всичко друго което опитвам ми е досадно, мудно и нямам търпение да свърши, за да се върна на Джилка Simple Smile. Руми също я харесвам, но тъй като съм с ДХ ми се налага доста да модифицирам, заради по-засуканите и комбинирани упражнения.
В БР ми дотягаше само кардиото - цял месец едно  и също просто ми писваше. Затова го заменях с някое едночасово на Били Бланкс /с който всъщност "открих" домашните тренировки и много харесвам също/.

leia2015
при мен закуската е овесени ядки с кисело мляко+ половин нарязана ябълка, круша, някоя ягодка или какъвто плод имам. Не мога без плод. Или 2 варени яйца. Редувам през 2-3 дни.
Обяд някоя готвена манджа + прясна салата /зеле с морков или краставица, червено цвекло с морков, броколи на пара и карфиол, ако намеря читави домати, краставица и зелена чушка/
След обяд хапвам плод, ако огладнея, но по-често нямам време.
Вечеря някакво печено/задушено месо със прясна салата отново.
Не ям никакъв хляб или тестено от година с мннноооого малки изключения, пържено и панирано изобщо, но пак си имам една възглавничка на корема под пъпа, която ме вбесява Rage и няма махане!!!

# 158
Относно Джилиян, аз съм раздвоена, хем ме дразнят изрброените от вас неща, хем тренировките й ми допадат.
НеПоКоРнА - то май сама си си отговорила на въпроса. Според мен онова, което не ти дава покой с решението на проблема, те тласка да искаш всичко друго да е идеално около теб и под контрол, и започваш да се вглеждаш и анализираш в нещата, които уж са под твой контрол - тялото ти.
Аз бях в сходни на твоите мисли, без да осъзнавам какво съм имала. Не съм най-добрият пример за надграждане, по-скоро за деградация. От 57 кг., и две-три години спорт почти всеки ден, стигнах до кота нула. Но, ако сега надграждам, ще си дам ясни цели и приоритети, какво искам да постигна с външния вид на тялото си, ще почета доста литература, ще се консултирам със специалист как може това да бъде постигнато (но специалист, който отговаря на идеологията ми за храната и няма да ме кара да пия протеини или да ям по 3 пържоли на ден). И ще експериментирам. На мен лично фигурата на жени, които тренират с тежести, но без добавки най-много ми допада. Идеала ми е тази Санела, за която споделям - тя твърди, че прави йога, плайметрикс тренировки и 1-2 пъти тежести във фитнес, но последното не й е приоритет.

leia2015 - това много зависи от човека, от периода, в който се намира и начина, по който се чувства. Не само какво яде, но и кога го яде, през колко време яде - и изобщо едва ли ще ти съврши работа просто да ти изредим режимите си. В момента се храня високо въглехидратно, ниско мазнино, поне до Коледа, защото постя. Моят път с хранителните режими, в последните две години, е като на хамстер в клетка, който търси път. И изобщо мога да говоря/пиша с часове за това, което разбрах за самата себе си в последните две години. Та, от както реших да постя, чета какво ли не и къде ли не, защото не исках постенето ми да се превръща във вакхания от въглехидрати и филии с лютеница, така попаднах на Високо въглехидратното, ниско мазнно хранене, допадна ми, включва храните, които обичам и храните, които са доминиращи в постите. Изпробвам принципите му, заедно с тренировки у дома и за сега има ефект. Най-вече се чувствам удовлетворена и в хармония със себе си, нещо, което високо протеиновото, ниско вх хранене не постигна, напротив.

# 159
  • Пазарджик
Здравейте момичета!

Отдавна не съм писала, но си тренирам, горе-долу редовно.

В момента тренирам с  Shaun - Insanity, правя програмата за първи път. Винаги съм си мислила, че няма как да се справя с нея, но за сега бива. От 10.11.17г. до днес съм направила 13 тренировки, не успявам по 6 на седмица а по 4, но и това е нещо. От следващата седмица съм решила да са по 5 тренировки в работните дни, по принцип така си тренирам.

Отчета за днес е Fit Test +Cardio Abs, второто го правя в комбинация с която и да е тренировка, в дни, в които  имам повече време.

Относно храната и килограмите,  излагам се, докато си мислех, че се храня добре и си поддържам 48-49кг., така изведнъж и се вдигнаха на 51кг. от около месец и борбата е голяма без резултат. В къщи са на мнение , че искам да ги угоя, но единия иска всичко да е домашно /хляб, сладкиши и т.н./ и то вкусно и така... Само не знам при толкова усилия  и търчене покрай работа, включително и готвене, деца и спорт как успях да се докарам до тук. Извода е само един многооооо храна.....!

Затова, аз, за моето хранене към момента данни няма да давам, че само ще ви объркам Angry. Пък дано да се засрамя и да се стегна!

# 160
Днес имахме страхотна тренировка, минута кардио последвана от 2 упражнения от по 30 повторения на силови със щангата, а всички упражнения с нея са ми много на сърце, нищо че на някои от упражненията се наложи да правя по 1-2 прекъсвания, че ми се разтреперват ръцете Grinning 6 или 7 кръга бяха, с различни комплекси.

Аз много харесвам Джилиан, не ме дразни викането ѝ, но имам проблем с постоянството. Просто нямам воля да започна и изкарам една програма от начало до край. А специално нейната БР не успях и до трети кръг да я докарам, помня само, че ми беше докарала някакви проблеми, в коленете май и така и не повторих.

# 161
и аз не мога да се придържам към една програма. омръзва ми да правя едни и същи тренировки, а и е грехота някак, при условие че има такова разнообразие. все пак, ако трябваше да правя някаква програма в продължение на месец, бих се спряла на ротация на кети. low impact series, ако разполагах с много време, или strong and sweaty, ако съм по-ограничена/но щях да си подбера друго кардио/.
иначе аз виждам разликата в нивото, когато правя някоя стара програма, която не съм правила много време. преди десетина дни правих йога на ива димитрова. когато почвах с нея, някои програми на били бланкс, синди кроуфорд и тренировки на списание селф, трябваше да правя дълги почивки, тъй като не можех да си поема дъх. отделно имах и мускулна треска. сега такива ефекти нямаше. пулсът едва влезе в кардиозоната, мт не се появи.вече съм на етап, когато не трупам мускулна маса, просто съм с по-добра издържливост. интересното е, че продължавам да вдигам лесно пулса и ако беше вярно това за макс. пулс/220-годините/, трябваше отдавна да съм с инфаркт.
и аз трябва да оправя храната. тя  е балансирана, просто на моменти прекалявам с размера на порците. иначе избягвам сладкото/след първия месец не е проблем/ и се старая да имам 40 грама протеин на ден. така едното основно хранене и едната лека закуска са на протеинова основа/напр. печена риба/дивеч/птиче за вечеря, кисело мляко за следобедна закуска/. не избягвам обаче бавните въглехидрати и с удоволствие ям кафяв ориз, киноа и типов хляб напр.
джилиън ме дразни силно само в кикбокс фастфикс, къдто наистина прекалява. в останалите програми не ме впечатлява толкова. не мога да обясня защо някои треньори са ми антипатични, но има и такива: рейчъл от лес милс напр., което е неприятно, тъй като обичам такъв тип програми, саги също ми действа на нервите.
за поддържане на формата правя и почивки. сега точно  ще започвам такава. десетина дена правя нещо като активна почивка: разходки, много лек пилатес или балетни упражнения, малко йога. след това мускулите реагират по-добре на тернировките.

# 162
Непо, аз установих, че на мен най-добре ми се отразява разнообразието. Не мога обаче да преценя как са съпоставени по трудност тренировките , дали надграждам. За тези от Фитнес Блендер съм останала с впечетление, че тук се смятат за лесни, но предходните дни тренирах с техни свободни видеа, а вчера направих Extreme Cardio на Шон от T 25 и ми се стори супер лесно. Вероятно просто разнообразието в типовете дава това усещане.
Стискам палци да си намериш подредено и успокояващо като за Дева решение на проблема, който те мъчи.
С храната съм  зле и хич не съм за пример. Днес ядох банан за закуска, постен гювеч на работа и шоколадов десерт Embarassed, за вечеря - леща, три зелеви сарми с кайма и ориз, осем пъдпъдъчи яйца  Embarassed ,  туршия и филия хляб. Вчера за закуска кисело мляко с ленено семе и половин банан, за обяд телешко с къри и салата от домати и краставица, следобяд - няколко райски ябълки и 50 грама фъстъци, за вечеря джолан, зелена салата и фурми. Като количество също не е малко. Шоколадовият десерт днес е по-скоро изключение, но всички разправяха, че е страхотен и да не се мина... Така и се оказа Grinning

# 163
Здравейте, момичета. някоя от вас ползва ли 28 минутните тренировки на Кайла Ицанес (не знам как й се спелува фамилията извинете). Аз се абонирах за безплатна 7 дневна програма, ама мейл не получавам. Исках да добия някаква представа, преди да забия пари по някои от платените абонаменти. Ще се радвам на някаква отизиви Simple Smile Мерис

# 164
https://www.youtube.com/watch?v=3Z-jzPHPt9Q
https://www.youtube.com/watch?v=A1ZTlo7Xa3s
https://www.youtube.com/watch?v=hMj7caYJmgg
за първи път чувам за нея, но тази мацка е снимала тренировките си по нейната програма. изглеждат ми като интервални тренировки за средно ниво. упражненията са със собствено тегло + тук-таме тежести/мацката е с доста леки тежести, всъщност използва само дръжките, които обикновено са 1-1,5 кг, но ако си в по-добра форма, смело можеш да вземеш поне петици/. като цяло ми се струва малко еднообразна, повтарят се няколко основни упражнения. сами по себе си обаче са добри и сигурно ще имат ефект, ако не ти омръзне.

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 20:45 от zvezdi4ka14

Общи условия

Активация на акаунт