Тренировки в домашни условия - 90

• 71 900
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Моят е релефен и доста боли с него. Лазар (Радков) ми беше казвал, че помага и за целулита покрай всичко друго, но от къде у мен толкова воля доброволно да си причинявам и тази болка хахах с това ПМС и МС дето ми взимат капацитета на болка за целия месец:joy:

# 136
И моят е релефен и доста твърд, първите 2-3 пъти направо все едно бой бях яла след като се потъркалях на него, но после нещата си дойдоха на мястото. Сега, признавам си, сравнително рядко се сещам за него, а трябва!

# 137
Бавно навлизам пак в ритъм. Днес - БР 3. Направих я с 15 паунда. Обедно ми се иска да отида на йога, дано успея.

Самопредизвиквам се да ям чисто до края на годината Blush

Ах, сняг! Не искам да го чистя, но на ски с удоволствие бих отишла Heart

# 138
  • София
Моят е релефен и доста боли с него. Лазар (Радков) ми беше казвал, че помага и за целулита покрай всичко друго, но от къде у мен толкова воля доброволно да си причинявам и тази болка хахах с това ПМС и МС дето ми взимат капацитета на болка за целия месец:joy:
И моят е релефен и доста твърд, първите 2-3 пъти направо все едно бой бях яла след като се потъркалях на него, но после нещата си дойдоха на мястото. Сега, признавам си, сравнително рядко се сещам за него, а трябва!
Хм, и аз си взех релефен, избрах го щото е лилав Grinning. Дано не боли много. Но той моя целулит изчезна внезапно както и се беше появил.

# 139
Дух, мерси за линковете. Ще ги погледна. И мен малко ме домързява да се мачкам с фоумролера. сещам се основно, като ме заболи нещо.
За днес - Extreme Intervals  от Chalean Extreme.

# 140
БР 12 + 15 мин. кардио. WHEEL PUSH-UPS (от стойка мост ) ми бяха невъзможни - едвам правя моста, камо ли да правя push- ups! Иначе беше ОК, не е толкова страшна, но тежестите ми са много полеки от тези на Sprinkles ! С 15 pounds не мога даже да си го представя !

# 141
Карам си бавно, но славно по Live to fail.
Тази седмица основно крака.
В понеделник Pillars of strength, което този път не ми размаза чак толкова краката, но ми се стори доста по-кардио от другите.
Вчера долна част metabolic conditioning за загрявка и след това 40 мин на Линда за вътрешно и външно бедро с тежести.
Днес трудно ставам от стол.

# 142
  • 1st floor
Вчера май не съм писала - правих Dynamic Core. За днес - Ript Circuit. Вчера омазах храната, днес ще видим как ще е.

# 143
Корем, рамене и малко кардио.

Вчера като ме нападна едно кофти настроение, а и много зле се чувствах физически и си тръгнах много рано. Но няма служебен бус по всяко време и аз  на автогарата в Дупница. Там съм Ви разказвала за онази сладкарница с пресни милион торти. Няколко парчета и спане в автобуса и бях екстра Flushed

# 144
Благодаря ви, че ме подсетихте за моя ролер, от релефните е. Вкарвам го в рутината и него.  Hug

# 145
И аз вчера му изтървах края с яденето.Може нещо от луната да е било Joy или пък от наближаващия МЦ. Както и да е днес по- прилично го давам, засега ...Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе за днес корем, дупе и задно бедро с Румяна + БР кардио 3

# 146
днес се замотах нещо и остана време само за две кратки тренировки, една от кор дьо форс и една на трейси малет.
кейт, като писа за бр12

# 147
днес се замотах нещо и остана време само за две кратки тренировки, една от кор дьо форс и една на трейси малет.
кейт, като писа за бр12, се сетих, че и аз не го харесвах това упражнение. така и не можах да разбера точно в кои мускулни групи се целим с него и все ме беше страх да не ми се хлъзат ръцете и да си ударя главата.

# 148
Отчитам това https://www.youtube.com/watch?v=SmqJ0Ips2V8
Много се озорих, някои повторения ги пропуснах (последнире 3-5)

# 149
  • 1st floor
Upper Focus почти изцяло с пет кг. На три упражнения сдадох багажа и ползвах тройките. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт