Тренировки в домашни условия - 90

• 71 976
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ще си купувам и пудовка Simple Smile.
Днес отчитам 20 мин йога за болни и А little obssesed ден 1 Total body.
Надявам се утре вече да съм посмачкала гадния грип , за да си върна нормалния начин на живот.Грип е от мъжки род нали ???Логично  е все от мъже страдаме

# 466
От вчерашната Yin yoga съм с МТ на прасците и лека такава на корема.
3/ 14- Пилатес, 45 мин; разказа ми се игратам колкото и да модифицирах, обаче умното устройство на китката в края отчете 180 изгорени калории  Shocked множко ми се вижда, но пък за стимул е екстра.  Laughing Усещам, как утре ще ме "удари" в ръцете.
Дни 4 и 5 ще са почивка.
В понеделник- йогичка.  Whistling

# 467
  • here, there, everywhere
Агент, супер си ( ама това е обществена тайна де). Наистина и дългата програма ще е интересна, особено както казват, че тренировка няма да се повтаря.

Аз с ВК нещо не мога да се оправя. Чувствам се като неандерталец. Каквото и да искам да направя, удрям стената. И в групи се включвах, и тренировки пазих, и приятели добавях... потвърждава ми, че е направено и после като го търся, ядец. Много се ядосвам така. Не знам какъв е проблемът.

Та от уте ще започна програмката и после ако пуснат и дългата, и нея ще я правя.

Маги, и аз много съм омекнала. Аз твърда никога не съм била, но имах кондиция, не се изморявах лесно. Сега само пръхтя като арабски жребец.

Храната от понеделник ще оправям, този уикенд и да искам, няма да ми се случи. Смятам да броя калории и да спазвам пропорциите на пресижън нутришън, демек  въглени 25%, протеин 35% и мазнини 40%.

# 468
Благодаря за информацията за пудовкатата.
Аз си отчитам деня (забравих коя тренировка), но ми е поредната. Доволна съм, нямах много време, но "направих" време и тренирах.

# 469
За днес Les Mills Combat 61.
Моите пудовки са все метални и не знам какво е усещането с пластмасова. Най-вече формата е важна. 10-ицата ми е като отрязана пирамида и ми е неудобна, предпочитам кръглите. Декатлон имат доста добри. 8-ицата ми е от тях/но пък нямат 10 кг., следващата е 12/. Най-удобна ми е обаче 6-ицата, която беше от Sports Direct. Метална е, но с идеално гладка дръжка/на Декатлон са малко грапави/. Не я виждам обаче вече на сайта, сигурно серията е спряна.

# 470
Вчера крака и рамене.  У новия фитнес.
Днес дупе и бицепси у стария:-)

DiDi§, аз се оправям с Диклак, мехлем и таблети, но от таблетите не купувай точно Диклак, имат друго, без страничните ефекти на диклака (голями болки в стомаха и толкова дрискане)
Мисля да забегна малко - Пирин, Рила. Май Пирин, по езерата, по Вихрен, как е времето, до къде стигна.

И поклон пред невероятния поет и боец!

# 471
За днес това - https://fitnesinstruktor.com/rumfit-1-pepilota/  Бях забравила какво чудо на природата е Руми, вир вода станах. Май трябва да се накарам да почна тази програма. Правила съм я вече и знам, че е страхотна.  Тук Руми ми се струва много слаба. Не мога да преценя как ми харесва повече - така изчистена или с малко повече мазнини.... Сякаш в по-женствения вариант.
За вчера - БР8, а оня ден една тренировка за горна част от ФБ.
Агент, при нас същата работа с ММ.  Хубавото е, че си имаме кучето, та понякога се разхожда с нея, когато аз не мога. А звездичка ме подсети, че и аз имам една такава колежка, която на всеки 40 минути слиза и качва стълбите. Има си хора, които постоянно измислят някакво движение,  дори и в условия, които привидно не са особено благоприятни за това.
Както се хвалех, че почти никога нямам ПМС, сега ме е налегнал страшен. Подута съм, боли ме на сто места.
Джери, днес ще е хубаво времето, наслаждавай се на разходката. Аз водя събота и неделя децата на плуване и май уикендите малко ми се провалят откъм възможности за шляене надалеч . Ама през седмицата нямат възможност двамата да ходят в едни и същи дни и часове.

# 472
Звездичке благодаря за пояснението по програмите, хамър и чизъл може да я пробвам на лято, когато ще имам достъп до нужните уреди и тежести, наистина в домашни условия няма как да стане при мен. Simple Smile
Аmanda, аз след Румфит се бях харесала много, чудесна е тази програма според мен. И на мен Руми ми е прекалено слабичка там...
Снощи направих DYNAMIC CORE & SPEED 2.0, днес ще почивам. Моят мъж снощи гледайки ме да правя спийд, констатира, че съм щяла да умра Smiley

# 473
Днес нещо ми стана, тренировката беше доста лека, но едва я искарах, разтреперих се и много ми се дояде нещо сладко.
Иначе я отчитам де, ама май бе беше много ефективно.

# 474
Вчера не успях да се разпиша, но тренирах въпреки че ме тръшна гаден грип.
Чувствам се все едно са ме прегазили с нещо пфу! Обаче съм почнала и няма да спирам Wink

5.1 20 minute Low impact HIIT home workout. No equipment needed. (h20 plan workout 2) +
sadienardini Yoga Shred™ 20-Min Blaster for Thighs & Cardio! HIIT + Yoga Fusion  (йога със тотално запушен нос)

Маги, Green HeartBlue HeartYellow HeartPurple Heart Ще ти пиша по обстойно, но Изабела е по-добре и малко ми просветна! Аз я подкарах с магнезий и калций и нея Wink Аз също почнах да пия отново, че бях стопирала за месеци.

DiDi§, при мен болката в кръста си беше от удара, когато се изтърсих по стълбите. Не съм правила нищо, просто изчаках да мине напълно. Доста време се влачих с болка Sad
При теб вероятно може да се дължи на това, че имаш бебче - мъкнене на колички, носене на ръце?!

# 475
Отчет -ЛесМилс Пъмп ден 4 - Hard Core Abs
Както очаквах, или не чак толкова имах зверска мускулна треска на краката след първия ден. Не можех да слезна по стълбите. Е, направих само 1 почивен ден въпреки МТ; днес съм по-добре и продължавам напред Simple Smile

# 476
Мързелувам, много и мен ме боли кръстът. То местене, то тренировки. Напади с по 10 кила гири (това да впечатя инструктора).
Почивам и утре и от понеделник съм за 4 дни в Добринище. Да се пази Безбог, Полежан, Вихрен и езерата Stuck Out Tongue

П.П.  Защо пудовките са в мъжката част на брошурата  MoneyNerd

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 17:10 от Jerry F

# 477
Джери, добър въпрос. А и какво точно ще прави един мъж с 4-килограмова пудовка?
За днес - Total Body от A Week of Hard Labor. Ако някой иска да пробва нещо силово със Саги, но със сравнително малко уреди, това е вариант (аз лично обаче се опасявам, че с него ще си останем само бегли познати). Трябват само два чифта гири - леки и средни. Ползват лежанка, но само за лицевите опори, т.е. табуретка, нисък стол и даже диван вършат работа.

# 478
арсен, почнах я:smiley: За днес това https://fitnesinstruktor.com/rumfit-2-amber/ Не съм наясно как съм правила такава програма, тежаща  с десет килограма отгоре. Страхотна, страхотна, голямо щастие е да успееш да я завършиш и после се чувстваш уауууу...
Харесва ми, че си има загрявка, същинска част, в която хич не липсва кардио и хубави силови, отделно и разтягане. Идеално за спортно начало на новата година.
Момичета, да минават всички болежки. Да преборите грипове, кашлици и подобни бързо. Непо, как е положението с кашлицата?
Честито на всички, които празнуват днес! При мен за пореден ден предстоят трапези. После вече ще я давам по-леко.

# 479
Карам си по план с 21 Day Fix. За една седмица съм намалила 1см от бедрата. Днес определено не бях в кондиция докато правих Total Body Cardio Fix. Първо паднах, а след това на squat chops изтървах единия край на 5кг гира и си ударих главата. Разминах се само с цицина и уплаха. Дано повече не ми се случват такива инциденти.

Честит празник на всички празнуващи! 

Общи условия

Активация на акаунт