Тренировки в домашни условия - 90

• 71 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Би, Беси, много се радвам да ви видя!
Съжалявам за травмите! Би, ужасно е да те боли кръст!
Беси, умната и следи за замайване, главоболия и премрежване на погледа Sad

5/99 A Little Obsessed Legs + 33 min step + 3 часа риене на сняг (броя си го за фитнес, защото не изкарах сноублоуъра, а опънах и синковеца (6 год) и мен си с лопатите, че беше -20С и имаше и нужда да се поработи, че да се постоплим)
6/99 A Little Obsessed Total Body Core + 33 min elliptical
7/99 Ще ъпдейтна по-късно, но малко кардио и йога/стречинг предвиждам

Чакайте да ви покажа дребното - в Петък и преди 5 год  Simple Smile

# 481
  • Бургас
Здравейте,
Да се запиша и аз през новата година, та да ми тръгнат тренировките по вода Simple Smile
Повече от месец съм тренирала спорадично, да си кажем направо - не съм тренирала.
Но сега сме в нова къща, през новата година, стартирам с Дупемания.
Днес ми беше първи ден, хареса ми тренировката, макар че ми е трудно да я слушам Румяна понякога Pensive
Спорна седмица на всички!

# 482
Да се разпиша и аз, ваканцията свърши, децата от днес са на училище и днес беше първата ми пълноценна тренировка за тази година Heart

Това и още няколко със лоста и планкове от 1, 2 и 3 минути между него.

# 483
Здравейте

Агент сина ти е голям сладур  Heart Eyes
Събота - почивка /не по план  Laughing/
Неделя- ден 10 от ФБ /слабичко ми дойде, но нямах време за добавки/
Днес- ден 11 и 12 от ФБ.
Все нямам време да включа и йогата  ooooh! но да видим дали по- късно днес няма да направя ден 3. Не си обещавам обаче, че после се изнервям.
Реших да не следвам изцяло календара на ФБ първо, защото е леко объркан с тези почивни дни, и второ, защото искам да го пасна към моята си заетост.

Приятен и спорен ден  bouquet

# 484
Ей ще ме изоставиш ти, Маги Sad
Аз пък вчера почивах непланирано, че ми тръгнаха нещо с много спешен краен срок. Ама днес ще наваксам Simple Smile
Хахах дребното е много симпатично и удохотворено.

# 485
Никакво изоставяне, Духче   Hug кой ден си?

# 486
11, но се боря с болката в корема и отпуснато настроение в ПМС то. Ще си наритам задника да тренирам, ама...не ща Sad иначе трябва да е 12 тренировка, ама вчера нали не успя.

# 487
Мен ме боля, боля кръстът, накрая зверски ми дойде. Ей, жените на моята възрас са минали климакса, аз едвам май го почвам.

Не можах да тренирам, много тече.  Една от причините да се изпокараме в Актавис, беше, че повечето с дънки, аз с един хував панталон, бял (работните дрехи). Имах кръроизлив и си сложих тъмен клин. По-добре да ме уволнят, отколкото да ме видят с огромно червено петно и цял живот срам.

Няма вече да зе заглеждам по фитнес инструктори. От понеделник почвам курс, да ме заглеждат мен Heart Eyes

# 488
Добър вечер!  Отчетът вчера - 2 пъти RIP'T CIRCUIT, днес бягах 10 км. и тренировката предвидена за днес ще я пропусна и ще я направя утре.
Спорни тренировки на всички! Simple Smile

# 489
Ето го резултата от обездвижването щом с два дни 20 минутки за начинаещи придружени с по 20мин. йога в събота имах мускулна треска Stuck Out Tongue Winking Eye
И затова ходих да си разходя дебелите бедра до езерото в неделя и да намръзнем подобаващо.

Агент , искам силно да ви поздравя с героичната постъпка на -20 да ринете сняг и си признавам, че младежа като малък не го познах. Сигурно защото е опакован Wink  На мен защо не ми се падна един такъв син, да ти е жив и здрав  Kissing Heart Онези моите само скатават и мрънкат, да не кажа какъв бой и скубане на коси пада по цял. Добре че ваканцията свърши!

Отчет за днес:
8.01 low impact workout for TOTAL beginners or active recovery. (h20 day 3) + 20-MINUTE STRONG CORE, OPEN HEART FULL YOGA FLOW Sadie Nardini

# 490
За днес - Legs от Supreme 90 Days. Ако някой иска да допълни A Little Obsessed с шеста тренировка, преди да завърши седмицата с йога, това е добър вариант. Трябват само тежести и топка/евентуално може да се замести със стол/.
Агент, не свърши ли вече тежката зима при вас? Ако тук падне такъв сняг, ще изпозамръзнем с тази почти липсваща изолация на сградите. Иначе е супер, че малкият помага. И за 6-годишен доста добре борави с лопатата.

# 491
  • 1st floor
Браво на сладура на Агентката! Laughing Аз още си бухам, като съвсем малко подобрение имам. Лошото е, че раздразня ли си гърлото, после трудно спирам и не мога да си поема въздух без лукче.  Crazy Та затова отлагам тренировките, иначе сили вече имам. Броя калории и гледам да внимавам с храната. Не хапвам нищо захарно, извън споменатите бонбони, без които за сега не мога. Утре мисля да пробвам някак да почна Шон. Останаха ми две седмици от Гама. Бях стигнала 51 кг след НГ  Crazy, в момента съм 50. Обаче нещо мерките хич не ми харесват на см.  Crossing Arms Особено бедрата.  Stop  Поставям си задача до началото на април да съм 49 кг и да съм си върнала сантиметрите от миналото лято. Naughty

# 492
Би,DiDi&, добре завърнали се! Бързо възстановяване ви желая! Hug

Тренирам ежедневно, вчера почивка с Аштанга йога. Днес пак бокс.

От Лес Милс правих само Challenge и Abs, утре минавам да ги разгледам по-нататък. Идеални са за начинаещи с тренировките и двете, на мен ми трябва повече обаче.

Мария е машина, както гледам. Сама ли го правиш това, или с видео? На мен ми е много недисциплинарано. АКо не ми приказва някой, няма да го направя.

Весел и успешен

# 493
Непо, чай от дюли наистина много помага.
Похвал - наритах се (мислено) и направих тренировката за ден 11 и малко от ден 12.

# 494
  • Бургас
Здравейте,
Отчитам Дупемания - 2ра тренировка и вече съм със стабилна мускулна треска.
Доволна съм, засега ми пасва на следновогодишните планове  Simple Smile
Джери, младия ти дух се отразява и на хормоните и на здраво тяло Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт