Тренировки в домашни условия - 90

• 71 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Арсен, Непо, послушах ви и днес това  за почивка https://www.fitnessblender.com/videos/functional-upper-body-work … -and-coordination Краката ми не бяха в състояние да издържат поредна тренировка на Руми.
Духче, при мен се случваше подобно нещо като описаното от арсен. Странното беше, че обиколките намаляваха, ама сланините някакси се концентрираха върху намаленото - т.е буци мазнина на по-малка площ. Хвърлях се в някакви безумни диети - махах почти изцяло въглехидратите, но в същото време ядях безумни количества, защото нямах насищане без въглехидрат. Продължих да тренирам не толкова заради резултатите, колкото заради чувството на еуфория, което ми дават тренировките. В един момент обаче се отключи и така желаният процес на сваляне на килограми. Почнах да ям нормално, често,  да не се вманиачавам. Според мен не трябва да се отказваш - не може от днес за утре да стане.
Аз съм далеч от формата на девойките тук в темата, но за мен си е ок, защото е в пъти по-добре от началната позиция.
Дива, успех и при теб. Прегръдки.

# 601
  • 1st floor
Х и Ч го правих миналата година и ужасно много ми хареса. Ползвах вместо пейка дивана, тежести имах само 3 и 5, но на петиците слагах на китките допълнителни пясъчни тежести. Вече имам дъмбели 10 кг, та още по-лесно става. Ластици имам обикновени и ленти, няколко вида. Решила съм да пробвам да ги закача по мой си измислен начин на вратата. Ще видим дали ще проработи. Mr. Green От големите топки също имам. Лостът все още липсва, но не мисля да купувам. Касите на вратите са от новите и ми се виждат афиф работа. Ама сега ме зарибявате с 80 Day Obsession и ще ходя да я гледам във VK. Ще пробвам да я изтегля, дано успея. Колко тренировки трябва да търся? newsm78

Днес почивам и ще разгледам тренировките, които ми предложихте...ако не ги открия, пак ще досаждам.

На работата имахме ужасна седмица, а и обучавам нов човек(поредният!  Tired). Тоест върша всичко двойно. Направо се прибирам скапана от психическа умора, не мога да се наспя и днес само станах да събудя дребния в 6,15 и обратно пролазих в леглото. Ставам чаааак сега, в девет! Това никога не е било! Най-вероятно сега ще си пия дъъълго кафето (а може и две), после ще закуся и чак след това ще тренирам. За днес Пирамидалната е по план.

# 602
Аз вчера имах 8 км пеша, 30 минути с Джилиън и един час велоергометър. Днес едва станах от кревата, а не съм тренирала само от два месеца...

# 603
airamber, засега ги има само в групата, която посочва Спринкълс, но тя е с ограничен достъп. Помоли администраторите да те добавят. Друг вариант е да изчакаш два-три дена. Най-вероятно ще се появят и по другите групи.
Непо, има 5 тренировки в ALO и 7 от самия обсешън.
А как правите ХиЧ без окачени ластици? В тренировките на Саги почти не минава без упражнение с тях. Аз имам ластици и нещо като ласо за окачване във врата, но и мен ме е страх да не повредя вратите.

# 604
Звезди, тази Кети Смит не я знаех, но доста жилава ми се вижда. И моделите зад нея не са мекички, въпреки че е стара тренировка. Заприлича ми на Синди Кроуфорд по упражнения.

Dysfunctional parrot действително беше коментирал за АЛО, че Autumn не спира да плямпа и за половин секунда. Мисля че по това бие и Джилиан. И също, че му липсва акцент върху горната част на тялото. Не че това има връзка със затруднените лицеви.
Иначе на мен тренировките са ми приятни, но явно за мъже не достатъчно балансирани.

Аманда, ти си почиваш с тренировка с трудност 4/5. Машина. Simple Smile

И на мен ХиЧ с модификациите не ми върви. Губя време за нагласяне, не правя достатъчно повторения, диванът ми е мек, столът ми е нестабилен, ластиците на вратата с недостатъчно съпротивление.

# 605
Здравейте

За днес отчитам йога ден 4 от True на Ейдриан - не ми хареса
Ден 20 ит ФБ за горна част. Малката тренировка към нея направо ме подпали. Доста съм отслабнала в ръцете  Confused

# 606
Дана, специално тази тренировка е доста спокойна, тъй като надълго и нашироко се обясняват уражненията и кои мускули работят. В началото не е голям проблем, тъй като и без това трябва време за смяна на позата, но след квадрицепсите темпото доста пада. Но все пак натоварва всички групи мускули в долната част на тялото/дори има кратка, но смъртоносна серия за прасец/.
Иначе треньорката е ок като цяло, въпреки че има и някои доста трагични тренировки/напр. с пудовка, в която пудовката е сигурно три килограма и се подмята като гира/. При заснемането на тренировката сигурно е била към 42-43/изглежда много добре/, а след това има още поне десетина активни години, като някои от по-късните й тренировки всъщност са по-трудни.
Ще взема довечера да пробвам две-три движения с ластиците, закачени на вратата, но всъщност и моите са с твърде малко съпротивление за гръб.

# 607
Вчера по план трябваше да правя горна част, но размених дните от програмата, тъй като нямах време за две 30минутни тренировки. Отчет за вчера - Barre legs & 10min abs от 21ДФ.

....

Вчера и аз правих Barre legs & 10min abs  Simple Smile + 15 мин. кардио .  Днес Upper Fix+ Cardio Fix .Като приключа с 21DF (към която в момента добавям нещо от Шон ,Джилиан ,Румяна и др . ) мисля да премина към 21 DFX ,но може и 80 DO Thinking  . Някой би ли могъл да сравни двете ? Ясно че от 80 DO има само няколко тренировки ,но поне досега как е  ?
ХИЧ не съм я пробвала и не съм сигурна за нея .Доколкото разбирам трябва доста екипировка

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 21:14 от kate-aqua

# 608
  • Козлодуй
Идвам да благодаря на темата защото преди доста време видях в началото и едни тренировки които ги нямаше в торентите които ползваме а с регистрацията която е дадена успяхме да ги изтеглим и най-накрая от 1-ви тренирам по тази програма: ChaLEAN Extreme , която никъде не откривах и която е на любимата ми треньорка Simple Smile
Да се представя 163 висока на нова година бях 63 килограма но веднага на 1-ви започнах програмата като новогодишно обещание и още не бях оправила храненето започнах да свалям само от тренировките сега от 10-ти съм на диета и имам свалени 4 килограма - направо не мога да повярвам целта ми е 56 и да задържа Simple Smile
По препоръка на Deziderata съм играла 2 пъти INSANITY - много ми е скучна но има ефект от нея Simple Smile
Преди да се регистрирам в бгмамма съм играла 4 пъти TurboFire и я боготворя тази програма но тялото ми свикна с нея и имах нужда от промяна Simple Smile
Днес по сегашната ми програма съм почивка и имам мускулна треска от вчера но ще ми мине бързо акумулирам енергия Simple Smile
Благодаря много за подробната информация която сте дали в началото на темата Simple Smile

# 609
Момичета, вие имате опит с тренировките и то в домашни условия...
Според вас възможно ли е, от 23 ти декември до сега, за тренировки почти всеки ден (вчера например почивай непредвидено, но опитвам да не го правя), тренировки, които са почти изцяло със собствено тегло и са по 30 минути да се качи мускулна маса от около кило, кило и нещо?
По принцип Е възможно за 3 седмици да се качи мускулна маса АКО трениращият е във калориен профицит И приема сериозно количество белтъчини И прави силови тренировки, които сериозно го натоварват (по-високи тежести, етц.)

НО при начинаеща (или нетренирала за известно време) жена в домашни условия това съвпадение на всички тези условия се случва доста рядко, мускул не се качва толкова лесно и бързо, камо ли пък кило-кило+. Според мен (без да претендирам за профи) става въпрос просто за мускулен оток. При започване на физ. активност ИЛИ при смяна на типичната за някой физ. активност се получават микротравми и разкъсвания в мускулите, които са задължително и необходимо условие за мускулен растеж (ако са налични и гореспоменатите условия). На тези микроразкъсвания организмът реагира и със задържане на вода и с "подуване" на мускулите - познатото на всички усещане да не можеш да си влезеш в дънките след тренировка за крака или прасците ти да са двойни като обем, правейки кардио и диета за капак. Странното е, че при някои хора е много силно изразено, при други далеч не толкова - има значение както типа мускулатура и ген, хормони, така и типа тренировка и др. фактори. При жените май е по-масово или просто те се оплакват масово от това, докато мъжете си мислят, че са "направили" мускули и са щастливи като пуяци от "ефекта".

Много е неприятно, при мен лично е силно изразено и го ненавиждам - стандартно се появява след като не съм тренирала с месеци и съм си и похапвала/попийвала, та има да свалям и мазнини и се получават (при мен) едни буцести, масивни бедра, покрити със слой мазно и тук там и целулит за разкош. Кантарът литва нагоре (до 3-4 кг при мен), обиколките и те и изобщо ми идва да зарежа всичко и да пропуша пак и да си седя гладна на дивана, докато не дистрофира и последния гаден мускул в гадните ми бедра Simple Smile

Ако не съм те отчаяла вече и достатъчно ще ти обещая, че това ще мине, колко бързо е трудно да се каже, може да бъде и месеци. Много вода, МНОГО! Много сън и активна почивка. Магнезий (или Калций - Магнезий - Цинк) Контролирано хранене с повечко протеин + продължаваш с тренировките! Ако ги спреш и изчакаш да отмине и после пак почнеш - пак ще се върне същото. Ако рязко смениш вида тренировки, за да провериш дали от други ще реагираш така - най-вероятно в някаква форма пак ще имаш подобни "реакции". От чисто женска гледна точка и с цел да избягам от мускулния оток години наред съм правила тренировки с ниски или без тежести (и високи повторения) - тогава не е толкова изразен (при мен), но пак го има. Истината е, че си трябва разнообразие и всякакви тежести и кардио и пилатес и йога и да не се вманиачаваме, защото кг нямат никакво значение, но хубаво стегнато тяло и енергията и ендорфините, които идват от тренировките - голямо!

Вчера за приспиване гледах едно забавно видео как отслабват различните соматотипове, ако не ви дразни, че е на английски - шервам. Между другото тази влогърка горещо я препоръчвам - знае какво говори:

Звезди, тази сутрин премерих - 1 контейнер (зелен), пълен с добре натъпкана зелена салата е 20 гр. 1 зелен контейнер = 1 мерителна чаша. Но пък на пакета ми със салата пише: 1 порция = 2 чаши = 85 гр. = 15 кал. Та ще ме извинява Отъмн, голям съм и фен, но да си пъхам спанака и салатата и зелето в тез контейнерчета няма да стане, от тях не дебелея, виж от плодове на корем - да  Simple Smile

15/99 80 DO Booty +55 min elliptical
16/99 80 DO Cardio Core + 44 min elliptical

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 22:50 от Agent Provocateur

# 610
Привет и от мен! Продължавам си по моя календар аз, но ще мисля след това какво да подхвана през следващите 4 седмици, т.е. от понеделник, 22ри Януари до 16 Февруари.  Thinking
Вмера с Крис Фрайтаг имах кардио кикбокс, но това нещо хич не е "моето", затова замених с любима тренировка с пудовка за същото време.
Днес- Yin Yoga от програмите на BohoBeautiful. Уникално се чувствам- не само по време на самия клас, но и след това. А и вече /около 4 часа по- късно/ усещам сериозна МТ по цялото тяло и то на доста странни места. При все, че веднага след тренировка пих магнезий в комбинация с калций и взех вана със соли.
Ейдриън и безплатните й програми /при платените може и да не е така, нямам поглед/ на мен не ми понасят- прекалено много говори, като по този начин накъсва самите упражнения и по този начин ми секва всякакво желание за каквото и да е в нейна компания, пък било то и само виртуално.

# 611
Агент! Велика си (а и аз съм ти фен). Благодаря ти!
Не бе няма място за отчаяние никакво Wink напред и те така.
Имам си мускулна треска жестока от вчера и ден крака, тренировка май 18 се води не помня Simple Smile утре Маги рече че е Хийт Simple Smile

# 612
Нали мускулната треска е резултат от тези микроразкъсвания за които Агент говори т.е. ако имаш МТ имаш и задържане на вода

# 613
  • София
Купих си ново клинче от Адидас и утре започвам 80 day obsession.Не мерих клина в магазина.Купих размер S. И сега се чудя как е възможно да ми е голям.Явно Адидас нещо са променили при размерите.Ще си играя с голям клин Simple Smile)
За закуска преди тренировката съм разбила с пасирала кремче от пълномаслена извара , кисело мляко , горски плодове и малко мед.Решила съм два дни това да ми е закуската.

# 614
Агент, хранителния план на 80 DO ли ще се следваш?  Треви и аз нямам намерение да измервам.

Аз все още умувам как да вмъкна някакво ядене преди тренировката по първи петли ... Замислила съм да си купя някакъв протеин и енърджайзър и да ги пия по време на самата тренировка. Повечето тренировки са около 45-60 минути-час, та все ще е от полза. Гледах един клип на Autumn, в който тя разказваше, че не чака 60-90 минути преди да тренира ... Но пък ми се иска след тренировката да пия някакъв протеинов шейк, а много химии ще ми станат. Ох, разсъждавам си на глас. Мисля, че ще пробвам около месец да видя как ще ми подейства. Приемам съвети.

Общи условия

Активация на акаунт