Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 9 042
  • 694
  •   1
Отговори
В специалните и магични предпразнични дни светът около нас сякаш се преобразява – въздухът става по-студен, но сърцата ни са по-щедри, а душите – изпълнени с надежда.

Коледа е време за добрини, малки жестове, които носят големи усмивки, и разбира се – подаръци под елхата. Но най-ценният подарък остава времето, което прекарваме заедно – смехът на децата, топлината на семейния уют и тихата благодарност за всичко, което имаме и сме постигнали през изминалата година.

Тази година всяка снежинка е желание. За повече уют и топлина от BENU сме се погрижили със специално коледно портфолио, за да зарадвате своите близки. Сред многото празнични комплекти и предложения ще откриете:

🎄Течен сапун за ръце зелен чай и бергамот във формата на елхичка
🎅Течен сапун за ръце портокал и карите
🎄Nature Carings подаръчен сет за баня: балсам за устни, крем за ръце и пила за нокти
🎅Подхранващи бомбички за вана Toasted Marshmallow
🎄Ароматизирана свещ портокалов цвят и масло
🎅Зимна ароматизирана свещ с портокал и карите
🎄Коледен комплект скраб за тяло
🎅Течен сапун за ръце портокал и карите във формата на гномче

Включете се в коледната игра на BENU!

🎅Кажете ни какви подаръци обичате да получавате и да подарявате най-много за Коледа?
На 06.12. и 12.12. ще изтеглим по двама от вас, които ще спечелят подаръчен сет от BENU.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 10:32 от Жaклин

# 1
Обичам да подарявам и да получавам всякакви подаръци. Много се радвам на козметика и дрехи, като всяка жена. Обичам да подарявам необходими за хората подаръци.

# 2
Обичам да подарявам и получавам като подаръци книги.

# 3
Обичам да получавам и да подарявам практични и оригинални подаръци - класически неща, които съответният човек използва в ежедневието, но все пак нестандартни Simple Smile

# 4
Обичам Коледа и подаръците. Най-любимо ми е да получавам козметика, бижута и всякакви женски неща.Simple Smile

# 5
Обичам да подарявам и получавам козметика, парфюми, книги.

# 6
За мен бижута, парфьоми и преживявания (като почивка). Избирам подаръците спрямо интересите на човека, за който ще са предназначени.

# 7
Обичам да подарявам подаръци с лично послание или такива, което да отъждествяват човека по някакъв начин. Също така да зная, че ще се използват и няма да събират Прах на някой рафт. Аз обичам да получавам всякакви подаръци, за мен е важен жеста и времето, което някой е отделил, за да помисли за мен.

# 8
Обичам да получавам И да подарявам смислени подаръци. Такива, каквито ще се ползват, а няма да събират прахоляк на някой рафт или шкаф вкъщи.

# 9
  • София
Най-много се радвам на парфюми.

# 10
Обичам да подарявам и получавам уж дребни, но потребни неща. Които човек не се сеща да си ги купи сам.

# 11
  • offshore & overseas
И аз като повечето предпочитам да подарявам полезни и смислени подаръци според възможностите, с които разполагам. В този ред на мисли най-трудно се подарява на хора, които си имат всичко. Но пък на тях винаги може да се поднесе нещо практично, като например луксозен сапун, чорапи или шоколад, или нещо оригинално и красиво, ръчна изработка. В краен случай книга, ако съм запозната с интересите и желанията на лицето.

От гледна точка на получаването, радва ме всеки жест на внимание под формата на подарък, особено ако е опакован стилно и поднесен с любов (а защо не и придружен с картичка). Като че ли най-много обичам изненадите. Рядко пъти съм била разочарована от неочакван подарък.Flushed

# 12
Обичам да получавам козметични комплекти и най-често подарявам такива

# 13
  • Телиш/Плевен
Най-много обичам да получавам книги, бижута и парфюми. Подаръците, които подарявам, са съобразени персонално с човека, който ще ги получи, така че не мога да дам еднозначен отговор.

# 14
  • София-Младост
Обичам да подарявам нещо ръчно изработено. А да получавам нещо дребно, било полезно за дома, или коледна украса, или просто бутилка вино.

Общи условия

Активация на акаунт