Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 192
  • 693
  •   1
Отговори
# 45
🎅Кажете ни какви подаръци обичате да получавате и да подарявате най-много за Коледа?

Подаръците преценявам според човека и според това, какво съм подарила предната година.

# 46
Обичам и да подарявам и да получавам подаръци. Харесвам козметика, книги, творчески неща и дрехи. Обичам да подарявам подаръци, които да радват хората.

# 47
  • Горна Оряховица
в последните 2 години парфюми Simple Smile

# 48
Обичам да подарявам подаръци според човека на когото подарявам - какво харесва , обича да прави и т. н . Аз обичам всякакви подаръци:)

# 49
  • София
🎅Кажете ни какви подаръци обичате да получавате и да подарявате най-много за Коледа?
За Коледа и по принцип обичам да получавам и подарявам практични подаръци - нещо от което човека на когото подарявам има нужда, ще му влезе в употреба или е  типично за него/нея. С една дума изпълнявам желания и много обичам да изпълняват моите.

# 50
Вино, бонбони или шоколади и книги. За всеки повод, не само за Коледа. Обичам да опитвам нови вкусове.
Такива неща обичам и да подарявам, плюс ръчно изработени картички.

# 51
Обичам всякакви подаръци, но най вече практични, които могат да се използват във всекидневието.

# 52
Обичам да подарявам и получавам козметика и парфюми.

# 53
  • София
Много обичам да подарявам и получавам подаръци. 😃 Всякакви обичам - и козметика, и парфюми, и дрехи, и ръчно изработени сувенири.

# 54
Обичам да подарявам и да получавам козметика и парфюми.

# 55
Обичам както да подарявам, така и да получавам подаръци.
Особено се радвам на желани заглавия,  козметика и дрехи, обичам аромати и сладки лакомства.
Подарявам според човека.

# 56
Обичам да подарявам и да получавам практични неща, които да се ползват

# 57
  • София
Обичам да получавам , а също така и да правя подаръци.
За мен ми харесва козметика и неща за дома.

# 58
Повече обичам да подарявам, отколкото да получавам, но със сигурност много обичам подаръците. Харесва ми да подарявам свещи, стоки за дома, сувенири, парфюмерия и особено много персонализирани подаръци Wink

# 59
Козметични комплекти

Общи условия

Активация на акаунт