Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 196
  • 693
  •   1
Отговори
# 60
  • Сливен
Обичам да подарявам козметика. А обичам да ми подаряват чанти.

# 61
Като че ли повече обичам да подарявам, а подаръкът зависи от човека за когото е предназначен. Разбира се и аз обичам да получавам подаръци, но не мога да кажа, че се радвам на конкретни артикули. Понякога сама си се чудя какви неща са в състояние да ме разтопят.

# 62
  • България
Обичам да правя подаръци, да споделям емоцията от отварянето на подаръка с близки и познати. Обичам да получавам и подарявам книги, принадлежности за рисуване, козметика, вино, шоколад и цветя.

# 63
Много обичам да подарявам на близките ми хора подаръци. Подарявам козметика, настолни игри и книги, също тематични за Коледа чорапи, дрехи и лакомства. Аз самата се радвам на всякакви подаръци.

# 64
обичам да получавам всичко
най-често  подарявам козметика ,сувенир свързан с Коледа, и играчки на децата,или нещо от която човека има нужда
зависи от човека на който трябва да се подари

# 65
  • Стара Загора
Много обичам да подарявам и да радвам хората.
Разбира се, обичам и да получавам - козметика, парфюми, бижута, нещо топло - като ръкавици и шал. Christmas Tree

# 66
Обичам да подарявам и получавам много подаръци. Най-често приготвям коледни кутии за близките си, съдържащи по няколко подаръка от различно естество. Украсявам кутиите и винаги добавям тематични коледни неща (чаши, бонбони, сладки, кремчета и др.)

# 67
  • София
🎅Кажете ни какви подаръци обичате да получавате и да подарявате най-много за Коледа?

Отделям много време когато подарявам подаръци за Коледа, винаги гледам и мисля как да зарадвам човека срещу мен и какво той харесва най-много. Приятелите ми обичат когато дойде време за подаръци, защото знаят, че ще получат нещо специално, което ще им хареса и ще отговори на вкуса им.

Като подаръци обичам козметика, обичам шоколадови бонбони и всичко, което ще ми влезе в употреба. Обичам цветя в саксия, обичам ваучери за почивка, а защо не направо и самолетни билети за следващата дестинация, това ме зарежда много. Обичам подаръци, в които някой е вложил мисъл, за да ме изненада и зарадва.

# 68
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Обичам козметика

# 69
  • При децата ми
Обичам, както да подарявам, така и да получавам подаръци. Предпочитам да сбъдвам желания и да подарявам желаните подаръци. Радвам се на всякаква козметика, която харесвам, парфюм също ми е сред любимите подаръци!

# 70
Обичам да слушам и наблюдавам хората около мен, ако споделят че искат нещо и не са си го купили когато дойде време, аз го купувам. Иначе обичам да подарявам няща който хората не биха си взели сами. Интересното е че обожавам да правя подаръци и не чак толкова много да получавам- но харесвам ръзно изработени бижута, свещи, джаджи...такива неща

# 71
  • София/Търново
Не обичам да попучавам подаръци. Или да подарявам. Но, ако знам, че може тази вещ да направи някого щастлив, да се чувства ценен, да е специален за него. Тогава с мерак и удоволствие ще го подаря!

# 72
Обичам да подарявам и получавам парфюми.

# 73
Обичам да подарявам оригинални и изработени от мен подаръци. Обичам да получавам практични подаръци, от които имам нужда, и ще използвам ежедневно.

# 74
  • София
Много обичам да получавам парфюми за подарък, а да подарявам - според предпочитанията на човека.

Общи условия

Активация на акаунт