Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 199
  • 693
  •   1
Отговори
# 75
Обичам всякакви подаръци, когато са направени с внимание и от сърце.
Съответно и аз така избирам и подарявам подаръци.

# 76
  • у нас
Обичам да подарявам и да получавам желани подаръци.

# 77
  • София
Кажете ни какви подаръци обичате да получавате и да подарявате най-много за Коледа? 

Всякакви подаръци обичам да подарявам. Опитвам се винаги да взема нещо, за което знам, че получателят ще се зарадва. За децата например се старая да слушам какво ми казват и когато споделят нещо, което са харесали/искат, си записвам или направо намирам и купувам, а го подарявам при повод. Сега в торбата на дядо Коледа има заредени парфюм, слушалки, одеяло тип пончо, пуловер, обувки, игра, козметика, билети за представление.

# 78
  • София
Обичам да подарявам ръчно изработени подаръци и домашни коледни сладки, а да получавам книги и персонализирани подаръци.

# 79
Обичам да получавам ваучери за магазини, кошници с лакомства. Обичам за подарявам подаръчни козметични комплекти и ръчно изработени сувенири.

# 80
Обичам да получавам и подарявам според споделено желание.

# 81
Обикновено обръщам внимание какво говорят близките ми - какво искат, от какво имат нужда.. Иска ми се те също да го правеха и да не ми купуваха излишни неща, налага се сама да се "зарадвам" с желаните подаръци.

# 82
Най-често подарявам козметика и дрехи. Радвам се на подаръци - книги, пъзели.

# 83
Обичам да подарявам козметика, както и да ми подаряват същото

# 84
Обичам да получавам като подарък книги, екскурзии и ваучери за преживявания, а избирам подаръците спрямо интересите на човека, за който ще са предназначени.

# 85
Обичам да получавам подаръци. Като се замисля най се радвам на книги и на дребни неща, но от сърце. Трогват ме дребни неща от човек, който знам, че няма възможности, но се е сетил за мен и е отделил време, средства и желание, за да ме зарадва.
Обичам да подарявам подаръци (даже повече, отколкото да получавам). Избирам внимателно хубави подаръци според човека: за някой нещо практично и нужно, за някой по-луксозно и специално, за други точно, каквото желае.

# 86
  • София
Обичам да получавам и да подарявам практични и оригинални подаръци

# 87
  • Sofia
Най-много обичам да получа някой хубав парфюм, но като цяло се радвам на всичко, без значение от стойността на подаръка. Важното е, да бъде изненада. Аз подарявам на всеки според вкуса и желанието, а на колегите нещо сладко и малък сувенир за украса.

# 88
Коледни календари

# 89
Обичам да ми подаряват книги и ваучери за преживявание и СПА почивки. Обичам да подарявам бурканче с домашен мед.

Общи условия

Активация на акаунт