Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 200
  • 693
  •   1
Отговори
# 90
Обичам повече да подарявам, отколкото на мен да ми подаряват. Предпочитам практичните подаръци.

# 91
  • Габрово
Обичам да получавам всякакви подаръци, подарявам според желанията.

# 92
Обичам да получавам книги, уреди за дома, дрехи, а подарявам най- вече неща, за които подпитвам тайно, за да знам, че няма да са излишни и нежелани подаръци.

# 93
Обичам да получавам книги и да подарявам трорчески подаръци.

# 94
Обичам да Подарявам и да получавам всякакви подаръци. За мен е важен самия жест. Особено много  харесвам чаши за чай, придружени с различни напитки.

# 95
  • софия
Повече обичам да подарявам, отколкото да ми подаряват. Обичам да получавам всякакви подаръци, стига да са изненада.

# 96
Винаги съм подарявала желани подаръци. И към мен е така. Получавам и приемам повече шалове и сувенири може би защото те са ми слабост.

# 97
Обичам да подарявам и да ми подаряват козметика, парфюми, гримове или ваучери за дрогерии, където сама да избера подаръка си. Все пак празниците са специални и трябва да се погрижим за себе си

# 98
Обичам да подарявам според човека и личните му предпочитания и вкусове, а да получавам подаръци обичах като дете, сега искам просто да не липсва никой в дома.

# 99
На тези години се радвам на парфюми и почивки. За купуване- за детето, каквото и да  е. Важното е колко ще се зарадва

# 100
Обичам да подарявам коледни пижами, пуловери или блузи +коледни, топли чорапи. Обичам да получавам козметика, коледни сувенири и нещо сладичко.

# 101
  • Бургас
Обичам да подарявам най- малко очакваните подаръци и те да изненадват приятно получателите си.
Харесва ми да изненадвам с избора си на подарък.

# 102
Най-много обичам да подарявам играчки на децата ми, а аз да получавам - радвам се на козметика и парфюми.

# 103
Най-много обичам да подарявам и получавам книги, пъзели и логически загадки.

# 104
  • Пловдив
На децата обичам да подаравям неща, които ще ги зарадват. За целта подпитвам още преди да е станало време за коледно пазаруване. Аз обичам да получавам практични подаръци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт