Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 215
  • 693
  •   1
Отговори
# 105
Обичам да подарявам и получавам бижута.

# 106
Обичам да подарявам и да получавам подаръци. Избирам ги да са практични,а за себе си обичам да получавам козметика и парфюми.

# 107
  • in Wonderland
Обичам всякакви подаръци, но най вече практични, които могат да се използват във всекидневието.

# 108
  • при късмета
Обичам практичните подаръци. Когато аз правя подарък, също, съобразено с вкуса и желанията на получаващия

# 109
  • София
Обичам да получавам подаръци,които съм искала да притежавам като любим парфюм,козметика,чанта,ваучер за любим магазин и т.н.Подарявам според предпочитанията на близките ми.

# 110
  • София
Обичам да подарявам и получавам подаръци Simple Smile

# 111
Обичам да подарявам и получавам подаръци - преживяване, емоции. Т.е. примерно екскурзия, екстремно преживяване, ваучер за работилница-изработване на глинен съд/фигурка, изработване на торта или плетене и пр.

# 112
Обичам да правя подаръци,защото виждам усмихнати лица , но най-много обичам да получавам. Най-желани са бижутата.

# 113
  • София
Обичам да подарявам и да получавам подаръци, които ще влязат в употреба, а не нещо, което ще събира прахоляци. Ако не мога да измисля нещо полезно, предпочитам да подаря бутилка с алкохол, шоколадови бонбони, торта или нещо друго за хапване.

# 114
  • София
Обичам както да подарявам, така и да получавам подаръци. Това, което подарявам, го съобразявам с интересите на конкретния човек. А за себе си най-обичам да получавам и да си подарявам козметика, парфюми и книги.

# 115
Кажете ни какви подаръци обичате да получавате и да подарявате най-много за Коледа?

Обичам практичните подаръци, но все пак добавям и по нещо забавно към тях, че редовно ме обявяват за скучна Sweat Smile

# 116
Обичам подаръците, които подарявам и ми подаряват да са практични, неща от ежедневието 🙂

# 117
  • In The Middle Of Nowhere
Обичам практични подаръци да получавам и подарявам, старая се да преценявам доколкото мога да предпочитанията на хората, на които ще подаря. За себе си козметика и неща, от домакинството, но не само.

# 118
Обичам да подарявам и получавам козметика, книги, парфюми и всякакви неща, които са желани и практични.

# 119
Всеки се радва на подаръци. Коледните са най- желаните, защото е семеен празник! Обичам лични подаръци- книги, нещо лично за моята същност

Общи условия

Активация на акаунт