Траен рол-он

• 2 578
  • 49
  •   1
Отговори
Привет, включвам се с въпрос относно траен, с аромат рол-он.
Напоследък какъвто и взема, след два часа започва да мирише лошо, далеч съм от мисълта, че изпотяването ще спре, но поне да има хубав аромат.
Четох добри отзиви (от 2007-2015г, по-скорошни не намерих) от Виши, зелена капачка.
Моля споделете от кой сте доволни, като ограничението в  бюджета е да речем до към 30лв, може и малко повече, но да знам, че си заслужава.
Благодаря!

# 1
Мъжки, Лореал, Гарниер или Жилет гела. Дамските ми идват "слабички"

# 2
Привет, включвам се с въпрос относно траен, с аромат рол-он.
............
Четох добри отзиви (от 2007-2015г, по-скорошни не намерих) от Виши, зелена капачка.
..............
10 години по-късно, продължавам да го купувам и харесвам.

# 3
Рол-он на Amway използвам прочетете описанието и имате 90 дни гаранция ако не покрие това което е описано връщате използвания продукт ,а те ви връщат парите.

# 4

Напоследък какъвто и взема, след два часа започва да мирише лошо, далеч съм от мисълта, че изпотяването ще спре, но поне да има хубав аромат.

Има такива, които спират изпотяването, има и такива, които го намаляват. А има и трети вид, които не спират потенето, само елиминират миризмата на пот.

# 5
  • София
Рол-он на Amway използвам прочетете описанието и имате 90 дни гаранция ако не покрие това което е описано връщате използвания продукт ,а те ви връщат парите.
Много добър продукт. От години само него използвам. Понякога купувам и зелената ролка на Виши.

# 6
Вкъщи сме много доволни от Rexona Maximum Protection 96h Men. Покрай мен и жена ми почна да го ползва.

# 7
Аз много харесвам един рол он на Dove, със силен аромат на праскова. Струва 10-12 лв., зависи от магазина от който се купува, срещала съм го и за малко под 10 лв. (редовна цена). Действието което е дадено е 72 часа. Имат и един стик с аромат на круша, също и ябълка имат, но те май са с малко по-кратко действие. Аз лично не се потя чак толкова, умерено по-скоро.

# 8
Ползвах един на rumi, но уви, спряха го :/ И аз, и съпругът ми бяхме мнооого доволни от него.
Сега съм с alverde от DM, розова капачка, invisible. Пробвах едни много еко, пак от DM, 10тина лв, с картонена опаковка. Бях малко скептична, но съм изключително доволна, мишниците ми бяха много меки в края на деня, не миришех, М също го пробва и няма забележки, но! формулата му не позволява да си го носиш с теб в жегите, защото се топи :/ Което принципно не е фактор, защото е издръжлив, но няма как да си го взема за път Simple Smile

# 9
  • Враца
В къщи, всички ползваме геловете на Жилет и Олд спайс.
Няма недоволни.
Тези с перличките , са по-интензивни.

# 10
Аз ползвам део кристала на балеа вече 2-3 месеца и съм много доволна - миризма 0, а пот, много рядко и трябва да е било много задушно и горещо.
Ако искам аромат си слагам отгоре парфюм.
Иначе от сухите рол они само рексона ми е ок и не се потя гадно с нея.
ММ ползва олд спайс с вълка (мирише на портокали) и от време на време слагам от него, но свежестта от део кристала е друго нещо.

# 11
Аз ползвах преди адидас и бях много доволна, но гледам нещо го спряха. Dove рол он мирише много наситено, с добри отзиви съм.

# 12
Аз съм доволна от Fa FIJI DREAM.

# 13
Олд спайс!!

# 14
  • Някъде там
Това за мен е най-доброто, което сме тествали до сега.
https://galen.bg/kodali-vinofresh-naturalen-stik-dezodorant-50gr

Общи условия

Активация на акаунт