Траен рол-он

• 2 579
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • Deutschland
Преди да се разболея от К през 2022, не знаех какво е да се потиш. От тогава от мен сякаш тече ледена пот, особено по гърба е ад. Не мирише на нищо, но е неприятно. Споменатият FA Fiji dream го имам, но ми идва малко слаб, въпреки страхотния аромат. По-скоро от Дав съм доволна и Нивеа ролоните. Последният, който купих е лимитиран Дав с ванилия, ролон и дезодорант. Силни и трайни са.

# 16
И аз харесвам Дав, независимо дали е стик или рол он. Любим за лятото ми е този с аромат на краставица.

# 17
Привет, включвам се с въпрос относно траен, с аромат рол-он.
Напоследък какъвто и взема, след два часа започва да мирише лошо, далеч съм от мисълта, че изпотяването ще спре, но поне да има хубав аромат.
Четох добри отзиви (от 2007-2015г, по-скорошни не намерих) от Виши, зелена капачка.
Моля споделете от кой сте доволни, като ограничението в  бюджета е да речем до към 30лв, може и малко повече, но да знам, че си заслужава.
Благодаря!
С кристал пробвай ако не си, примерно на Балеа е много бюджетен. Изпотяването си го има, но предотвратява миризмата ако е нанесен правилно че е малко по-особено. Мен в жегите почти не мога да кажа че нещо друго ме спасява от неприятна миризма, но това няма грешка. А вече за аромат и без това предпочитам да е парфюм какъвто съм си сложила, а не да мешам миризми и с дезодоранта.

# 18
Привет, включвам се с въпрос относно траен, с аромат рол-он.
Напоследък какъвто и взема, след два часа започва да мирише лошо, далеч съм от мисълта, че изпотяването ще спре, но поне да има хубав аромат.
Четох добри отзиви (от 2007-2015г, по-скорошни не намерих) от Виши, зелена капачка.
Моля споделете от кой сте доволни, като ограничението в  бюджета е да речем до към 30лв, може и малко повече, но да знам, че си заслужава.
Благодаря!
С кристал пробвай ако не си, примерно на Балеа е много бюджетен. Изпотяването си го има, но предотвратява миризмата ако е нанесен правилно че е малко по-особено. Мен в жегите почти не мога да кажа че нещо друго ме спасява от неприятна миризма, но това няма грешка. А вече за аромат и без това предпочитам да е парфюм какъвто съм си сложила, а не да мешам миризми и с дезодоранта.
И аз така процедирам - део кристал и като изляза пръскам парфюм. Дезодорантите на мен даже ми идват прекалено силни като усещане и започват да ми се разраняват мишниците, подуват се топчета, излизат пъпки..

# 19
От години използвам само Рексона, черният деостик + същия дезодорант. С всеки друг дезодорант става страшно.

# 20
Преди месец на летище София ми взеха спрей дезодоранта, който погрешка бях сложила в ръчния багаж.
От фрий шопа си купих Vichy с червена капачка. Във възторг съм, страхотен продукт, никакво изпотяване дори в най-жестоките жеги, ухае нежно и дава дълготрайно свежо усещане.
Ето това е: https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010022088

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 12:07 от Vetrena

# 21
Ползвам ducray. Имам силно изпотяване и се получаваше неприятна миризма от всички рол-он които използвах преди това - всички от дрогерия, sobio, юсерин дори и кристалът спря да действа.  Много често организмът привиква с даден Рол он и след около месец-два действието спира.
Често го намалят в sopharmacy, в момента има намаление в Афиа и има и шампоан подарък.
Важно при нанасянето е да е непосредствено след баня на суха кожа, а не преди да излезете.
Много често неприятната миризма се образува точно от смесването на бактериите под мишницата (то винаги си има бактерии по тялото, колкото и да се мием) и ароматите от ролката, затова най-добре да вземете без аромат и допълнително да си слагате парфюм (не под мишниците).
За известно време работа ми вършиха и Рол-он без соли, на Нивеа мисля че имаше.

# 22
Използвам продукти на Rexona  и Dove,  до сега съм нямала проблем, покриват добре и са дълготрайни.

# 23
  • Варна
Точно с този на Виши със зелена капачка се изпотявах още повече. От аптечните Юсерин ми е фаворит и не оставам без него : https://galen.bg/eucerin-dezodorant-rol-on-protiv-silno-izpotyavane-50-ml От дрогерийните зелената рексона☺️

# 24
Някои продукти са само против неприятна миризма, а не против изпотяване.
Друг е въпросът че аз от никой нормален рол-он или спрей не съм се разхождала със сухи подмишници, независимо от сезона. (Не слагам в тая сметка Одорекс и подобни защото не са в друга категория и не мисля да ги пробвам тях.)

# 25
Траен и действащ с еднакъв ефект не съм намерила досега. През студените месеци ползвам кристала на Балеа и е много ефективен. В горещите месеци обаче все едно нищо не съм сложила, "спира да работи" все едно е друг продукт. Тогава ползвам стик или рол-он на различни марки, сменям ги. В момента съм с Рексона.

# 26
Колко сме различни...
Аз съм обратното, в по-хладно и студено време мога и с друго, но посред лято нищо не е по-добро за мен от кристала.

# 27
Ползвам ducray.
в момента има намаление в Афиа и има и шампоан подарък.

Може ли линк или снимка?

# 28
Кристалът на Балеа ме спасява. Сутрин тренирам интензивно и няма помен от миризма на пот. Досега нищо друго не ми е помагало.

# 29
Според мен балеата трябва да се подновява по някакъв начин ако примерно е както ей тия жеги сега и си цял ден навън. Иначе до момента си ме спасяваше, слагам сутрин преди да изляза и после вечерта след душ. И цял ден бях със сухи мишници. Но с тия жеги не знам дали има нещо дето напълно да изолира потенето😀 но поне пък не мирише потта.

Общи условия

Активация на акаунт