Рол - он, дезодорант или стик без алуминий

• 929
  • 6
  •   1
Отговори
Привет! Искам да си взема рол - он, дезодорант или стик против изпотяване и неприятни миризми, който обаче да не съдържа алуминий. Също така да мирише хубаво и да не оставя бели петна по дрехите. Разглеждах какви ли не, но без отзиви не знам кой да избера. Някой от тях нямат описан точен състав или в заглавието пише, че нямат алуминий, а като прочета подробно излиза, че имат такъв, а нямат алкохол. Някъде пък казват, че не вършели никаква работа против изпотяване или че цапали дрехите. Ще съм благодарна за всякакви насоки, мнения и личен опит ☺️

# 1
Този е доста изчистен, но и той има калиево алуминиев сулфат + аромат, който може да съдържа всичко.
https://makasa.org/product/deo-roll-on-nar-greenatural/

Като че ли този е ок, но е крем.
https://woodenspoon.eu/produkt/cream-deo-flowers/

# 2
# 3
Привет! Искам да си взема рол - он, дезодорант или стик против изпотяване и неприятни миризми, който обаче да не съдържа алуминий. Също така да мирише хубаво и да не оставя бели петна по дрехите. Разглеждах какви ли не, но без отзиви не знам кой да избера. Някой от тях нямат описан точен състав или в заглавието пише, че нямат алуминий, а като прочета подробно излиза, че имат такъв, а нямат алкохол. Някъде пък казват, че не вършели никаква работа против изпотяване или че цапали дрехите. Ще съм благодарна за всякакви насоки, мнения и личен опит ☺️

Препоръчвам рол-она на Eucerin 0% Аluminium(ACH), подходящ и за чувствителна кожа. Ползвам го от близо 6 месеца и отговори всичките ми изисквания, които впрочем се припокриват с вашите. Стига за 2-3 месеца, струва около 21лв и се предлага във всяка от по-големите вериги аптеки.Simple Smile

# 4
А аптеките, които продават медицинска козметика има различни видове стикове без алуминий.  
Форевър имат натурален стик.
Нивеа имат не лош стик без алуминий.

Възможно е да знаете, че ако сутрин обтриете подмишницата си с тампон с ЛАВАНДУЛОВ спирт - не миришите на пот, дори и да се изпотите.

Не бива да спирате потенето.

# 5
Ползвам тези.
Себамед има и женска версия.

# 6
  • Варна
А аптеките, които продават медицинска козметика има различни видове стикове без алуминий.  
Форевър имат натурален стик.
Нивеа имат не лош стик без алуминий.

Възможно е да знаете, че ако сутрин обтриете подмишницата си с тампон с ЛАВАНДУЛОВ спирт - не миришите на пот, дори и да се изпотите.

Не бива да спирате потенето.
Подариха ми на Форевър.
Бях изключително предубддена към марката.
Към днешна дата вече използвам четвърти стик.
Мъжът ми и сина ми, който е тийн също.
Синът ми е пристрастен към него и ме кара да се презапасяваме с рол она.
Преди това какво ли не бях купувала за него, включително показания по горе юсерин. Нищо така и не помогна срещу миризмата на пот...
Само Форевър се справи. Поти се, но не мирише.

Общи условия

Активация на акаунт