Траен рол-он

• 2 584
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Препоръчвам крем-дезодорант на Ben & Anna.

Уникален продукт! Също е изключително икономичен (една опаковка отива за много дълго време). Да, текстурата е странна, докато свикна ми беше особено, защото е крем с по-суха консистенция, но мъничко слагам на върха на пръстите и размазвам, така че да няма бели петна. И воала! Сега дори ми харесва тази текстура!🥰

Открих го случайно по време на бременността, търсейки нещо по-щадящо за мен и детето (кърмя и не желаех да мириша на силни продукти). След раждането, въпреки хормоните и ужасното потене, не съм имала никакви проблеми: за пръв път се чувствам суха, чиста и с приятен аромат, който държи доста дълго време. Ползвала съм какво ли не: от продуктите от магазинната мрежа до аптечни като Ducray (ей така си седи неизползван...).  
Държа да отбележа, че от няколко години правя едни топчета под мишниците, според дерматолога са възпалени потни жлези, които стават болезнени и водят до ужасен дискомфорт (успокояват се с компреси със студен риванол). Разбрах, че ги провокира именно използване на рол-он-и, дезодоранти и прочие. Откакто ползвам крема нямам проблеми, да чукам на дърво.

За мен лично си е голямо откритие този продукт! ❤
На мен ми излязоха също преди месец-два, когато реших все пак да си доизползвам един изостанал дезодорант. Мен дори самото пръскане и усещане от дезодоранта ме ‘травмира’ и понякога ми разранява макар да гледам по-отдалече и не на току що бръснати мишници. И след ден два употреба ми се появиха топчета (колкото грахче може би), но спрях веднага дезодорантите и намаляха бързо-бързо.

# 46
Ползвам стик на Ben and Anna, не съм пробвала крема.

# 47
  • Банско
Аз съм много доволна от този, от Зоя, натурален и е български.

# 48
На Biotrade. -с две ръце

# 49
Доволна съм много от Salt of the Earth. Ползвала съм този без аромат и мъжкия. Хареса ми как мирише.

Харесва ми и червеното Виши.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 17:30 от Chory

Общи условия

Активация на акаунт