Траен рол-он

• 2 597
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
С теб и в друга тема го обсъждахме това, явно ти просто малко се потиш... Този кристал не спира потенето по принцип. Най-много някой, като прочете, да очаква и при него да е сухо, а то вероятно няма да е и ще каже после че не действа и за нищо не става.

# 31
С теб и в друга тема го обсъждахме това, явно ти просто малко се потиш... Този кристал не спира потенето по принцип. Най-много някой, като прочете, да очаква и при него да е сухо, а то вероятно няма да е и ще каже после че не действа и за нищо не става.
Аами, потя си се.  Ето днес не бях с кристала, сложих си стик. Под мишниците бях с мокри петна, макар да не съм била все навън. Бях на затворено и хладно.

# 32
  • Пловдив
От години поръчвам рол-он дезодоранти от Амазон - Sure, Loreal мъжки, garnier - работят безотказно, намирам разлика с тези от нашия пазар - никога не съм имала миризма или мокро под мишници, дори след интензивна тренировка

# 33
  • София
Използвам продукти на Rexona  и Dove,  до сега съм нямала проблем, покриват добре и са дълготрайни.

Много точно. И аз съм доволна от тях.

# 34
Ползвам ducray.
в момента има намаление в Афиа и има и шампоан подарък.

Може ли линк или снимка?

Линк:

https://www.afya-pharmacy.bg/ducray-hidrosis-control-rol-on-prot … -podmishnici-40ml

# 35
След препоръка в аптека най-доволна съм от Vichy Invisible Resist. Както ме увери и консултанта в аптеката, не оставя петна дори и върху черни дрехи. Тънкият момент е, че ако човек избягва продукти с алуминий, този автоматично отпада.

От део стиковете (натуралните такива) така и не се разбрах с никой (дори и много хвалените Ben & Anna), единствено с този със сандалово дърво на Soap Factory (другите аромати не ми допадат).

Някой от вас тествал ли е продукти на Wild?

В темата за продукти на dm по-рано днес писах, че миналата седмица си взех кристала им, но все още не съм го пробвала. След добрите отзиви тук, ще побързам с теста.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 17:12 от IriS`

# 36
Хубав си е, само имай предвид ако не си ползвала такъв че се нанася по-специфично а не както с нормален рол-он да го отвориш, да тръкнеш 2-3 пъти нагоре-надолу и готово.
Трябва да се намокри - кожата, кристалът или и двете и да натриеш хубаво, така че част от тая стипца да се разтвори и да остане нанесена на кожата. Често и по няколко пъти мокря кристала докато го нанеса. Съответно и чакаш малко да изсъхне, но това и с рол-он го има, даже по-бързо изсъхва че е просто вода.
Не е проблем ако по-късно решиш че искаш пак да нанесеш, примерно по-късно през деня, макар че предимно няма нужда. Проблем е само че процедурата е пак с мокрене и не става просто да надигнеш тениската и давай Grinning

# 37
Само кристала ползвам, изключително доволна съм. Преди си правех и ефективен домашен дезодорант, но напоследък ме помързява (нищо, че отнема под 5 минути).

# 38
Пробвала съм да разтворя от кристала във вода и да сложа в малка спрей бутилка, понеже знам че има и течни варианти на някои марки - да елимиинирам досадното нанасяне. Имат обаче явно нещо добавено в техните, моят много лесно засъхваше и се запушваше пръскалото, изпръсках 1-2 шишенца така и се отказах. Може и аз да не съм уцелила концентрацията, не знам каква трябва да е че хем да върши работа, хем да не кристализира така бързо, което при стипцата си става много лесно.

# 39
Аз имам кристал от Зоя, но сега, както съм бременна съвсем няма шанс в жегите Simple Smile Нанасям около гърдите, защото заради сутиена задържам пот там и стават пъпчици та поне малко да помогне и да не се къпя с рол но :/ Днес реших да го тествам пак на мишници, вдъхновена от темата, иии хем не съм била много навън, хем даже презрамките на раницата ми бяха мокри под мишниците Simple Smile
За подарък съм взимала на crystal от iHerb, те имат и ароматизирани спрейчета Simple Smile От познати, които си го ползват редовно знам, че го подновяват на около 2-3 часа лятото навън и си носят я лавандулова вода, я розова - пръскат, нанасят и това е.

Между другото тук е известно като стипца, има и други свойства, ако на някой му е интересно може да цъкне в Гугъл Simple Smile

Този на Ben & Anna е много хубав, но пустата му консистенция ми взима здравето.

# 40
А неприятна миризма имаше ли? Потенето си е нормално, не знам защо би очаквала да не се потиш от него.
Стипца са всичките. Едно време се намираше по парче общо взето във всяка къща - предимно мъжете си държаха под ръка за в случай че се порежат при бръснене. Даже на баща ми наскоро занесох такъв дезодорант че затрил неговата стипца и се ядосваше че в аптека или нямат, или не е на цяла буца ама ситна.

# 41
А неприятна миризма имаше ли? Потенето си е нормално, не знам защо би очаквала да не се потиш от него.
Не, колкото, ако съм без нищо, но повече, от колкото с alverde или B&A. А потенето споменах, защото назад писаха, че има и стопиращ ефект Simple Smile При мен нъц Simple Smile
На теория бих го ползвала, но не ползвам вече парфюми, освен в специален случай. Та ми трябва нещо "свежичко", да има Simple Smile А на етеричните масла не им разбирам и не смея да барам Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 21:02 от Inferiya

# 42
  • Бургас
Аз ползвам део кристала на балеа вече 2-3 месеца и съм много доволна - миризма 0, а пот, много рядко
От кристала и аз съм много доволна.
Иначе на Балеа с алоето е много хубав! Препоръчвам го!

# 43
  • София
Пробвала съм много през годините, но пак се върнах на този

Както каза една дама по-назад в темата, действат за  2-3 месеца и спират да действат.

# 44
Препоръчвам крем-дезодорант на Ben & Anna.

Уникален продукт! Също е изключително икономичен (една опаковка отива за много дълго време). Да, текстурата е странна, докато свикна ми беше особено, защото е крем с по-суха консистенция, но мъничко слагам на върха на пръстите и размазвам, така че да няма бели петна. И воала! Сега дори ми харесва тази текстура!🥰

Открих го случайно по време на бременността, търсейки нещо по-щадящо за мен и детето (кърмя и не желаех да мириша на силни продукти). След раждането, въпреки хормоните и ужасното потене, не съм имала никакви проблеми: за пръв път се чувствам суха, чиста и с приятен аромат, който държи доста дълго време. Ползвала съм какво ли не: от продуктите от магазинната мрежа до аптечни като Ducray (ей така си седи неизползван...).  
Държа да отбележа, че от няколко години правя едни топчета под мишниците, според дерматолога са възпалени потни жлези, които стават болезнени и водят до ужасен дискомфорт (успокояват се с компреси със студен риванол). Разбрах, че ги провокира именно използване на рол-он-и, дезодоранти и прочие. Откакто ползвам крема нямам проблеми, да чукам на дърво.

За мен лично си е голямо откритие този продукт! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт