Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 223
  • 693
  •   1
Отговори
# 120
Обичам да подарявам и да получавам книги. Защото те остават за дълъг спомен

# 121
Обичам да получавам  практични подаръци-  парфюм, козметика, чанта, ваучер за книги, домакинска посуда...Подарявам подаръци само, ако знам какви  предпочитания има човекът.

# 122
Най-любимите ми подаръци са козметиките. Без значение бяла или декоративна. Парфюмите също ги уважавам! 🌸

# 123
Обичам да получавам подаръци изненада. Няма значение какъв е подаръка.

# 124
  • Разпиляна във въображението
Обичам да подарявам козметика и книги. Обичам да получавам същото, плюс нещо сладко.

# 125
Обожавам всякаква козметика и дрехи да получавам. Избирам за другите подаръци, според техните предпочитания.

# 126
  • София
Подаръци обичам всякакви и по много Blush
Обичам бяла козметика и през зимата ми харесва да получа нещо подходящо за сезона. Примерно с аромат на канела, портокал или днинджифил.

# 127
  • Варна
Най-много обичам книга или парфюм за подарък.

# 128
  • Тук... някъде
Обичам да подарявам всякякви подаръци според човека, за когото е подаръка - нещо, което желае или от което има нужда.
Аз най-много обичам да получавам козметика,парфюми и дрехи

# 129
  • Сливен
Обикновено подарявам неща от ,които имат нужда.Прагматичен човек съм.Обичам да получавам книги като подарък.

# 130
Обичам подаръците - и да дарявам и да получавам Simple Smile Когато за един подарък е отделено време, внимание и любов няма как да не донесе радост ♥️

# 131
Обичам да получавам практични подаръци - козметични комплекти, практични уреди, семейни игри. А най-обичам да подарявам за Коледа на децата играчки и книги, които задължително опаковам собственоръчно.

# 132
Обичам да подарявам и получавам козметика, парфюми, книги, ваучери.

# 133
  • гр. Кюстендил
Обичам да подарявам и да ми подаряват козметика и по-конкретно тези коледни календари, като не държа да е нещо скъпо и луксозно, а нещо точно създадено за Коледа. Лимитирани серии, с интересни и напомнящи за Коледа аромати.  Като допълнение коледна чашка с някое лакомство, или пък ароматна свещичка с интересна тематична книжка. Не обичам скъпи подаръци и не правя такива също, защото смятам, че нещо подбрано с любов ще зарадва повече мен или този, на когото му подарявам Simple Smile

# 134
Любимите за мен подаръци, които обичам да получавам са козметика и книги, особено на коледна тематика. За подаръците, които правя на другите гледам да е нещо, което те са ми споделили през годината , че желаят.

Общи условия

Активация на акаунт