Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 224
  • 693
  •   1
Отговори
# 135
Обичам да подарявам това, което би се харесало на получателя. Обмислям всеки един подарък внимателно. Подготвям се за Коледа от рано. Харесва ми да получавам качествени неща. Можа да е нещо малко, но да е най-доброто. Радвам се на антикварни бижута. Впечатлява ме това, да зтам, че човек е обмислял какво да ми подари с желание, както аз правя.

# 136
За Коледа обичам да получавам подаръци,които ще ме изненадат приятно.Харесвам парфюми,бижута,ароматни свещи,козметични продукти.Когато подарявам се съобразявам донякъде с подаръците и хората за които са предназначени.

# 137
  • София
Обичам да получавам подарък козметика и парфюми. Аз подарявам подаръци, като се стремя да удовлетворя желанията на моите близки.

# 138
  • Варна
Обичам да подарявам козметика, ваучер за процедури, дрехи. А да получавам книги ❤️

# 139
  • София
Обичам за подарявам практични подаръци, такива които любимите ми хора наистина искат и ще им се радват дълго време.

# 140
Обичам да получавам козметика и парфюми. Подарявам за детето най-вече играчки, а за мъжа ми парфюм.

# 141
Обичам да подарявам практични и желани подаръци. Обичам и на мен такива да ми подаряват.

# 142
Обичам да получавам всякакви подаръци, които носят изненада. А да подарявам най-много обичам персонализирани подаръци – нещо, което показва, че съм мислил специално за човека, като любима вещ, сладкиши или преживяване, което ще го зарадва!

# 143
Обичам да получавам и подарявам най-различни подаръци. Книги, козметични продукти, полезна техника . Когато подарявам подаръци, предварително обмислям вкуса и желанията на получателя.

# 144
Обичам да подарявам и получавам изненадващи, неочаквани подаръци.

# 145
  • Ямбол
Обичам да получавам и да подарявам практични  и оригинални подаръци, не обичам да подарявам и да получав неща който няма да се ползват.

# 146
Обичам да подарявам полезни подаръци на хората като ги избирам според тяхната индивидуалност и нужди. Аз обичам да получавам козметика, дрехи и бижута.

# 147
Обичам да получавам книги и пътувания. Подарявам отново книги или нещо свързано с хобито на получаващия.

# 148
  • София
Обичам да получавам книги и шоколад, обичам да подарявам козметика и чорапи.

# 149
Обичам да получавам подаръци, които са обмислени. Т.е. избрани са така че да се харесат на мен. Старая се и моите подаръци да са подбрани, така че да се харесат от получателя. Обичам да правя подаръци на любими хора и да получавам подаръци от любими хора.

Общи условия

Активация на акаунт