Тази година всяка снежинка е желание – открийте празничните предложения на аптеки BENU!

• 11 226
  • 693
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Обичам да подарявам подаръци - изненади. Изненади обичам и когато аз самата получавам подаръци. Да измислиш нещо интересно, с което да зарадваш близките си, е част от Коледната магия. Разбира се, по време на тези празници, традиционно е приятно да получиш или подариш нещо, което с аромата  си да създава настроение и уютна атмосфера.

# 151
Обичам да подарявам и да получавам козметика и книги.

# 152
Обичам да правя практични,но интересни и изненадващи подаръци.Мен все още никой не е успял с нещо подобно да ме изненада.

# 153
Обичам да подарявам топли и уютни подаръци, а обичам да получавам подаръци за душата и сърцето.

# 154
Обичам да получавам и да подарявам практични и оригинални  подаръци.

# 155
  • София
Обичам да получавам и подарявам козметични продукти и парфюми.

# 156
Обичам малки,но много лични подаръци. ❤️

# 157
Обичам да подарявам книги, а да получавам бижута, парфюми и книги.

# 158
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Лично за себе си най-много обичам да получавам книги, парфюми, козметика и преживявания. На другите се опитвам да подарявам неща според вкусовете им, които ще са им полезни или ще ги направят щастливи.

# 159
Книги и преживявания обичам да получавам
Подарявам това, което съм сигурна, че ще зарадва получателя

# 160
Харесвам всичко,което ми е подарено от сърце.Обичам да подарявам неща,от които близките ми имат нужда.

# 161
Обожавам да получавам бяла козметика, гримове и парфюми. Обожавам и да правя подаръци. Винаги се ориентирам спрямо човека, но със сигурност подарявам най-често козметика, гледам да са неща, които неизбежно ще влязат в употреба, като например комплекти за баня.

# 162
Обичам да подарявам лични подаръци-нещо,с което знам,че ще зарадвам конкретния човек според предпочитанията или хобито му.Аз обожавам да получавам парфюми!

# 163
  • Mediterraneo
Все ми е едно какво ще получа, обикновено си поръчвам неща, от които се нуждая в момента.
Подарявам козметика, парфюми, дрехи.

# 164
  • Пловдив
Обичам да получавам, но най-вече да подарявам това, което знам, че е желано - често са книги, козметика, техника...

Общи условия

Активация на акаунт